9761
-
#2558 valaki probált már SLI-t 8800GTS-ekkel,megoszthatná h hogy tette köszi -
#2557 hehe -
#2556 Hehe, most kivételesen nem az Inno3d volt a hiba oka :) -
zoolee #2555 Okés..Értem..
Csak kérdeztem..
Még nincs meg a karim..
-
Akuma #2554 Megoldódott az Inno3D-s gondom, vagy alaplap volt béna hozzá, vagypedig szét volt cseszve valami szoftveresen... a lényeg, hogy most nem hibázik a kártya, mondjuk még csak alap órajeleken próbáltam... -
#2553 nincs vége a kártyádnak én 3eFtért megjavítom 1 pci-os kártyával -
#2552 ez inkább alaplapokon van Gigabyte -
#2551 Van olyan gyártó aki dual biost használ, vagyis ha elbaszod neki az elsődleges biost akkor egy nem flashelhető gyári alapbios lép a helyébe, arról indul és be is másolja magát a hibás adatot tartalmazó ROM-ba. Eddig kimondottan Gigabyte kártyáknál láttam ilyet, de nézd meg a gyártó oldalán említenek-e ilyet a tiédnél?
Amúgy ha a kártyádnak megfelelő BIOS-t töltöd bele nem lesz baj. Én pl. XFX-től származó gyrilag húzott kártya BIOS-át is betöltöttem a 6600GT-mbe, úgy hogy átírtam előtte a Hz-eket arra amit előtte szoftveresen kiteszteltem hogy bír a kártya. A lényeg a típus (pl. 8800GTS) és a memória mennyisége (de elvileg ezt is fel kéne ismernie ha nem annyi, de biztos ami biztos, mindegy melyiket töltöd le, tölts jót...)
Guru3d-n találsz windows alól is működő nvflasht. Winkey + R aztán cmd és enter. Megkeresed a mappát, beírod "nvflash -4 -5 -6 XXXXBIOS.ROM" és vársz míg mondja hogy kész. BIOS-ok meg mvktech-en szoktak lenni, ott van editor is hozzájuk. -
#2550 véleményem: hosszu távra egyik kártyával sem éri meg számolni mert már msot sem ezek vannak a csucson szal a GT takarékosabb megoldás lenne ha átmenetileg vezsed csak...a GTS meg sztem kicsit idötállób de az sem nagyon nyul tovább a társánál -
zoolee #2549 És ha elb@szod a VGA bios frisÍtést??
Akkor ugye vége van a VGA nak?
Vagy annál lehet valahogy újra flash elni? -
#2548 Ha nincs baj a kártyával felesleges. Bár én szoktam az alaplap és a VGA biosokat is frissítgetni ha meglátom hogy jött ki új és nincs jobb dolgom.
Gyorsabb nemigen lesz, inkább csak kompatibilitási gondokat szoktak javítgatni. Az viszont mégkevésbé valószinű hogy rosszabblesz, szóval hajrá... -
spytime9 #2547 Sziasztok,lenne 1 nagy kérdésem!!!
Szoktátok frisssiteni a vga bios-t???
akinek 8800GTX-e van frissssitette a 60.80.13.XXXXXXXXX ???????
Tapasztalat? Nagyon köszi a választ elöre is!!!! -
#2546 Azt gondoltam, csak hogy melyik éri meg jobban a lassabb, de több memoriás kártya vagy az ellenkezöje? -
#2545 Vélemyényem szerint 8600GTS gyorsabb de a 8600Gt ddr2 vel biztos h nem -
#2544 Akaron mondani DDR2-es változat -
#2543 Véleményt kérnék mi a jobb választás 8600GT 512mb rammal vagy 8600GTS 256mb rammal?
És a GT-böl létezik DDR3-es memoriás változat, mert nálunk olyat is rá akarnak sozni a jonépre szinte ugyanabban az árba mint a ddr3-ast.És olyan árrést használnak hogy 61ért árulják a 8600GTS-t a neten meg 44. -
#2542 Érdemes,de azért a procit majd rángasd meg egy kicsit hozzá :) -
#2541 Hellotok!
Egy ilyen videokártyát érdemes venni az én konfigomhoz , MSI NX8600GT OC 256MB GDDR3 PCIe? -
#2540 Hiába valósítják meg ugyanazt tervet a gyártósoron amit az nvidia átnyom nekik valami CAD-ben, ha a forrasztópákák olyan minőségűek hogy ócsakavasnak többet érnek mint a gyártósoron munkálkodva.
Amúgy elhiszem hogy csak a középkategóriánál spórolnak a szerelésnél, de ott tapasztalataim szerint szinte mindíg.
Az lenne a logikus hogy ha már drága kártyát vesz az ember akkor ne azon a párezren spóroljon hogy nevesebb-e a márka, ha meg olcsó kártyát akar akkor ne perkáljon feleslegesen egy szebben csengő márkanévért. -
#2539 akkor is...a csucs inno-kat nem ugy viccelik ossze.
referencia minden,nem kapis? -
zoolee #2538 Azt most vidd vissza mert az nem melegedés lesz....
