9761
10645648441175096535.jpg
  • Gabesz amd64
    ez normális dolog,mindegyik GTS ezt csinálja...amíg feláll az oprendszer pörög mint a fene.

gef7-es szériától ez van már
  • Gabesz amd64
    egy 50cm mély házba is nehezen tudtam berakni,mivel a tápkébel is hozzá kell számolni... :)
    De Te biztos tudod!? talán már láttál is olyat
  • Gabesz amd64
    be tudtad rakni normálisan a GTS-t?
  • LegionarR
    Húh... asszem tudom mi a gond... Bekapcsoláskor hallom, ahogy felpörög a GPU ventije, aztán hallom hogy lehalkul... nem kapcsol ki, de mintha lassabban forogna, mint bekapcsoláskor 1-2 másodpercig... Van valami módja amivel szabályozható a venti sebessége?
  • fulton
    LOL, kicsi...akéne még..
    méretei:
    190 x 427 x 485 mm (szé x ma x mé)itt a mélység a lényeg...az meg 100 hogy elég lesz:DDDD
  • fulton
    MÉg egy kérdés, na most a (leendő)karim tudja majd a Dx10-et, viszont az 100 hogy én nem teszem fel a Vistát...így én kisem fogom tudni használni ? pl "Call of Jurez" csak "Vista" alatt menne Dx10 ben?(mivel ugy tudom XP re nem lehet feltenni a DX10et:(
  • Gabesz amd64
    nem lehet tudni
  • Gabesz amd64
    hát ez a ház szerintem kicsi lesz a 8800GTS-edhez
  • fulton
    lol
  • fulton
    Sztetek meddig elég ez a config (5600 x2, 8800 GTS 320, 2 Gb ram) gép a mai (jövőbeni) játékokban pl 1024 x 768 ban fogjuk rá hogy maxon:) ??? fél év...
  • Gabesz amd64
    alapból huzva van :D
  • Gabesz amd64
    a ház oldalán
  • fulton
    Sztem kielégítő értéket add az így is a mai játékokban...
  • fulton
    egyet nem értek, nem is szeretnék beleszolni...de egy 8800 GTS est minek húzni?:))
  • fulton
    nem gondoltam hogy tápra meg házra enyi megy el:)))))az ember ki is hagyja a számításából aztán mikor összeszedi a dolgokat látja hogy...:)
  • Gabesz amd64
    hogyne lenne elég
  • fulton
    Aham:) csak nem szeretném ha szórakozna...a gép(később), ha netalán tán bele kerülne még valami...
  • fulton
    Igen, bár ebből igyekeztem már az olcsóbbikat venni, viszont méretre figyeltem a mélységet hogy véletlenül se legyen szükölködés a belselyében:-))))mindenképp "480" mélységüt akartam.
  • Eagle16
    Bőven elég lesz neki az az 500W...sőt, sok is :)
  • fulton
    Szerintetek hogy érdemes megcsinálni ezt a házat hogy legyen jó "hűtés" a belsejében, miután lezárom az odlalát?

itt a ház:
    http://www.pcx.hu//?action=termekOldal&azonosito=07080

hova érdemes hűtőt tenni, és "hogyan..merről fujja merre" hogy megfelelő legyen a szellőzése?
  • LegionarR
    És hol van az a 25cm-es venti? A 8800 GTS másik oldalán? :D
  • Gabesz amd64
    de Te visszavett állapotban nézed...nem a huzott! :)

igaz nekem van egy 25cm-es ventim is :P
  • V43 1105
    Házat sikerült már találni? Mennyit szánnál rá ? :)
  • fulton
    Most véglegesítettem az uj config lelkét:)

Amd 5600+ x2, + 8800 GTS 320, és akkor ehez egy 500W -os Chieftec tápot...

Bízakodom hogy elég lesz neki a táp.../lesz még 2 vinyo + 2 dvd író mellette/...

• LegionarR
    Nekem pillanatnyilag 65 fokos (GPU dióda)
    Egyébként a ház szellőzik rendesen, maga a légkör belül kétlem hogy túl meleg lenne (az alaplap 49 fokos jelenleg, a CPU úgyszintén), szal másnak nincs gondja csak a VGA-nak...

