37
2006.06.16. 01:34-3:40 volt a TV2-n Martin Lawrence
-
Dexantreal #37 -
#36 Nekem 8 :P -
Dexantreal #35 Yo, akko bocs. Nekem mindegyik bejön, amiket láttam belőle..Gagyi Lovag, Gagyi mami2,Állj vagy jövök!...többi nem nagyon rémlik :S:.lenne mit bepótolnom nála..de amiket néztem az mind tetszett -
#34 Jóvan, csak néha röhögök az embereken.. :) Amúgy szted emlyik a legjobb filme ? -
Dexantreal #33 ...csak értelmes hsz-t... -
#32 -
Dexantreal #31 ja, a műsorral.... akkor ok. nincs harag, de amúgyse volt. -
#30 ok, ok nem kötekedésből írtam, de ez most kimondottan a műsorral kapcsolatban lett nyitva ha jól sejtem
amúgy nekem is egyik kedvenc színészem szóval elfér a topic :P -
Dexantreal #29 yolvan boc, gőzöm se volt,hogy gy keressek rá..meg aztán: Martin Lawrence-nek miért ne legyen saját topikja? -
#28 ez egyébként elfért volna a stand-up comedy topicomba... -
#27 Én is unatkoztam aznap éjszaka és véletlen odakapcsoltam. Nem volt valami nagy durranás. Ilyen standupcomedyben pl. a Bödőcs Tibor szerintem sokkal jobb. Azon lehet röhögni. Bad Boys 2-ben jó ez a duma, de kiállva a színpadra nem túl szalonképes. -
Csoder #26 Vannak jó filmjei a csávónak, de ez a showja nem igazán tetszett, igaz volt néhány rész, mikor mosolyra húztam a szám.
Ha nem káromkodott volna, félperc alatt lerendezhette volna a műsort. :) -
#25 Jaja, nah arra gondoltam -
#24 Állj, vagy jövök! a címe! a A Nemzetbiztonság Bt is jó film szerintem! -
#23 Ööö, volt nem egyszer a TV-ben, az a film amikor egy gyémánto üldözött, megbeépült a rendőrségbe, csak a címére nem emlékszek, na az egész yo filmje volt, csak néhol naggyon túl volt jáccva pl.: a pizzás jelenetnél.. A Nemzetbiztonság Bt mien ? -
#22 osztom. én sem bírtam sokáig nézni. lovagolt egy témán perceket és nagyon erőltette a dolgot. a témái is eléggé.. hmm. szűkös. -
#21 mondjuk én nem láttam túl sok filmjét,de amiket láttam (Bad Boys,Nekem8,Állj vagy jövök,Gagyi mami,Gagyi lovag,Nemzetbiztonság Bt.) azokban elég jól szerepelt! gondoltátok volna,hogy már 41 éves? legalábbis a port.hu szerint annyi! és az imdb szerint is! kinem néztem volna belőle! -
moralosan #20 Amúgy jó film, még régebben láttam. Láurensszel meg nincs semmi bajom :P. -
Dexantreal #19 sry:P...ha tudsz admint,vagy ilyesmit és ők kitudják javítani a címet,hogy a Dumagép...akkor felőlem..bár mintha láttam volna1filmjét,aminek ez volt a címe:P..de ez most itt kérlek szépen jelző és egy humorzsákkal álltunk szemben,nem pedig színésszel -
moralosan #18 Dumagép... - így egyben. -
Dexantreal #17 nekem bejött.ízlések és pofonok -
#16 mint színész jo sztem, de tegnap véletlenül belecsúsztam a showjába... hát siralmasan eröltetettnek tünt ... :/ -
Dexantreal #15 Örülök,hogy ennyire komálják sokan..akik meg nem, azok ne olvassák a topikot. Találtam neten port.hu-n valahol..:
Lawrence népszerű komikus színész, aki egyedülálló vígjátéki stílusával és fizikai képességeivel szerzett nevet magának a film és a televíziózás világában.
A Maryland állambeli Landoverben született Lawrence hiperaktív gyerek volt. Már az általános iskolában is komédiázott; az iskolai folyosón állva mindenkit kiparodizált, aki elhaladt mellette. A bokszolásban is jeleskedő Lawrence akkor döbbent rá, hogy mennyire fontos számára az emberek szórakoztatása, amikor egy tanára tanácsát követve egy amatőr komédiaesten fellépett. Attól a pillanattól fogva a komédiázás a vérévé vált.
