1124
-
Leky #202 Ez már régóta így van. Az a lényeg, hogy kijött. -
#201 Má megint 14 giga kell egy játéknak o my -
#200 Akinek gyors a nete és esetleg haverjának is akkor probáljatok majd coopozni (hamachi)ha lehet akkor jelezzétek.Köszönöm előre is! -
#199 -
#198 Mercenaries 2 World In Flames RELOADED 77x100 MB -
#197 Nincs -
Leky #196 Nincs még mindig kint? -
#195 Min tolja 113 fps-el? :DDD Amúgy fasza, widescreen. Tudom tolni TV-n :D -
#194 PC-s képek az Nforce-ról:
-
Lowosan #193 Aki nyomja már PCén az mondja majd már meg hogy megy SP2ön vagy csak SP3mon? Előre is THX -
Reggaester #192 Hát ezt elszóltam, mert most meg minden usernamere amit megadok azt mondja foglalt. -
Reggaester #191 Az alt+shift majd shift+2 bejött. Köszönöm a segítséget :D
Igyekszem csinálni pár jó screent meg betesztelni multit. :) -
#190 ha sikerült bejutni akkor a multirol is kéne élménybeszámolo meg még képek persze -
#189 Nem mutatsz pár képet? -
moralosan #188 vagy próbáld meg ezt:
alt+shift, aztán shift+2 -
#187 keress egy olyan szöveg ahol van @ és azt ctr+c-vel másold és úgy próbáld beilleszteni hátha. -
moralosan #186 ctrl+v @ ? -
Reggaester #185 Megvan PCre. Elég gépigényes, tiédhez hasonló konfigom van, azon teljesn jól elmegy, ányékokat kapcsoltam csak ki a többi fel van húzva maxra. Van benne pár inkább poénos mint zavaró bug de a játékélmény teljesen magával ragadja az embert. A multi elvileg coop, amit szívesen ki is próbálnék, csak van 1 apró gond , a játékon belül kell regelni, amikor először akarsz felmenni vele netre. Ott kitöltöd a kis adatlapot, nick, pw, ország. Plussz kér 1 email címet. Na itt a bibi XP. Valami úton módon nem ismeri fel az alt+ és altGr+ bparancsokat, azaz nem tok @-t írni, így mindig invalid email adresst fog kiírni ... Ha vkinek van vmi ötlete vagy ő megcsinálta vhogy az megírhatná, előre is kössz. Erre előbb-utóbb csak lesz vmi megoldás, de ennek ellenére mindenkinek ajánlani tudom a gémet, igaz elég borsos az ára -
Hellsing47 #184 mellesleg akinek esetleg már megvan konzolra vagy megvette már pc-re az irhatna egy-két szót a játékról...bár leginkább a multi része érdekelne -
Hellsing47 #183 legtöbb (kifejezetten) multira kihegyezett játéknak magas az ára -
#182 Lezámolás? lol már van stilisztikai hiba benne xD
Az ára durva. -
Hellsing47 #181 igen
azonban a hátlap megint nagyon igényes lett -.-
"leZámolás zsoldos módra" -
#180 PC??? -
Hellsing47 #179 cdgalaxisban már megvásárolható 12ezerért -
#178 mégse. a ps3 szebb! -
#177 Ennek az első része megjelent PC-re? -
#176 Semmi különbséget nem látni, csak a szinezettségük más :) -
Leky #175 Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de én most először látok különbséget a kettő között a Ps3 javára. -
#174 xbox 360 vs PS3 videó -
#173 én már nagyon ki vagyok éhezve a merc 2-re!!!!! -
#172 (Spore kijött[az is szept.5-re volt kiírva]) -
#171 Sephi az análra gondolt....mindíg arra gondol -
moralosan #170 -
Hellsing47 #169 ??? -
#168 " annál " ?
Nade kérlek. -
mikiking #167 ps 2 meg pc egy cseppet különböznek -
#166 Nem lehet -
zolko09 #165 ha valakinek meg van ps2 n a játék akko mondja már meg hogy lehet e ketten játszani és hogy?
köszi -
#164 Szombatig csak megjelenik. -
Leky #163 Xbox 360 Pal már van!!! Jöhetne már a Pc-s is.