33
-
ZoliJ #33 az isohunt csak a piratebayhez hasonló oldalakon keres -
Szefmester #32 Állat XD -
Arucard #31 kirááááááááááááály :DDDD -
Mimoid #30 Azt nem értem miért nem cipelik át Russziába a szervert? Ott a kutyát sem érdekli a kiadók érdekei -
Frenzy #29 Érdemes esetleg az alábbi parancsot beírni egy command promptba (Windows alatt) vagy hasonló helyre (más alatt):
tracert www.thepiratebay.org
A válasz sem marad el (ideírom a végét, de mindenki meggyőzödhet róla a saját szemével):
...
15 57 ms 56 ms 55 ms hey.mpaa.and.apb.bite.my.shiny.metal.ass.thepira
tebay.org [83.140.176.146]
-
wbtist #28 Nekem is éppen ez jutott eszembe. Tipikusan nagy hiba, hogy olyan emberek voltak az ügyön akiknek nem sok közük van a hálózati ismeretekhez... -
dez #27 Én szívesen küldenék pár dolcsit egy jó kis program, illetve zene készítéjének/-inek... És sok kicsi sokra mehet. Persze csak önkéntesen, nem szeretem, ha köteleznek, mint a mai shareware-ek többségénél. Az első shareware-eknél még önkéntes alapon ment a dolog. Csak akkor még nem volt ennyire elterjedve a net. Ez most újra divatba jöhetne... -
quentit #26 Azért ez így nem igaz. A warez miatt nem kell bezárni a kapukat, az csak arra van, hogy kipróbáljam a software-eket. (ahogy az NFO file-ban is írják). Ami jó, azt úgyis megveszem... Support, stb. -
quentit #25 Amúgy valamit tudnak a srácok, mert a domain regisztrációjuk legalább megmaradt, ellentétben az előző akciókkal, ahol az addigi legnagyobb torrent oldalra felkerült a RIAA dumája. Figyelnek bennünket, nem bújhatunk el, blablalba...
Totális háborút akarnak? Ezzel csak felbosszanják a jóérzésű embereket! A lényeg a balf*szkodás: nézzétek meg az apple lépett és qrva nagy piaci részesedése van az iTunesnek.
Annak idején nem perelni kellett volna a felhasználókat, hanem a RIAA-nak létrehozni egy iTunes-hez hasonló szolgáltatást jóval korábban és azt reklámozni. De nem, ők a fejlődésnek akarnak gátat szabni? HOL ÉLNEK EZEK????
Általány díj kell, és kész. Ennyi. Ebből részesednének a művészek a letöltések arányában. És nem járnának rosszabbul, mert a nagy zsét eddig is a kiadók tették zsebre.
Sajnos kiadókra egyszer kevésbé van szükség, ezért is kapálóznak... Az utolsókat rúgják... -
savior #24 mar most is lelehet tolteni barmit
az sw fejlesztok meg nem zarjak be a kapukat, mert mindig is lesz egy bizonyos vasarloi koruk
pl cegek es azok a maganemberek akik penzt keresnek az adott programmal mindig is kenytelenek lesznek megvenni azokat -
quentit #23 Még valami: nem tetszik a RIAA-nak és társainak az allofmp3.com? Oké, akkor ha nem kell a pénzünk, letöltjük ingyenesen! -
quentit #22 Hát igen, próbálhatja a RIAA és hozzá hasonlók diktatórikus módszerekkel feltartani a fejlődést, de ez nem fog sikerülni nekik... Ez az akció kb. a géprombolok akciójára hasonlítható. Fel kell venni a kesztűt, és ki kell építeni a skynet2-t, ha kell én is adok bele pénzt -
moRtiZ #21 Azert majd megnezem, amikor mar minden mindenhonnan letoltheto lesz, szepen zarogatjak majd be a kapukat a sw fejlesztok. Erdekes lesz.
Amugy isohunton en eddig mindent megtalaltam. -
Riddick #20 Jol csinálják a Svédek! Le a kalappal! Nem szabad hagyni hogy a jogvédő semmirekellők által uszitott rendőrség ,rátörjön mindenkire és bünőzönek kiáltson ki minden embert. Csak igy tovább!:) -
avman #19 mivel benne van a világ félezer leglátogatottabb oldalába, így gondolom a reklámbevételekből is csurran-cseppen... -
bugger #18 Sokan használják, továbbá nyugatra tőlünk több a hitelkártya/paypal/etc-vel pénzt küldeni kées emberke. Sokan küldtek, még ha egyenként picit is, elég sok jöhetett össze. -
#17 Én is kíváncsi vagyok erre a szerveres doléogra, sztem ha ennyi támogatójuk van, akkor símán sikerülni fog. -
#16 Miből van ennyi péz? -
#15 Sztem nem, mert ott semmit nem lehet megtalálni, a tpb-n meg igen... -
gutihole #14 az "csak" kereső, ami keres a torrent oldalakon, ez viszont egy torrent oldal (remélem, h jól mondom) :) -
t0ma #13 az isohunt nem 'nagyobb' amugy? -
Feriboy #12 erre a szerverhálózatra kíváncsi leszek :) meg főleg a gyorsabb letöltésekre :) -
nbj #11 ez bennem is felvetődött. elég amatőr munka volt ez. nem értem h nem lehetett egyáltalán egy kicsit is utána nézni... -
Béla bácsi #10 Bírom ezeket a svéd manusokat. Emberükre találtak bennük ezek az ingyenélők. -
echo #9 Ez nagyon durva!!! Ameddig a felhasználók úgygondolják és elég támogatást adnak, a hatóság SEMMIT sem tud tenni, simán feláéhat újra az egész. Ja és azért óriási reklám kampány volt ez a lefoglalás. Lehet igazából a zsarul is szimpatizálnak velük :) Egyébként tök jó ez az új főnixszé változott kalózhajó logojuk :) -
qtpman #8 u tökösek ezek így kell csinálni nem fosni hanem csinálni jóva !
j arcok -
Midas #7 remélem összejön nekik a dolog ezzel a hálózattal :DD -
#6 "Az elképzelések szerint a Terminátor-filmekből jól ismert Skynet-rendszerre hasonlító hálózat sokkal hatékonyabb fájlcserélést tenne lehetővé."
Az biztos,csak nehogy öntudatra ébredjen. :D -
Zsoldos #5 De nem ertem ezeket a zsarukat. Ezeknel nyomozas az nuku? Kinek a tulajdonaban van az, amit lefoglaltak, kooperalni a szerverhotellel legalabb minimalis szinten.. Ezek berugtak az ajtot es vittek minden mozdithatot? -
Zsoldos #4 Semmi nem lenne. Amcsi nyomasra ugyanez tortent volna. -
irkab1rka #3 És mi lenne, ha a svédek mindenfele szolgáltatnának, csak pont svédbe nem, és vice versa? -
Artus58 #2 úgy kell nekik -
#1 Hehehe, balfasz jogvédők, pont az ellenkezőjét érték el az akciójukkal :D