9761
-
zoolee #6279 Wehehe.. -
#6278 Nem baj havernak kellet az meg nem az én pénzem :D -
#6277 Csöppet fasza gép lett egy gigabyte valami ds5 alaplap rd790fx chipset cross fire x, 4magos amd 9500 2,2ghz, 3giga ocz special ops edition ram... Meg egyébként egy 3870 lett volna de mivel sehol nem lehet kapni így egy faja 8800gt lett. -
zoolee #6276 Túl drága még a GTS2 höz képest is. -
#6275 aha -
zoolee #6274 Mennyit kóstált? ~70? -
#6273 Én most vettem haveromnak egy gainward 8800gt-t. Prohardveren Rawe-et keressétek aszem még van neki. -
zoolee #6272 Hömm...Nem tudja valaki, hogy most melyik lesz az ASUS csúcs lapja 780 SLI s ? Szal mi lesz a neve? És esetleg az is 105 tel kezd mint a Striker?:D -
zoolee #6271 Figy! Karira nevezzél be 780 SLI s lapra meg GTS SLI re..XD -
#6270 ez most komoly, hogy ennyivel gyorsabb a gts a gtx-nél?
bakker ha ez igaz, lehet gts-t kéne vennem! -
zoolee #6269 Bakker! Élvezzük ki ezt a látványt, mert sztem többet ez nem fogjuk látni.:S Sztem az NV már butítja a drivereit.:( VAgy csak majd olcsóbbért adja vagy GTX et emeli..-.-
NAh és KRHMM! Azért! Mennyivel veri már a GT a 3870 est? ÉS ugye még mindíg ATi által támogatott a half life!.:D -
#6268 ahogy néztem a teszteket pont hogy a 256-os verziót nem szabad megvenni
keményen alázza a HD3850 256Mb-os -
#6267 havernak sikerült kiskerböl beszereznie egyet igaz nem a legjobbat és nem a legjobb áron de megvan neki :D (Inno3D 73k körül volt asszem :S) -
#6266 Szegény haverom is 8800GT-t hajkurász, de nincs sehol, pedig van egy két csókos haverja hardware kis/nagykereknél, de sehol semmi. (És állítólag idén nem is lesz.) Már nem is bánom hogy vettem a GTS-emet 68K-ért. Most ott a full összerakott gépe, és gyönyörködhet benne ahogy áll a sarokban... -
#6265 egw electronics, osztrákia -
#6264 Ausztriában 65k HUF... Állítólag a hűtése is csendes, pedig jobban felpöckölték mint egy méregdrága bfg-t vaghy evga-t. -
raymond01 #6263 Szerintem akkor az lesz az csak elírtam, sima tvkimenetes vezetékkel az av csatlakozóba, és a vid kártyán ez a kimenet adta meg magát! -
#6262 És a jelenleg piacon lévők közül leghalkabb léghűtése az új GTS-nek van. -
#6261 Annyiért nem jó... Bár még a GT ára sem tisztázódott, ill. irreálisan magasan adja sok kalmár azt a pár db.-ot, a tesztek szerint a G92 GTS kb. 15 %-al gyorsabb a GT-nél, tehát ennyivel illene többe kerülnie. GTX szintet teljesíti, annál olcsóbb, nem rossz vétel. -
#6260 Ha 10 éven belül eljut hazánkba a 256-os GT, érdekes alternatíva lehet. 1280-ig szinte ugyanazt tudja mint a "duplázott", magasabb felbontásokban lassul be. SZvsz én a 256-ost választanám, 1600-ban nem játszogatok. -
#6259 mindjárt jön Maszka és elmagyarázza miért picsázta el a GT az Atikat:DDdd -
Livius #6258 DX10 ben
-
#6257 hát ebben erősen kételkedem, nem egy kaliber a kettő, de valami okosabb ember ugyis meg fogja tudni mondani. de gépet scart-al tévére kötni elég kemény :D még sosem láttam olyat hogy scart-al viszik tv-re a cuccot. általában rca és s-video szokott lenni, gondolom az szart be neked -
raymond01 #6256 hi
Nem tudjátok létezik olyan csatlakozó ami HDMI- ből scartot csinál vagy hasonló, mert megadta magát a videókártyán a tv kimenet, és ha már van hdmi csati rajta hátha ki lehet azon tenni vhogyan sima tvre!?
Lehet ilyet vhogy? -
#6255 havi 1-2 ezer? ugyan már. villanyszerelő ismerőssel nagyon ráértünk a multkor mikor nálam volt, megmértük, és kiszámoltuk hogy ha napi 12 orát megy konfigom (alant, 560w-os chifi táppal) akkor kb havi 4-5 ezer forintot eszik meg. ez a maximum, teljes terhelésen, nem pontos, +-500 ft. most 2 GT max rádob egy ezrest de sztem azzal is sokat mondtam. egy kártya ennyit sem eszik. sztem is teljesen mindegy :) -
#6254 ezen a fogyasztáson miért van mindenki fentakadva? és ha többet fogyaszt?:D aki 100 ezrekért vesz csak VGA-t az bírja ki ogy esetleg havi 1-2 ezerrel több a számlája:D -
#6253 mire az 80k se lesz addigra már viszik le szépen a GTX és az Ultra árait is...szvsz -
Inquisitor #6252 Azért elég ritka ennyiért a GTX, másrészt ez alapórajelen (ellentétben a GT-vel) már tényleg gyorsabb a GTX-nél.
És elvileg ha lesz belőle elég, akkor lesz ez még 80K se ... -
#6251 Azt mondtam hogy ott van 53k-ért majd valamikor jön.
Elméletben van gyakorlatban hivtam más boltokat ahol ennyiért lenne de aztmondja mindenki nem érkezik az országba.
Nekem mindegy én türelmes vagyok simán megér a kártya 53ezret.Szinte 100%-ig biztos vagyok ebből csak január lesz. -
#6250 de ez kevesebbet fogyaszt -
#6249 te mondtad ismerősék boltjába kapni és veszel is 1et -
#6248 ebből az jön le hogy ez egy GTX2 tulhúzva meg eléri az Ultra tljesítményét.. azért nem nagy szám mert 90ezer...ennyiért már GTX-et is lehet kapni. -
Inquisitor #6247 Az egyik nagyker árul ám dolgokat a PH-n, csak sajna 99K az ára. (Ugyebár elvileg olcsóbbnak illene lennie.) -
#6246 Akkor nagyon rosszul emlékszel szóval nem mondtam ilyet csak annyit hogy ennyiért lehet kapni majd egyszer ha lesz! -
#6245 -
#6244 ez fasza -
#6243 -
#6242 Gainward 8800 GT GLH is the fastest GT -
#6241 Geforce 8800 GTS 512MB is ultra fast -