9761
-
virs lee #2719 nulla -
Abu85 #2718 Nézd ez attól függ, hogy mennyire D3D10-es az a dx10 mód. Ha a D3D9 eljárásait alkalmazzák majd D3D10-re plusz egy kis extra effekt, akkor sanszos, hogy használható lesz a GF8600 is. Ha ténylegesen a D3D10-es irányelveket értelmezik akkor nem hiszem, hogy maga a GF8 széria képes lesz futtatni egyáltalán. A HD2900XT is épp, hogy elegendő a tényleges D3D10-es programokhoz. -
Inquisitor #2717 Ha sz*rrá optimalizálják (és várhatóan így lesz, mert ilyen drága projectnél nem engedhetik meg az elszabást) akkor is olyan max. közepes GFX-el fog menni élsimítás nélkül kisfelbontásban (1024/1280) játszható sebeséggel (30-50FPS átlagos) szerintem. Bár el tudom képzelni, hogy nem optimalizálnak 8annyit) hanem addig halasztják az egészet, amíg megjön a második eresztés a DX10 kártyákból. nagyon gyanús, hogy még mindíg Alpha csak a státusza a játéknak. :( -
#2716 szerintem kevés lesz -
daneelolivaw #2715 várjál, valahol a c meghajtón kell lennie :) -
Abu85 #2714 Ha elküldöd a Crysis shaderjeinek a forráskódját akkor válaszolok rá szivesen. -
daneelolivaw #2713 bocs a floodért, de meg kell még kérdeznem: a dirt 8600gts-el hogy fut? valaki már kipróbálta? még egy kérdés, 88 gts-t kb mennyiért vettétek? -
daneelolivaw #2712 csak úgy kíváncsiságból, dx10-es beállítások mellett sztetek egy geforce 8600gts-nek mennyi fps-e lesz crysisnél? -
nova2323 #2711 Mikor megy már le a 8600gts ára??? Holnap már biztos lejebb viszik, nem? VAgy volt vmi hír hogy elhúzzák? -
#2710 pedig van egy-két csavar :D
de még nem szedtem le...
anno az fx5900-esemet szedtem szét :D -
#2709 Miért nem bökdösöd ki hátul a PCI slotok lemezét hogy ott szökhessen kifelé a levegő amit ráfúj a venti?
Valaki szedte már le a kártya bordái feletti műanyagburkot? Csavart nem látok, csak ami a bordát fogja, illetve a kártya elülső DVI csatlakozói alatt van 2 kis csavar. Pattintással vehető le? -
#2708 Hát biztos. Jó szaunázást. :) -
spytime9 #2707 nincs sajna klima ,de nem kamázok tényleg ennyi!!!! a hütö a gtx alá fuj és ki jön a meleg ,pont a kezemre hogy még jóbban a szaunában érezzem magam!!! -
#2706 most leszedem azt kiprobálom -
#2705 hátha egyből a nagy fémre fujja rá a "friss" levegőt mért ne csökkene -
spytime9 #2704 Nekem a 162.18 béta van fen a lost planet müködése miatt és kiváloan megy vele a dirt!! -
zoolee #2703 Ehh, az a ü34 ös deszka qrva nagy! -
#2702 Az az elérakott venti így lehűti?
Én is raktam elé 92-es ventit, de mivel ez csak ráfúj, és a kártya burkolva van így nagy változást nem láttam, max 5-6 fokot csökkentett.
Neked hogyhogy ilyen sokat? A ráfújt levegő klímából jön? -
#2701 az everest szerint az egyik GPU 63 a másik pedig 66 :D -
spytime9 #2700 nekem a lenti hütési megoldással, a szobámba 34 fokkal,alapon játék nélkül,film,böngészgetés,zene halllllllgatásssssal és egész napi működéssel---- 61 fok (GTX) -
#2699 ha már a drivereknél tartunk nektek h vannak beállítva a 3d beállítások? -
#2698 158.22_forceware_ -
spytime9 #2697 még mindig xar az sli-s driver (tapasztalat)
Ha meg 1 db gts-el is akad akkor valami driver hiba (tippp)
milyen forceware van fenn????? -
#2696 Nektek hogy bírja a hőséget a 8800GTS-etek?
Csak kíváncsi lennék. Az enyém jól, mert már 1,5 hónapja a szerkényben pihen, mert még mindig nem cserélték ki/javították meg az alaplapomat.
De kíváncsi lennék, mert hűvösebb időben is volt az enyém simán 80 fok is. -
#2695 mert nekem a 2 GTS-el is beakad amikor több auto van a pályán :S
kevés a procim,mi? -
#2694 Én a 8800GTS-el csutka high-on nyomtam. -
spytime9 #2693 természetesen full-on minden ,havernak 8800GTS-e van és nekis is akadás mentes,FULL -
spytime9 #2692 jaja már szóltam egy moderátornak,hogy törölje!!!!
Nem mindha félnék a herélés-töl,de nem akkarok geci lenni!!
sorry -
#2691 kicsit off:
ki játszott már Colin dirt-el? milyen beállításokkal nyomta -
spytime9 #2690 nekem is le lóg (mármint nem az!) csak optikai csalodás!!! -
#2689 most jön a herélés :DD
ez előbbi képed csalóka volt...de most már lehet látni h lelóg :) -
virs lee #2688 Mindkét szélső kártya volt/van nekem. ~~ -
virs lee #2687 Így már jobban láccik, jól letakarta a végét a sok kábel. :) -
#2686 csak azért kételkedtem az elején benne h az nem GTX,mert jüval hosszabb egy GTX mint egy GTS
és ha megnézed ezt a képet:
és összehasonlítod az én képeimet( #2648 ) spytime9-vel akkor lehet látni h nem olyan hosszu a VGA azaz nem lóg le
holott itt lelóg... -
spytime9 #2685 [IMG][/IMG] -
#2684 prohardver teszten ez a legjobb hűtő... -
#2683 szerintem meg nem GTS,mert a gts-eknek a tápcsatija nem kifele áll hanem a kártyával párhuzamosan...
és a legnagyobb különbség h a GTS-nek a nyákja fekete a GTX-nek meg zöld -
Livius #2682 A GTX doboz nem tünt fel senkinek? -
spytime9 #2681 hát igen csak nem!!! csináljak közelebbi képet???????????? -
virs lee #2680 Mert az GTS.