9761
10645648441175096535.jpg
  • Gabesz amd64
    azoktól kérdezem akinek van 8800GTS-e:

Nektek is később indul el a venti a VGA-n ha benyomod a gépet?
    vagy csak nekem :D
  • Nandusz
    jav.:*nyavalygás
  • Nandusz
    Csitulj már az ég áldjon meg. Faszt reklámozod már magad itt. Kezdesz unalmas lenni a nyavajgásoddal öreg...ideje lenne befejezni az offot, vagy kicsit aprítsalak még? Nem hinném hogy jót tenne ez neked.
  • zoolee
    Én is ezt magyarázom, de hát mint ha a falnak ugatnék...
    Am az ULTRÁN ugye erősebb ramok vannak..1.1 ns ???

(És ugye megírtam neki, hogy nyűgjét-nyavajáját PM be küldje..mondanom sem kell, 1 új pm et se látok.)
  • wander01
    balfékek elvitatkoznak hülyeségekről és nyelvtani hibákról. lol de ez van, szinvonal is megvan :))

8-assal kapcsiban kérdésed esetleg? :) mert a codegen tápok létjogosultságáról nem érdemes vitatkozni, ami szar az szar, ez van és kész :))
  • NeoMaN
    No, benéztem ide gondoltam valamit utánaolvasok vásárlás elött a 8-as sorozatnak, erre valami tápbalhé a téma...
    Lehetne takarítani.
  • zoolee
    Najó..télleg..off vége..
    Én miért égetném???Ezt írd meg nekem PM be mert ezt nem értem, hogy én, miért égetném magam..
    Na de mind1, ha ~36 évesen ilyen n00b vagy sajnos nem javulsz...
  • Nandusz
    Eddig csak te égeted magad az infantilisnek is csak jóindulattal minősíthető viselkedéseddel. Dehát mit várjon az ember tőled mi?
  • zoolee
    Jajj..de nagy oltás..aszta...
    Ennyit tudsz csak??!!
    1.ELOLVASTAM.
    2.ELŐBB ÉRTELMEZD AMIT MONDOK? AZTÁN OKíTS!!
    3.Ha most neked az kell az általam írt szöveg értelmezéséhez, hogy a NINDIG et rövid í vel írjam akkor tessék:MINDIG.
    Kötchög...
    És sztem húzzá innen, mert eléggé leégeted magad..
    No, de mind1, ez már nem az én problémám.
  • Nandusz
    Sajnálatos dolog kishaver, hogy nem bírsz lekattanni az off-ról (és még ő figyelmeztet engem, hogy ne offoljak...fasza).
    1. Rögtön az elején ajánlanám figyelmedbe az általad belinkelt oldalt és kérnélek, hogy olvasd, tanulmányozgasd.
    EZT
    2. Rögtön mindjárt idéznék is tőled, csak hogy tisztán lássuk, ki mekkora balfék: "tt monyuk egész normális értékek vannak, de egy 600 as codegennél már megvan az a max 50 % hatásfok."
    Mintha eddig a 400W-os tápokról lett volna szó, a 600-okról nem...sebaj, tovább megyek...
    3. Nem tudom hány éves vagy, de én már 10 évesen is tudtam kishaver, hogy a mindig az nem "mindíg"...kérlek frissítsd a nyelvtani ismereteidet, vagy íratkozz be általánosba mégegyszer. Majd ezután kezdj el foglalkozni a hardware ismeretekkel is.
  • Sir Quno Jedi
    Pont elég a 320-as, ha nem nyomulsz extrém nagy felbontásokban és extrém FSAA-val. Akkor bőven elég a RAM-ja. Kár most többet kidobni az ablakon, mivel jön az új generácsió. Majd a 90-es széria, addig meg BŐVEN kihúzod ezzel.

Two Worlds hasít, nekem ennyi elég.
  • Wixi
    ó ez a vga kérdés rohadtul idegesit... nézegettem a teszteket de... itt ez a jobb ott meg a másik a jobb. de most azon filózok hogy 320 as GTS és utána SLi be venni egy másikat de hát addig majd meglátom még.másik variáció meg az hogy most a 320 as gts és nyár vége felé eladom és veszek valami gtx et. a harmadik pedig a 2900XT :D
  • Sir Quno Jedi
    No és "Szerintetek SAPPHIRE Radeon HD2900 XT vagy 8800 GTS 640 MB ?:) " :DDD

Szerintem 8800GTS 320MB, mer az ócsó, aztán év végén csere.
  • Wixi
    ámen
  • Sir Quno Jedi
    Nemérted. Mind1. Nem az a baj, hogy írt a kódgányról, ha már az a téma éppen. Az a baj, hogy az indoklása kicsit sántít a topic fő témájának függvényében. Amúgy meg full igaza van, csak nem olyan gépekről van szó, mint amiket említ.
  • Wixi
    annyi közöm van hozzá mint neked és ha már elkezdtetek sokan irkálni a codegenre ö is beirt,,ennyi te meg beszolsz neki. mikor te is irtál a codegenröl
  • Sir Quno Jedi
    Figyu! Azt kérsz amit akarsz. Én is. Azért írtam az alant szólónak, mert ide azok járnak akik G80-ban gondolkodnak, és nem az irodai gépek nagy rajongói. Az irodai gépekhez hiába lenne "elég" a kódgány, mivel nem azokról volt szó. Na nem mintha közöd lenne hozzá. LOÁL! (hamár)

