GeForce 8 series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
am az se mind1 milyen házba van géped nekem raidmax sagitta akinek zárt sima nem gamer ház ne csodálkozon méág melgebb egyes kártyája
jajj nem tom mit dobáloztok itt az eredményekkel😄 én tulhúzott ultrám alapon 64fok 80%-os fannal😄DDD játék közben felkuszik 80fok fölé is... mind1 2-3 évig csak bírja majd😄
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
igazad van vonuljunk zárdába és dobjuk ki ablakunkon az ingóságainkat mert valahol éheznek😄 ki tart velem?😄Ddd
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Látom azért te se a éhezõknek adományozol,vagy igen?
"AMD Phenom AM2+ 9500,Asus nForce590,GAINWARD GeForce 8800GT 512MB GDDR3,KINGMAX 4GB DDR2,INTER-TECH 750W COBA Nitrox"
"AMD Phenom AM2+ 9500,Asus nForce590,GAINWARD GeForce 8800GT 512MB GDDR3,KINGMAX 4GB DDR2,INTER-TECH 750W COBA Nitrox"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyébként van benne valami csak éppen nem tudunk nekik segíteni ezért itt vagyunk.
Nem baj, jót röhögtem ma is 😊 Alapon ha 55 fok az 1 slotos GT már jó eredménynek számít.
Saor Alba
Pedig az jó kis cooler,de hát eltörpül a Viktoré mellett.
Azta kurva mivan ittt ?
mint az ovodában b+ ezen veszekdtek mikor másnak kajára nincsen pénze nevetséges...
mint az ovodában b+ ezen veszekdtek mikor másnak kajára nincsen pénze nevetséges...
Fazzság..-.- Még az én sima (600 GTS emet se tudom krályszisz alatt 55 fok alatt tartani!Pedíg azért a vf 900 ott dolgozik rajta és jól szellõzik a ház..1 venti be 1 ki + táp ki.
Az ,hogy az EU-ba nincs azt kétlem,de itthon lehetséges,talán kis zegzugos bolt piacán akadhat bár nem hiszem.
Az új GTS jobb ez kétségtelen csak megéri-e az árát az már nem biztos.
Itt egy Teszt róla.
Az új GTS jobb ez kétségtelen csak megéri-e az árát az már nem biztos.
Itt egy Teszt róla.
Sziasztok!
Honnan lehetne szerezni 8800 gt-t?Nem hiszem el, hogy 2007-ben az EU egyik tagállamában nincs egy kártya sem.23.-án felhívtam pár boltot azt mondták nincs és nem tudják mikor jön.Akkor minek írja a barom az árlistába?A két ünnep között mindenképp kéne.
Más.
Amiket most lehet kapni 8800 GTS-eket azok már az újak és gyorsabbak?
Honnan lehetne szerezni 8800 gt-t?Nem hiszem el, hogy 2007-ben az EU egyik tagállamában nincs egy kártya sem.23.-án felhívtam pár boltot azt mondták nincs és nem tudják mikor jön.Akkor minek írja a barom az árlistába?A két ünnep között mindenképp kéne.
Más.
Amiket most lehet kapni 8800 GTS-eket azok már az újak és gyorsabbak?
Everest képet tegyél be nekik azon rajta van game alatti hõfok ha beállítod a figyelést és naplozza neked.
Next PC upgrade: 2022
Ez kész<#nevetes1>#nevetes1>
(0,5C°-ot le kell vonni a belõle,mert végbélben mért.)
És hova dugod a DVI-be????
(És nem mester hanem sensei)
(0,5C°-ot le kell vonni a belõle,mert végbélben mért.)
És hova dugod a DVI-be????
(És nem mester hanem sensei)
mosok mester mosok <#worship>#worship> viszek végbél hõmérõt azzal mérünk egyet Viktornak <#hehe>#hehe> -mármint a karijának-
nem basztak át...nem tudom hogy megy másik gyereknek 8aa-val 50fps-t...(talán mert õ xp-n van...én vistán)
"Tirexi: Ha valaki ilyen beszólásokat kezdeményezne mint múltkor akkor lesz szólva egy Moderátornak"
<#hehe>#hehe>
<#hehe>#hehe>
Saor Alba
Megnézem egy másik progival is, mer ha ennyien mondják hogy nem lehet, akkor lehet van benne vmi
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
Egy gt soha nem lessz jobb mint egy GTX, csak 3dmark-ban azzal meg ki játszik!! szerintem akkor az ultránál esélye sincs
Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"
Ne törd már össze a világképét ha neki megy akkor megy.Most járhat miatatok pszichológus <#nevetes1>#nevetes1>
akkor az az ultra egy piaci szar,mer Tirexi-nek, nemhiszem ismered, 8xaa val megy 50- FPS-el.
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer