GeForce 8 series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát gondolj bele! a GT ben van 96 shader a 8600 ben meg 32.
Én régebben az asztalmellé készítettem a fúrógépet meg 1 csavarhúzót, ha csak kicsit voltam ideges akkor csavarhúzót vágtam az asztalba ha nagyon akkor elkezdtem fúrni az asztalt..De ár majdnem 3 éve üvegasztalom van és ez itt nem megvalósítható, és így le is szoktam errõl..
"Az új 512 megás GTS ára 350 dollár körül indul..."
<#rinya>#rinya><#guluszem1>#guluszem1>
Aszhogy?
Beteheted, de hogyha csak 8x os slot akkor lassabb lesz..
De elméletileg ha jól becsavarozod akkor nem fontos oda az a fül, csak nem szabad lökdösni a házat.
akinek kel a cim szoljón
Most érdeklödtem PH-n esetleges inno 8800GT tulajok után hátha vannak páran!
Next PC upgrade: 2022
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
PowerColor Radeon HD3870 ami márkás fullos 50eFt
igaz nem sokkal több a 8800GT de ez új vga?
Mert halottam sok szériánál jót és rosszat is az innoról.
Saor Alba
persze azt sokan soha nem fogják megérteni,hogy mi az igazi játékélmény,csak a grafika számít nekik.élsimítás,ugyan már!utálom azt,amikor egy képen felnagyítják mondjuk a lépcsõt,hogy milyen recés a széle.de kit érdekel,amikor csak elfutsz rajta/mellette?
ez értelem szerûen nem neked szólt!
tényleg jöhetne már a PH teszt! 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Csak azért linkeltem mennyire eszi a VGA-kat az élsímitás!
Jöhetne már a PH teszt!
nekem rendes tesztek kellenek,hogy tudjak dönteni,mire fogom elkölteni márciusban a pénzemet...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
jó lenne,ha látnék már egy igazán jó tesztet az új HD-krõl,mert ez sem mérvadó,csak extrém felbontásokban tesztelték...
ráadásul megint sikerült azt a képet beszúrni,ahol a legnagyobb a különbség az Ati javára.félre ne érts,nem vagyik sem Nvidia,sem Ati párti,most is egy 9600xt ketyeg a gépemben
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Van vkinek Galaxy 8800GT-je?Mi a vélemény errõl a kártyáról???
Az meg a hab a tortán, hogy egy HD3850 nem éppen sávszéllességigényes valami.
de 256 az ideális annál több felesleges
ddr2-t viszont felejteni kell
Vakítás.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