9761
10645648441175096535.jpg
  • spytime9
    ja a házat a mistrál-ba vettem 6000ft-ért,nem nagy szám de a célnak megfelelő!!!
  • spytime9
    köszi a tippppppppet!!!
  • Gabesz amd64
    én be szoktam "gyürni" az 5,25" -os tokok helyére
    ott mindig van hely :)
  • Gabesz amd64
    ls jül hüti a procidat?
  • spytime9
    tudod milyen hosszu a kábel ********** nagyon!!!
    Nem tudom hova tekerni már és szerintem istenesen el rendeztem a hosszúsága miatt!
  • Gabesz amd64
    de most már látom h az GTX,mert a tápcsati kifele áll :)
  • Gabesz amd64
    lóf.szt...le kéne lógni az alaplapról a GTX-nek :)

vagy olyan hosszú a deszka ?! :S
  • spytime9
    Az nem spárga hanem drótttttttttttt!!!!! és én olyan szögbe is tudom hajlitgatni a ventit amit a zalmannal nem tudod megcsinálni,na mind1 ezen nem veszünk össze!
  • Evogordon
    Ugyan ilyen procihűtőm van :D
  • zoolee
    Mert hosszú a háza..XD
  • zoolee
    Hehe...LOLL..
    Akkor már 1 ilyen minthogy spárgával kössem fel:S
    Vagy Ennek a ventieit használnám.

Am jól néz ki az az FSP táp.:)
  • Gabesz amd64
    elég jól el vannak rendezve a kábelok :DDD LOL

amugy mért olyan rövid a GTX-ed?
  • tmisi
    Bmeg még1x belinkelsz egy másfél megás képet, kiheréllek.
    Nem mindenkinek van x mbit-es nete. Majd 2 perc, mire betöltötte nekem.
    Az ilyet át szokás méretezni KISEBBRE.

Az a kék madzag jól néz ki. XD
  • spytime9
    Nagyon jó ez a házi hütési megoldás!!!
    [IMG]http://Kép (1440.3 KB)[/IMG]
  • Gabesz amd64
    akárhogy probáltam,nemtudtam berakni
    :(

hátha olyan VGA-d lesz akkor igen :)

de én visszarakom majd,mert jól mutat :D
  • Punker
    akkor majd szedhetem le én is? :(
  • Gabesz amd64
    jah meg a hátsó 12cm-es venti előre került

most egy Coolink 12cm ford.szabályzós van helyette :)
  • Gabesz amd64
    6-os
  • Gabesz amd64
    bizony Armor a 25cm-es ventivel,csak a zöld meg a lila kapcsokat le kellett csavaroznom mert a GTS-eket egyszerüen nem tudtam berakni ha rajta volt a lefogató :S
  • Gabesz amd64
    nincs légkondi,mivel itt max csak 23 fok van :S

amugy nem vészes

a 25cm-es venti fujja rá a hideget mindkét GTS-re :D
  • janos666 #2658
    Hmm. Úgy tűnik nem bír a 420W-os chieftech tápom a 8800GTS-emmel ATI-tool féle stress teszt alatt ebben a melegben. Kiegészítettem a hűtőjét egy tápventivel, úgy hogy kibökdöstem a PCI foglalatok melletti lemezeket a ház hátán és föléjük raktam úgy egy 8cm-es ventit hogy szívjon át a kártya hátsó légkivezetőjén is. Aztán elkezdtem volna megnézni meddig bírom húzni ezt a Golden Sample kártyát, nem sokat de azért emeltem a frkekiken és elindítottam az artifact scant és 20 perc után lekapcsolta a gép. Namondom, megfogtam a kártyát, megleg, de nem süt, megfogtam a tápot és tűz forró.
  • Punker
    6 vagy 8 lábú a táp rajta?
  • virs lee
    320-ast 55-65k, 640-est 70-75k körül már kapsz. Persze nem boltban, hanem mondjuk a PH-n.
  • Punker
    milyen házban van ez? mert nem armor azt látom.....
  • Sir Quno Jedi
    Jaja, mert kell bele nyárra a 25cm-es venti, mivel a másik házban 5db 9cm és 3db 12cm-es van. Az meg hangos úgy, ha maxon tekerem. Télre jóak, nyárra 25cm+2db 12cm-es megy.
  • Falconer
    Neked külön van nyárra egy? o.0
  • Sir Quno Jedi
    A nagyobbik házamba nekem is beférne egy quad SLI de ebbe a nyári házba nem. :D
  • Falconer
    Légkondi gondolom van a szobádban :D Egyébként már egytöl is meg lehet dögleni ugy fűt.
  • Falconer
    Nálam cica nélkül van, befért egy siman.
    HyperTX rulz, -nomeg a c2d itt alatta :)
  • Sir Quno Jedi
    Szép. Enyémben csak porcicák laknak és egy GTS van csak begyömöszölve, de az is alig fért be az újabb házamba.
  • Gabesz amd64
    képek :)

