GeForce 8 series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Másrészt a PH-s arcok fele ugyanonnan rendel, ahonnan a Ready, még az elírások is ugyan azok az árlistáikon 😊
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
google a te barátod de tessék 😉
http://www.ready.hu/rendelesa.htm
középen kb. ott van ez: VGA NVIDIA GF8800GTS PCIE 640MB DDR +TV +Dvi 1ÉV 79726 Ft
erre tréfa: 95672
és forg jut.: 97112
egyik héten rendelsz és kb. 1 hét alatt jön le.
két itt kiemelt site-ról írtam általános netes véleményt.
más kérdés, hogy ennyire konkrét infókat a kártyáról, ill. következõ "variánsáról" nem lehetett olvasni sehol, ez vagy rizsa, vagy sem...késõbb kiderül.
én örülnék annak, ha reális teszteredmények lennének ezek, mert megint lenne egy kis árverseny, többen juthatnának a jelenlegi csúcs vga-khoz, mint így.
No one can stop Death!
Amúgy nekem gyanus az oldal, mert összesen a két hír van rajta (R600 test elsõ rész, meg az, hogy nem sikerült a második teszt), szóval vagy új oldal aki ezzel akart befutni (de akkor ki adott volna nekik samplet?) vagy valaki csak ezért hozta létre az oldalt. Mindkét esetben lehet kamu meg igazi is, de a lényeg, hogy csak marketing.
szerinted. anandtech elásta magát a "hozzáértõk" elõtt kb. 2éve már, az oroszok meg enyhén nvidia-rajongók(lásd a tesztek 90%-át).
<#smile>#smile>-szerintem.
No one can stop Death!
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
a cikkben olvashatod,h "természetesen a DirectX 10 támogatásával érkezik, még a hónap vége elõtt"
minimize!
Majd ha az anandtech v a xbitlabs honlapján lesz teszt annak lehet majd hinni. szerintem 😊
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
ezt a " fél év múlva megjelenni esedékes R600"- kommentre.
<#smile>#smile>
No one can stop Death!
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
-hol olvasható, hogy fél év múlva jön ki az elsõ R600-as kártya???!
(nagyjából március végéig tolták el a launch-ot)
-konkrét infó arról, hogy a ....505-ös website-on lévõ 12oldalas teszt fake??!
No one can stop Death!
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
aztán most még sok NV kártyát akarnak eladni
😉
netto 79 726
ez az lejjebb lejjebb!!
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Sztem elúzzák....
Nekem az evga gtx-em nem ''M'' jelzésû.''Y'' van jelölve rajta,de múlt év dec 30-án vettem
Novemberberi hónapban olvastam ,hogy hibásak voltak a karik és M jelzésû volt a javított...Na most Y-om ezek szerint xar? vagy nem értem én ezt...A bioszom meg 12.re végzõdik elméletileg az meg decemberi kiadás...Szóval a kaotikus helyzetemre szeretnék egy ''igaz'' választ. Én eddig 3DMark06 és aqumarkal teszteltem,de nem tapasztaltam úgymond ''belassulós problémával'' .11733 pont és 166,989 volt (Core2Duo 3.4ghz)...Szerintem a konfigomhoz reális ez a teljesítmény.
Szóval nem akarok agyvérzést kapni mikor úgy örültem neki ,hogy sikerült GTX karit szereznem...
Elõre is köszi!
2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...
Te magyar vagy ???
Mi az , hogy 100fps-vel ???
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

Az , hogy támogatja a dx10 ez az nem azt jelenti , hogy csak a sima 10 et hanem azt is ami 10 es számonjön ki.
No one can stop Death!
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
ha veszek egy 8800-ast ami ugye directX10,akkor azon fognak futni rendesen a directX9-es gamek???
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
azért köszi más otlet??
Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"
Ami a cdn van az egy sz@r.
Xal WWW.msi.com és ott download.
Van egy problémám...Splinter Cell Double Agent -el csak a multi megy
a singleplayer indításakor a hibát észlel és bezárja az oprendszer!
7900GTx-emmel simán ment!!! Msi 8800GTS -el csak a multi
valakinek van valami ötlete??
A game eredeti
köszönöm
Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Dx10 😉
A mostani ATI kártyák támogatnak Shader Model 3.0-t, akkor az R600 minek támogassa, ha ott a Shader Model 4.0?
8800 támogatja a DX 10 et.
Az sm 3 mat támogatja de itt a 4.0 ról volt szó.
És a 8800-as nem támofatja a DX 10-et?Én úgy tudom hogy úgy ahogy igen.
Az R600-as meg az 1. DX10-es kártya az ATi-tól,csak támogatnia kellene 1 SM 3-et. :/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/