9761
-
Livius #2598 Nekem 915P chipsettem van de ez nem fogja a C2D-t támogatni soha. -
zoolee #2597 A másik, meg, hogy mindenki odavan, hogy hűűű a p35 támogatja az 1333 fsb t..
Hát, nem árulok el nagy dologt, de az Nf 6 os chipek már majd 1 éve támogatják.:) -
Inquisitor #2596 Pedig ez egyszerű, az AMD/ATI fel akarta oldani a korlátozást, így ment volna a CF minden lapon, amin van két hosszú PCIE (4-8, 8-8, 16-16), na de akkor segget csinált volna a szájából az Intel az eddigi CF lapjai okán, másrészt meg hosszabb távon is megéri Intelnek a CF téma chipset ügyben exclusive dolognak ... tehát inkább bevállalták a további "támogatást", mint azt, hogy bármin menjen. :) -
Inquisitor #2595 Ráadásul pont a chipsetnek semmi köze a témához. Csak parasztvakítás, hogy mondjuk fúúú a P35 kezel 4 magosokat. Jééé a 965-ös is! vagy mondjuk a 965 kezeli a Core 2 procikat! Erre meg ott figyel i865 és i915-ös deszka a kismillió éves VIA 880/890PT-ről nem beszélve, amik még tudják, sőt némelyik négymagosat is. -
Inquisitor #2594 Ennek semmi köze az Asushoz, összes normális lapnál lehet Bios frissítéssel újabb procikat fogadóvá tenni, feltéve HA a VRM (fesz.) része kompatibilis. Ez még egy 12K-s AsRockra is igaz. -
Inquisitor #2593 Végső soron meg az SLI és CF lapokban is lehet használni egyébb PCIe 1x-4x eszközt benne, nem csak VGA-t ugye. -
Akuma #2592 Egy kártyával is tökéletesen elmegy az alaplap, a 2 kártya csak mint lehetőség van, nem mint feltétel a használathoz. És az sem kizárt, hogy a jövőben sokkal inkább megéri majd CF-et venni, mint egykártyás rendszert (bár bevallom eléggé esélytelennek látom én is) -
Livius #2591 Én is abban gondolkodtam, csak az Intel chipsettet jobnak tartom most mert az ASUS-nál álltalában egy kis BIOS frissítéssel már a legujjab több magosokat is tudják támogatni az Intel chipsett miadt. -
Akuma #2590 Jah akkor okés -
zoolee #2589 Ne vegyél p35 öt, vegyél nforce ot.
Am azért lett a p35 CF es, mert asszem az ATI nak meg az INTEL nek van valami szerződése..
De nem vágom, hogy miért nem bontják ezt az intelnél, mert Így a konkurenciának dolgoznak.-.- -
Livius #2588 Csak ki az a hülye aki manapság Ati-ban gondolkozik? Nem is értem az Intel mért készitette ezt a P35-ös chipsettet Ati CF-es re. Ilyen lapot akartam, de így nem veszem meg az életbe. -
zoolee #2587 Nem kell, mert a CF rendszerben csak az 1 ik karinak kell vezérkarinak lennie... -
Akuma #2586 Az gáz... ennyi erővel, ha veszek kettő olyan kártyát, akkor van egy fölösleges cf kábelem... faxa... -
#2585 Bocs rosz nevet írtam be:Problémák a 8800GTS-el -
#2584 ipon
Láttátok már? -
zoolee #2583 Hát, gondolom az 1 ik nagyker, másik kis ker..:)
Itt áltban az ár azon múlik, hogy "mekkora" a bolt.
Mert 1 kis boltba vidéken télleg sok lehet, de 1 nagyobba csepelen már pl 20 al olcsóbb. -
Gáborka17 #2582 hali!
Szentetek az gáz hogy van ahol egy ASUS 8800gtx 100ropi, és van ahol 130?
Ez mi ez ez?:S
vadi új mind2!
PLS!Vki világositson már fel! -
zoolee #2581 Azt meg csak azokhoz az ATI ratyion karikhoz adnak amire rányomtatták, hogy az kliens kártya vagy mi a fene... -
#2580 ja ez nekem is fel tunt hogy rosszul fogalmaztam, szoval dx10 alatt a gt gts páros összehasonlitás a többivel meg dx9 alatt -
Akuma #2579 Ilyet nem tud neked mutatni senki, ugyanis 7600 és 6600 sem kezeli le a DX10-et, így le sem mérhető vele semmilyen DX10-es teszt sem... -
Akuma #2578 De olyan kábelt se adtak hozzá, ami CF-ben köt össze... -
Livius #2577 Azért nem adtak hozzá, mert a te lapod ati Crossfire-es. Azon soha nem lesz SLI. -
zoolee #2576 Nem, nem lehet.