Más... Mi a rákért 65 fokos alapjáraton (a te 63 fokod is csípi a csőröm)... Ha nem dolgozik, hova melegedik? :P
  • Gabesz amd64
    hüteni kéne normálisan a ház belsejét és nem lenne gondod...

nekem jelen pillanatban 63 fokos,egyáltalán nem vészes
  • LegionarR
    Nos én is egy Overclockedes 8800 GTS-t vettem, és melegedett rendesen, emellé fagyogatott is rendesen (azoknál a játékoknál amiknek a leginkább kell a VGA teljesítménye)... Vissza kellett vegyek a teljesítményéből a Powerstrippel hogy stabilan fusson... 570 MHz-ről 535 MHz-re, és 900 MHz-ről 870 Mhz-re kellett levennem...
    Nekem mondjuk marhára nem számít az a -4 FPS ha 60 FPS-el megy egy játék :D
  • Gabesz amd64
    "- A videókártya felmelegszik 80 fokra. Ami elvileg "normális" vagy nem?"
    nem annyira :S

melyik régi drivert rakta fel?
    ez télleg furcsa h xp-n nem megy Vistán meg megy :S
  • zoolee
    Szerintem itt a VGA val lesz problem, vidd el balameik boltba a gépet, hogyha nincs más megoldás, hogy ott teszteljék.ill, csak kapcsolják be.
  • Alien
    Sziasztok! Egyik ismerősöm kérne egy kis segítséget csak nincs regisztrálva itt, úgyhogy bemásolnám amit írt már egy másik fórumba is:

"Elkéne a segítségetek...nem kicsit...nagyon.
    Idestova 1,5 hete frissítettem az öcsém gépét. Vettem egy alaplapot (ASUS K8V-XE), Procit Amd 3200+ Athlon 64, 1 giga memóriát(Corsair) és egy erős videókártyát (eVGA 8800GTS Superclocked 320MB).
    A következő a bajom:
    - XP-n amint felrakom a videokártyának a driverjét (akárhányas verziójú legrégebbitől a legfrissebbig) újraindítás után szétfagy. Néha szándékozik restartolni. De aztán minden XP betöltődéstől számított 5-6 perc múlva lefagy.
    - Vistán csodák csodájára, nem fagy le amint felrakom a drivert újraindítás után. De viszont meghatározatlan időre lefagy a képe. Csak játék közben! És a monitort kikapcsolja. Viszont hálózaton elérhetem a merevlemez fájljait.
    - A tápot kizárnám, mert XP-n nem értem miért fagy le kapásból. Amúgy 425W (Hiper Power).
    - A videókártya felmelegszik 80 fokra. Ami elvileg "normális" vagy nem?
    - Többféle monitort kipróbáltam a fagyás ugyanaz.
    - Sajnos más gépbe nem tudom kipróbálni, mert mind az ismerőseim/barátaim még mindig az AGP korszakot követik.
    - Ezek után mi lehet a baj? Melyik alkatrészt vigyem vissza a szervízbe? "

Windowsok frissen telepítettek voltak, xp-n sp2 is volt, alaplapi chipsetdriver szintén fenn volt neki. Szerintetek mi lehet a baj?
  • Gabesz amd64
    ha nem találtam volna DFI-t Evga lett volna nekemis...

lehet a következő az lesz már,AM3-s
  • czky
    dede
  • fulton
    értem ako az kilőve,
    Igazság szerint egy "Chieftec GPS-450AA-101A"450W osra gondoltam...ez megfelelő lesz neme?
  • czky
    Chieftec 400W alá ne add!
  • SD456
    Hy all!

Szerintetek gyári hűtéssel mennyire lehet húzni az aláírásmban lévő karit?
    Vagy inkább szerezzek rá egy ilyen hűtőt? Vagy inkább egy ilyet? Igazából még vízhűtésem somsem volt nem is nagyon értek hozzá de ez nem tűnik nehéznek. Szerintetek melyiket vegyem?

Előre is köszönöm!
  • MaSzKa
    felejstd el! 1 szar
  • MaSzKa
    nem éppen olcsók
  • fulton
    még valami sztetek egy MERCURY 450W tápő megfelelne?
  • fulton
    Sziasztok

Nem tudnátok megmondani nekem hogy egy Gigabyte 8800 GTS karihoz mekkora ház dukál??? méretre lennék kiváncsi...hogy mélységre mennyi legyen a ház...vagy még jobb lennne ha valaki lemérné nekem a kártyát hosszába...azt nagyon megköszönném!!és akkor meg tudnán nézni hogy befér e a mostani házamba.mivel a 2 vinyó miatt kétséges..:(((

A másik sztetek milyen táp kéne hozzá(olvastam hogy a 8800GTS ajánlott 400w-os

http://it.news.hu/p.php?mod=40&id=591728&start=0&len=1

viszont azt hozzá kell tennem hogy enkem még mellette van 2(160,250 vinyó + egy ház hütő + 2 DVD iró)+ most veszek 5200 A64 x2, ezzel is elég lenne neki a 400w ?
  • Wanted
    Hi!
    Nálam is sípol röviden amikor lekapcsolom a gépet. (Olyan hangon, mint amikor nem dugod rá a tápot a vga-ra és hangosan sípol.)
    (500-as Chieftech táppal)
    Gyári a hűtés a karidon?
    Sikerült megoldást találnod rá?