1124
-
moralosan #162 Privi ment -
IgH #161 Lehet már vmi konkrétat tudni arról,h mikor jelenik meg itthon a pc-s változat? Egyenlőre nem nagyon találok semmi konkrét infót ezzel kapcsolatban. Három játékot vártam/várok nagyon ebben az évben,abból az egyik - új alone in the dark - terjesztését már elbaszták itthon,remélem nem lesz ezzel is így,bár azért az EA-nak csak nagyobb szava van..Másik a Mirrors Edge,amiről úgy hallottam h felirattal jelenik meg,tehát előre félek a hónapos csúszástól. Nemtom mennyire kifizetődő ez a vásárlói réteget tekintve,h igaz kapnak feliratot,de nem ritkán fél éves vagy annál is nagyobb csúszással.. Szerintem nagy hülyeség. -
#160 A héten! -
balika16 #159 Akkor mikor jelenik meg külföldön? -
#158 Jahogy ez a PC-es tapik :DDD
AJM SZORI!!! -
#157 Az IGN már le is tesztelte,íme az értékelés:Review -
moralosan #156 -
#155 -
#154 Jelzem mar ma meg lehet venni az eredeti PAL-ost Budapesten. -
#153 Szornyu.
Amugy nem tudtam hogy mar pentek van. -
Djemba #152 warez még sehol -
#151 Télleg burzsuj voltam, az osztályban nekem volt először Pentiumom, meg netem :DD Adtuk vettük a cuccot floppy-n ;DDD Amúgy az egész a programozó-matematikus nagybácsi ráhatása.. Akkor még panelban laktam meg ilyenek. Szal csak tech-burzsuj voltam :) -
#150 Mert te burzsuj voltál, én 56k-val szenvedtem lefele a rippeket és a zenét meg videot egy játékban csak akkor hallottam/láttam ha add-on formájában leszedtem, már ha volt :) -
#149 jaja tárcsázós net rulz -
#148 Ehh :)
Ugyan ezek a régi szép idő azok, amikor 128kbit-es nettel napokig szedtem valamit??? :DD -
#147 áhh a régi szép idők, amikor kijöttek a játékok 2 héttel a megjelenés előtt:D -
#146 Fasza. -
#145 Akkor 3 nap! -
#144 Mercs 2 is rated "T" and will land in stores across the US on August 31 for the Xbox 360, PS3 and the PS2. It was also revealed that the PC edition is slated arrive on September 4. Europeans can expect the game on September 5.
forrás: actiontrip.com -
#143 Hivatalos fórumon olvasom:
"It's only out for PC in specific areas" -
#142 Box-ra? 5.-e az európai dátum. -
#141 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hol van már az a k***a PAL régiós verzió?
Európai megjelenésre kell várni vagy mi? -
#140 Jólesz. Ha fasza multi akkor buy :D -
balika16 #139 Akkor ma kellene nem??? Aki tud valami hirt irjon! -
#138 North America aug.31 -
#137 PC-re mi a dátum? Nem ugyan ez? -
#136 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!konzolra -
balika16 #135 amuhgy a 2 már megjelent ma? -
#134 Ennek az első része megjelent amúgy PC-re? -
#133 -
moralosan #132 Tiltja valami, hogy turházzál az Andrássy úton? Mégsem csinálod. -
#131 tiltja valami ? -
moralosan #130 Ne warezjóskázzunk, kösz. -
balika16 #129 Akkor ma se játszunk!:( -
moralosan #128 Ebben az interjúban hangzik el, hogy lesz saját frakciónk ahol toborozni lehet embereket...
Egy másikban pedig a végén hangzik el, hogy "and a bit later on PC", azaz szept. 5. -
#127 nem a legjobb forrás, de a pcgurun is szept. 5. van -
moralosan #126 Amúgy tényleg azt mondták egy interjúban, hogy a PC-s megjelenés szept. 5-e lesz. -
#125 Majd az lesz... -
#124 hát nem vmi népszerű sajnos ez a játék -
#123 Nem warezról beszélgetünk.