Milyen alaplapod van?p5k???
Ahoz miért kéne adjanak??az CF alaplap..
-
#2575 tudsz esetleg egy tesztet mutatni akár külföldit is ahol DX10 be tesztelik a GT-t és a GTS-t és van benne 7600GT vagy 6600GT összehasonlitásnak? -
Akuma #2574 Egyébként én is abban bízom, hogy 800*600-ban szűrők és élsimítás nélkül azért menni fog egy-két DX10-es játék... -
Akuma #2573 25fps-t a 8800-ak teljesítenek jó esetben sajnos, legalábbis DX10-ben... ami azért messze jobb a 8600GTS-nél -
#2572 Ezt tudom, csak nem akarok abba a hibába esni mint páran akinek van egy olyan kártyája ami még teljesitménybe elég lenne a mostani játékokhoz is,de el se indul neki mert nem támogatja az SM3-at.A full grafika élsimitással nem nagyon érdekel csak elmenjen minden ujabb olyan game amivel játszok min. 25 fps-el 1680x1050-be azt jo van.Legalább jövö öszig -
Akuma #2571 SLI híd nélkül lehet használni SLI-t??? Én csodálkoztam is, hogy nem adtak SLI összekötőt az alaplapomhoz... -
Akuma #2570 8600GTS-nél olcsóbban meg lehet venni az X1950pro-t, ami gyorsabb nála DX9-ben, DX10ben meg a 8600GTS is gyenge, hiába húzod... -
Akuma #2569 Biztosan számít, de nem arányos azzal amennyivel többe kerül... -
zoolee #2568 Hát, végül is ja, de sztem a mostani lapok már autómatikusan felismerik az SLI t, xal csak betömködöd a cuccokat a 2 leggyorsabb pci e buszba(nF 680i nél 2x16 is van.:P).
Aztán bemész a driverbe, ott pipa az SLI funksön mellé és megy is. -
#2567 Azért az a 135mhz magorajel és 600mhz mem orajel plusz azért sztem sokat számit és hogy ezt onnantol lehet elkezdeni huzni a GT-t meg max addig.Csak eddig 44eft-nél olcsobban nem láttam csak ezt az innot 38 ért.
Szerintetek egy 6600GT zalman alcu hütövel 128mb rammal mennyiért lehet elpaszolni ill. beszámitatni?Eddig 20-22-t igértek érte egy boltban. -
Akuma #2566 Épp Inno3D 8600GT 256MB kártyát vettem 25ezerért... szerintem ennyit megért. 8600GTS-t meg tuti nem vettem volna... az már túl drága ahoz képest amit ad. -
#2565 Elég rosszakat olvastam itt az Inno3D-röl , de azért ha jo áron van megéri megvenni, mert 10eft-al olcsobban tudnék egy 8600gts-t venni 2 év garival ebbol a fajtábol .Vagy tudtok olyan webáruházat ahol brutto 38eft-ért van márkásabb kártya?Mert ebböl az árkülönbségböl tudnék még 1 giga ramot venni mellé. -
#2564 jaah én voltam :DD
de ugyanugy müxik,mint amikor az SLI bejött 6800Ultrával ,nemde?
bár alaplap függök ezek is...nekem asszem majd kell valamit állítanom a BIOS-ba :S
-
zoolee #2563 Mindenhol.. -
Livius #2562 Most Július 22-én lesz valami árváltozás. De ez most az Nvidianál vagy az Intelnél lesz? Mert már az Intelről is hallottam, itt meg az Nvidiáról is. -
zoolee #2561 Ja oké..
El felejtettem , hogy ki volt, és már este van, és lusta vok visszaolvasni.. -
#2560 Azt pont az írta aki most kérdezi.(#2393) -
zoolee #2559 ööööö...
Valaki mutatott 1 képet 2 GTS ről, az 1 ik az 9vé a másik a haverjáé volt, mondta is, hogy majd teszteli..De azóta semmi hÍr..:S
Am, átlag, ha minden jól meg akkor 25-40 % a teljesÍtmény növekedés.