Ez szerintem gyári hiba. -
#2537 hát kurvára nem örültem mikor vettem 1 inno3d gf2mx400 64mb-ost és szétesett a kép meg nyomta csíkokat basz+ -
Akuma #2536 Most el kell mennem, de majd késő este ha lesz energiám, akkor beteszem az új alaplapomat, az már 16x PCI-E -el rendelkezik... Holnap meg visszaviszem, ha nem javul a helyzet. -
#2535 Emiatt tényleg nem kéne hibáznia hogy csak 4x-es a foglalat.Az 50 foknak lehet hinni, hiszen 80nm már...(nekem is ennyi volt)Ha tudod próbáld meg egy másik gépben is tesztelni, de a legjobb ha visszaviszed hogy cseréljék ki szerintem... -
Akuma #2534 Én ma beszereztem egy Inno3d 8600GT-t 25-ért, de valami gáz van vele... Dobálja a fekete háromszögeket teszt alatt. Az egész gépem lelassúlt tőle mióta betettem a gépbe. nTune szerint csak 50 fokos, de ez eléggé hihetetlen tekintettel a gyári béna hűtésére... a fekete háromszögek is tipikusan vga ram túlmelegedésének jelei, mondjuk azon nincs is borda, meg nyílván hőfok mérő sem. Próbáltam az nvidia oldaláról letölthető 158.22 xp whql driverrel meg mással is, de egyik sem segít rajta... Alapórajelen a tesztet sikeresnek mondja, amikor meg megpróbálom visszavenni az órajeleit, akkor azt mondja, hogy teszt sikertelen :P ki érti? Egyetlen lehetséges hibám, hogy a PCI-E csak 4x, de ettől nem szabadna szerintem hibáznia... max lasabb lehetne, mint elvárható lenne. -
#2533 Nemtudom miért van mindenkinek baja az Inno-val, a 6600GT-t pár éve elégéé elrontották ez igaz, de a 7-es széria óta ugyanolyan profi termékeket csinálnak mint az Asus.És jóval olcsóbban...Ottvan az IChill széria is, szóval az inno is ad magára, csak itthon meg luxus forgalmazni a jó dolgokat... -
zoolee #2532 De az nem középkat. volt.
Monnyuk nekem a 7600 gs em szépen össze van rakva.. -
#2531 nekem az előző kártyám egy INNO3d 7900gt 512mb volt és elég profi minőségű darab volt. szerelésben majdnem olyan masszív volt mint a mostani kártyám -
zoolee #2530 Jó az az inno, csak a középkategóriáben elspórolják összerakni a cuccokat. -
#2529 Mert így követték egymást a kártyáim:
ASUS MX440
ASUS FX5800
Inno 6600GT
Gainward 8800GTS
Amikor az innót a kezembevettem hogy a slotjába toljam olyan volt mintha hímes tojást fognék, féltem hogy letörik róla valami. Mikor a molex csatit toltam be akkor végképp azt hittem hogy ha egy tenyeres-talpas nagymarkú ember venné a kezébe lerepülne a kártyáról pár IC mire a gépbe kerül. Az ASUS-ok is sokkal igényesebben voltak összehegesztgetve és igaz ez szerencse kérdése is, de jobban húzhatóak voltak. Ezt a Gainwardot annak ellenére hogy gyárilag is meghúzták picit tuningal még nem kínoztam, de ezen is látszik hogy rendesen összerakták, nem úgy mint egyik ismerősöm Inno 8600GT-jét, az is olyan mint az én 6600GT-m volt. -
#2528 örülnél ha olyanod lenne -
#2527 márka-image = zero -
#2526 mibajod az inno-val?
csak a matrica más rajta? -
#2525 full más is lehet -
#2524 akkor maradok az ASUS-nál köszi -
#2523 Elvileg lehet más, de jobb az ha egyforma. Olyannak nincs értelme hogy most pl. Gainward Golden Sample-t teszel be mert ha csak az egyik kártya gyorsabb attól nem igazán lesz jobb a dolog. Innót meg amúgyse szabad venni egy ilyen drága cuccból. -
#2522 mégegy gtx beszerzését tervezgetem én is, de már az elkövetkezendő hetekben. a kérdésem: ha most ASUS 8800GTX-van a gépemben amellett a másik is csak ASUS lehet, vagy lehet mondjuk INNO3d vagy Gainward is?? -
zoolee #2521 Hát, azért örülnék, ha a jövő nyár közpén lehetne még valahonnan 9sszeguberálni 1 GTX et a leendő mellé ha kevés lesz. -
#2520 jővőre már nem fogják gyártani,max egy-két polcon maradt példány lesz,ami megintcsak drága lesz/marad -
#2519 Csak tapasztalom a gépemen, de ha egy tesztnek, vagy egyéb böszmeségnek jobban hiszel, akkor nem mondok inkább semmit.