GeForce 8 series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
azért az durva...100%-os fannal...az én túlhuzott ultrám 87%-os fannal 60-62 fokos csak. a Tied tunigolva van?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

trogerzsiger
Mostmár 66 fokon van lassan egy órája.. szal megoldódott :-)

fsgh
ja😮 akkor nem tom

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

trogerzsiger
trogerzsiger
igy?
alapból 100-on volt.

fsgh
elindítod és ott kattints erre

aztán a fa fülre ott átálítod direct controlra auto controlról és a legalsó csíkot húzod addig amennyi százalék kell neked

trogerzsiger
huh azzal hol?

fsgh
Riva tuner nevû progiban tudod álítani hogy milyen százalékon menjen a hûtõd mert ált ilyen 35-50 5-on van alapból...

azt megérzed ha meleg szerintem ovatosan fogd meg a szélérõl befelé és ha nagyon melegszik nem fogod tovább ha nem meg akkor valoszinuleg ross za hõmérõ(azt az oldalt ahol nincs semmi nem a hûtõ felöli)

Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)

trogerzsiger
De hallod ez folyamatosan nõ.. mostmár 61. igaz nem túl gyorsan
most levettem a gépházat, és hútõbordák egyátalán nem melegek. bár nemtudom, hogy passziv hûtésnél annak kell-e lenni.

fsgh
nekem alapon 65 fok😄Dd játéknál felmegy néha 85re is...és játszhatok vígan mert nem lép ki..szal szerintem nem túlmelegedés

trogerzsiger
Hát alapjáraton 58 fok... akkor már el sem inditok játékot.. jólt teszem igaz?:-)

sziasztok!
van egy nvidia geforce 8600GT videókártyám.
Az xp-n megy rendesen.
A Vistán is megy rendesen amég nem teszem fel a drivert.
Amint felteszem a driverét, újraindítóm és a monitor azt írja ki,hogy no signal going to sleep. (DVI kimeneten van) Fujitsu siemens W19-1
Mi lehet a gond?
Carlos HUN
tese vagy egy álmos gyerek nah én is nyugovora térek épp itt az ideje 😊

mrzoltan
Nézd meg hogy hány fokos a GPU-d.EVerestel mérd meg játék alatt milyen meleg és ha 80-90 fok környékén van akkor az.Megoldás kell rá egy jó hûtõ azt csá.Ha nem az akkor valami gyári hiba.
mrzoltan
ilyen a mai világ..
Carlos HUN
ezkse jönnek mégegyszer a környékre bazdmeg álok a kapuba és odahány pedig nem belvárosban lakunk

Carlos HUN
Fuj de utálom ezeekt a tini alkohlistákat b+ elöbb ház elött elkezdtek piázni odahányt kapunk elé elkaptam bazdmeg ruhájával takritatam fel

trogerzsiger
Sziasztok!

Van egy 8600gts-em passziv hûtéssel. namármost 15-20 perc játék után elmegy a kép, és a monitor se tudja eldönteni hogy a géphez van-e csatlakozva. Minden játéknál 😞 xp van fent. Túlmelegszik vagy mi lehet a baj?

Volt ATi 8600 is..-.-

mrzoltan
Lehet ez a bünti topikba is elmenne.
mrzoltan
<#hehe>Ekkora <#lama>.<#taps>
Solten
Na ez 1 nagy kérdés.

Saor Alba

Solten
Na újabb okosságot találtam az itteni fórumon: "GIGABYTE POSEIDON HÁZ sztem kompatibilis a vistával"

Wáhháhháááhhh <#nevetes1>

Saor Alba

mrzoltan
Rakd be had lássa.De ha nem hisz az okosabbnak akkor ,hogy hisz Istennek???
Solten
Találtam Viktornak 1 táblázatot, terhelve a GT az Ultránál 13 fokkal melegebb. Persze biztos nem a zsír 1 slotos Gainward hûtõ van rajta... <#hehe>

Saor Alba

Solten
Érdekes hogy a 9***-nek az ati kártyákat hívták nem is olyan anno... 😊

Saor Alba

mrzoltan
DE 0.00-kor nyisd.<#smile>
mrzoltan
A 9-es már nem új néven futt majd?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Megint meg kell tanulni 1 új jelrendszert,ha a matek is ilyne jól menne.
fsgh
jövõre nyittok egy uj topikot vagy ebben folytatjátok?😄 (mert jön ugye a 9...)

kiv leszek mi találnak ki a 9-es után mert hogy 10-es nem lesz az tuti

mrzoltan
Már egy pár éve.De ha én igen akkor nem is mered Firerock-ot.Állat a gyerek.
mrzoltan
Helyesen beszélsz. (Nem baj ez hozzá tartozik a GF 8 -as széria szellõzéséhez.
Solten
Na Te kész vagy bammeg <#nyes>

Saor Alba

mrzoltan
Ya azzal szatírkodok<#hehe>
Solten
Off. (igaz már egy ideje): Chieftec 1 milis lemezbõl van. Van benne anyag mint a ladaajtóban. Az már ház.

Saor Alba

mrzoltan
nem rossz ,lehet én is kipróbálom ,csak az a baj hogy levan kapva az oldala.
Solten
Na és. Mutogatod a városban? 😊

Saor Alba

mrzoltan
Hát alap.
fsgh
jaja feketében😊

Carlos HUN
ha belefinganék a házamba egybõl kiszelõzne wháháhá XDXD

mrzoltan
ya csak kicsit szolid.
mrzoltan
Aeroengine 2?
Solten
Mi az hogy noném?. A Mercury egy best márka 😄

Saor Alba

Solten
Sakcok, a ház ott kezdõdik hogy Antec... 😊

Saor Alba

fsgh
Aero cool házam van😄 áz elejének felét egy beépített ventilátor veszi el😄 Zártházba ki is purcanna az ultrám...

mrzoltan
bocs az én noname(Mercury) õsrégi házamban is már 2*8-as ventihely van.
Solten
Wehhehhe <#vigyor>

Saor Alba

Carlos HUN
Jó mert nagyon jól vannak elhelyzve hütõk és teljesen átjárja egész gép házat és nem utolsó sorban még szép is

mrzoltan
Egészségedre,fenékig!
Solten
Persze nem a Codegeneket (pl.) értem ez alatt az 1 db 8-as ventihellyel 😄

Saor Alba