A "válasz erre" gombot meg illenék használni...
  • Wixi
    igen neked szántam. és elöre megkérlek ne kezdd el a gyerekes szöveged köszi
  • zoolee
    Elbírja , de a biztonság kedvéért egy 450 es jobb, és jobban megéri...
  • Sir Quno Jedi
    Ezt netán nekem szántad?
  • Wixi
    lol akkor te se kezdjél el erröl irni,
  • Sir Quno Jedi
    Figyu! Nézted már a banert itt felül?! Köszi! :D
  • Akuma
    Irodai alkalmazásokra és internetre bőven elég a Codegen 400watt, persze ezek a gépek nincsenek 2900XT-vel és C2D E6700-al, 3 vagy több winyóval stbstb felvértezve. Nekem volt Codegen 400W tápom és a jelenlegi gépemet elvitte egészen szépen, végül annyit paráztattak miatta, hogy lecseréltem biztonsági okokból. :) De több mint 1 évig kiszolgált engem.
  • takraj
    Nem ezt kérdeztem, hanem, hogy elbírja-e. De akkor jól gondoltam, hogy nem.
  • Sir Quno Jedi
    Nekem és több barátomnak is jónéhány géppel volt problémánk a tetves kódgány tápok miatt, úgyhogy én inkább lerágnám a saját lábamat, minthogy önként olyat vegyek még1x. Ennyi, aztán mindenki azt csinál amit akar. Ámen!
  • buldozer99
    Ott a 450-es 3000FT-al drágább!:D
  • takraj
    Szóval, ha veszek egy ilyen tápot akkor az elbír egy 3800-as AMD X2-es procival, 1 DVD íróval, 2 vinyóval, és 1 8600GT videókarival? + Rábízhatom a gépet védőáramkör nélkül is? Nem mi?
  • zoolee
    Dehogy nem...GPS 400 és 450 AA t kell nézni..Mind 2 táp 12 könyékén van..igaz a 450 es 5 kilóval val drágább...
  • takraj
    A tápos kérdésre visszatérve: ha ilyen noname táp van a gépben akkor azért az a minimum, hogy vesz bele az ember egy ilyen védőáramkört: http://www.maxx.hu Így nem tudja (elvileg) szétcseszni az alkatrészeket, ha megszalad.

És hogy a véleményem is szerepeljen az ilyen noname tápkról: nekem eddig 4 ilyenem volt, Codegen is, és Mercury is. Namost ebből 1 megszaladt és magával rántotta a hangkártyámat, úgy hogy dobhattam kifele. De a többi 3-mal az égebadta világon semmi bajom nem volt eddig. Drága tápra viszont nem telik, 12K alatt nem lehet normálisat kapni.
  • zoolee
    Mért van az, hogy az ilyen esztelenek akik a semmittudásukat itt akarják villogtatni mindíg de mindíg ezt a qrva gef 8 topikot találják meg??!!1 hónappal ezelőtt is ez volt..:(
  • Gabesz amd64
  • PLackó
    ha egy árban vannak,akkor én az ATIra szavazok!
  • zoolee
    Na ja...

Node..nincs valami új hír erről a június végi július elejei árcsökkenésföl felső kategóriában???
  • Narancs
    Elképesztő mi lett ebből a fórumból. Ha valakinek más a véleménye, azt rögtön le kell ugatni. Régebben ez nem így ment. Kár érte, néha jó volt itt eszmét cserélni.
    Témához: zoolee: pontosan, ahoy mondtad.
    Nandusz: sajnos nincs igazad, kifejtettük többen és többször, hogy miért.
  • zoolee
    Am neokítsál légyszíves...Am offnak itt a vége..!!!
  • zoolee
    Légyszíves..valami off topikba húzzál, ne itt offoljál..köszi..Am ha nem értessz a dologhz akor ne írkálj hülyeséget....
    Ha meg már mindenképp okoskodni akarsz akkor olvasd el EZT.....
    Itt monyuk egész normális értékek vannak, de egy 600 as codegennél már megvan az a max 50 % hatásfok.
  • Frigetrus
    neszójjábe neki, igaza van... és elég legyen már az off-ból, én abbahagytam.
  • Wixi
    Szerintetek SAPPHIRE Radeon HD2900 XT vagy 8800 GTS 640 MB ?:)
  • Nandusz
    Te zoli fiú...neked alapból tulajdonságod a semmitmondás, vagy kényszeríternek erre téged? LOOL
  • Wixi
    Szerintetek SAPPHIRE Radeon HD2900 XT vagy 8800 GTS 640 MB ?:)