kicsit nagyok :D

• Gabesz amd64
    Végre sikerült összehoznom az SLI-t :)

hát egyelőre különbséget nem észlelek,majd nézek játékokat,mi a változás.

Ha driverben kikapcsolom h ne használja az SLI-t akkor ugyanazvan mintha csak 1 kártya lenne benne,igaz?

mert nincs kedvem mindig kivenni + berakni a 2. GTS-t ha meg akarok nézni egy játékot hány FPS-el megy 1 vagy 2 VGA-val. :S
  • Gabesz amd64
    referencia hűtö van rajt,szal nem hangos
    az elején pörög mint a rosebb amikor bejön a winfos már csendes lesz.

Leadtek nagyon jó márka,de 8800Gts-eknél már lényegtelen melyik márkát veszi az ember,mert ugyanazt veszi meg egy Inno3d-nál mint egy BFG-nél

igaz a körítés más,meg néhol gyárilag huzzák egy picit

szerintem ha Leadtekben gondolkozol akkor nem bánod meg
  • Gabesz amd64
    honnan lenne neked is ismerős? LOL

életedbe nem fogtál még csúcs VGA-t a kezedben
  • red bull
    És tudnál nekem segíteni hogy hol keressek új drivert? Oké hogy nvidia.com meg driver letöltések de ott nem találom az én kártyámat. Mondjuk ez elég furcsa hogy "visszaesik" Mért esne vissza? :S Nah mind 1
  • Akuma
    Volt nemrég egy hír, hogy visszaesik a 8800GTS 320MB-os kártyák teljesítménye, de már dolgoznak az ügyön, driver probléma. Már az is lehet, hogy megoldották a dolgot, szóval érdemes lenne új hivatalos driver után keresned.
  • red bull
    Abból a Temp mappábol kell kitörölni mindent ami a Windowsba van?Gondolom igen xD
  • red bull
    De nem érted mit irok? Az a lényeg hogy a gépem tudja ha újraraktam tudja 3-4 napig csak utánna valami gond van nem értem mi. A gépem tudja ha meg tudja mért nem teljesíti ez idegesít. Nem kell nekem 1000 fps hogy én legyen a nagy pro. Idegesit ez a dolog hogy a gépem tudja 3-4 napig, utánna nem. Ezért irtam ide hogy megtudjam és megkérdezzem mi lehet a gond. Esetleg ha valaki letudná irni hogy mien programok blokkolhatják az fps-t akkor azt megint nagyon megköszönném. Egyépként a töredezettség mentesítést lefuttattam.
  • Punker
    hűtése hangos?
  • Akuma
    Talán ha temp könyvtárat kiüríted és egy töredezettség mentesítést is lefuttatsz, valamint kikapcsolsz minden háttérben futó alkalmazást, kivéve tűzfal és vírusírtó, akkor valószínüleg nyersz még vele némi fps-t, de csodát ne várjál. Ja és nem kell így kiakadni a dolgon, lehetséges hogy erről csak az aktuális nagy kánikula tehet, hogy nem tud már annyira jól teljesíteni.