New Yorkba költözött, és eljutott a legendás Improv nevű klubba. Hamarosan a "Star Search" nevű tehetségkutató műsor döntőjében találta magát. A Columbia Television vezetői, miután látták ezt a szereplését, felajánlották neki élete első hollywoodi munkáját, egy szerepet a "What's Happening Now!" című sorozatban.
Ekkor figyelt fel rá Russell Simons, a zenei (rap) körökben ismert szakember, és kérte fel az HBO televízió csatornán közvetített "Def Comedy Jam" nevű műsorra. A műsorban felfele törő komikusok adhatják elő műsorszámaikat. Lawrence két szezonon át vezette sikeresen a műsort, és az ő nevéhez fűződik olyan tehetségek bemutatkozása, mint Chris Tucker, Damon Wayans és Steve Harvey.
1992 és 1997 között Lawrence a Fox TV által vetített "Martin" című sorozat ügyvezető producere volt. A sorozatot több díjjal tüntették ki, és sokak szerint az akkor a szárnyait bontogató csatorna erre a műsorra alapozta későbbi sikereit.
Lawrence több koncertalbumot is megjelentetett, a "You So Crazy"-t a "Talkin' Shit" és a "Funk It" követte. Utóbbit Grammy-díjra is jelölték.
2001-ben nagy elismerés érte a színészt: betonban megörökített kéz- és lábfejlenyomatát elhelyezték Hollywoodban a világhírű Grauman Kínai Színháza előtt.
-
#14 Négybalkézben meg az Életfogytigban nagyon jó volt szeressük! -
donoki #13 szeresssük :P -
#12 Nekem a Bad Boys első részében és az Életfogytigban tetszett igazán a szereplése.. a többi nagyon túl van már játszva. (Nemzetbiztonság BT-n és Gagyusz mamin csak neha mosolyogtam..) -
#11 a Nekem 8-ban szerinte jó volt, meg az Állj, vagy jövökben is, és a Bad Boys-ban is :D -
#10 nah, megjött az ügyeletes morcoshaver -
#9 nekem ő a kedvenc színészem de csak azért mert a Nemzetbiztánság BT. naon tutkó film volt.Na abban van egy pár vicces rész -
#8 Ja hát azon én is megrémültem kicsit, amikor azt magyarázta hogy kell a gyereknek megtanítani hogy tisztelje az apját.. ^^ -
#7 Mégis, te is nézted azaz.... :) -
#6 ENNYIRE SZANALMAS GUSZTUSTALAN BAROMSAGOT EN MEG AZ ELETEMBE NEM LATTAM!
Ez humor bazd+? Ez a humor nektek? Aki ezen rohog az egy degeneralt hulye. Csak neztem a kozonseget ahogy rohog es megremultem.
BAZE -
#5 Jó arc, szeressük! :) -
#4 Én is néztem, kb fél 3-ig, de elaludtam. Jófej csávó.... tud beszélni ^^ -
Dexantreal #3 ...csak értelmes hsz-kat pls. Nem hívtalak ide,hogy írjál, íha nem tetszik, csend:P -
mod #2 -
Dexantreal #1 Ma hajnalba szokásomhoz híven nem tudtam hamar elaludni. Volt is NBA mecs, azt is vártam, aztán unalmamban kapcsolgattam ide-oda. TV-2nél leragadtam, ugyanis már megint kit láttam? A yo öreg Martin Lawrence csávót. Ott állt a színpadon és lökte a dumát, poénjait, a közönség meg dőlt a röhögéstől. Mondanom sem kell, a csávó elintézte, hogy csak fél3felé dőljek ágyba, mer sajna így sem bírtam végig nézni(francért kell nekik ezt későre tenni).
Olyan témákat hozott fel - míg néztem - amik mindennapos életünkbe előfordulnak. Szülés, öregedés, a rossz gyerekek, valamint a jók... ez alatt én nem unatkoztam, cserepesre röhögtem a szám.
Nem semmi a csávó
Szerintetek?
Martin Lawrence
A hajnali humor szórásba így nézett ki
Neten találtam:
Filmjei
szereplő
1. Gagyi mami 2 (2006)
2. Nemzetbiztonság Bt. (2003)
3. Bad Boys II - Már megint a rosszfiúk (2003)
4. Gagyi lovag (2001)
5. Négybalkéz (2001)
6. Gagyi mami (2000)
7. Állj, vagy jövök! (1999)
8. Életfogytig (1999)
9. Nekem 8 (1997)
10. Hajszál híján szeretem (1996)
11. Bad Boys - Mire jók a rosszfiúk? (1995)
12. Bumeráng (1992)
13. Viszonyok és iszonyok (1991)
rendező
1. Hajszál híján szeretem (1996)