Martin Lawrence - A duma gép
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
amúgy nekem is egyik kedvenc színészem szóval elfér a topic 😛
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Ha nem káromkodott volna, félperc alatt lerendezhette volna a mûsort. 😊
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Lawrence népszerû komikus színész, aki egyedülálló vígjátéki stílusával és fizikai képességeivel szerzett nevet magának a film és a televíziózás világában.
A Maryland állambeli Landoverben született Lawrence hiperaktív gyerek volt. Már az általános iskolában is komédiázott; az iskolai folyosón állva mindenkit kiparodizált, aki elhaladt mellette. A bokszolásban is jeleskedõ Lawrence akkor döbbent rá, hogy mennyire fontos számára az emberek szórakoztatása, amikor egy tanára tanácsát követve egy amatõr komédiaesten fellépett. Attól a pillanattól fogva a komédiázás a vérévé vált.
New Yorkba költözött, és eljutott a legendás Improv nevû klubba. Hamarosan a "Star Search" nevû tehetségkutató mûsor döntõjében találta magát. A Columbia Television vezetõi, miután látták ezt a szereplését, felajánlották neki élete elsõ hollywoodi munkáját, egy szerepet a "What's Happening Now!" címû sorozatban.
Ekkor figyelt fel rá Russell Simons, a zenei (rap) körökben ismert szakember, és kérte fel az HBO televízió csatornán közvetített "Def Comedy Jam" nevû mûsorra. A mûsorban felfele törõ komikusok adhatják elõ mûsorszámaikat. Lawrence két szezonon át vezette sikeresen a mûsort, és az õ nevéhez fûzõdik olyan tehetségek bemutatkozása, mint Chris Tucker, Damon Wayans és Steve Harvey.
1992 és 1997 között Lawrence a Fox TV által vetített "Martin" címû sorozat ügyvezetõ producere volt. A sorozatot több díjjal tüntették ki, és sokak szerint az akkor a szárnyait bontogató csatorna erre a mûsorra alapozta késõbbi sikereit.
Lawrence több koncertalbumot is megjelentetett, a "You So Crazy"-t a "Talkin' Shit" és a "Funk It" követte. Utóbbit Grammy-díjra is jelölték.
2001-ben nagy elismerés érte a színészt: betonban megörökített kéz- és lábfejlenyomatát elhelyezték Hollywoodban a világhírû Grauman Kínai Színháza elõtt.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
oldschool.trance.techno.rave
PSN ID.: Beegabor
Ez humor bazd+? Ez a humor nektek? Aki ezen rohog az egy degeneralt hulye. Csak neztem a kozonseget ahogy rohog es megremultem.
BAZE
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Olyan témákat hozott fel - míg néztem - amik mindennapos életünkbe elõfordulnak. Szülés, öregedés, a rossz gyerekek, valamint a jók... ez alatt én nem unatkoztam, cserepesre röhögtem a szám.
Nem semmi a csávó<#eljen>#eljen>
Szerintetek?
Martin Lawrence
A hajnali humor szórásba így nézett ki
Neten találtam:
Filmjei
szereplõ
1. Gagyi mami 2 (2006)
2. Nemzetbiztonság Bt. (2003)
3. Bad Boys II - Már megint a rosszfiúk (2003)
4. Gagyi lovag (2001)
5. Négybalkéz (2001)
6. Gagyi mami (2000)
7. Állj, vagy jövök! (1999)
8. Életfogytig (1999)
9. Nekem 8 (1997)
10. Hajszál híján szeretem (1996)
11. Bad Boys - Mire jók a rosszfiúk? (1995)
12. Bumeráng (1992)
13. Viszonyok és iszonyok (1991)
rendezõ
1. Hajszál híján szeretem (1996)