9761
10645648441175096535.jpg
  • SD456
    Rájöttem, hogy nem a videókari hanem a gép oldala adja ki ezt a zümmögő hangott Azért kössz!

Bye All!
  • MaSzKa
    nem te mondtad véletlenül az intel 6850 nem drága
    akkor miért nem veszel, miért csak a szádat járatod

és miért szólod le akinek nincs pénze és olcsó processzort vesz

az intel topicba
  • zoolee
    Bocsi, télleg, csak felhúzott 1 idióta MSN en...-.-
    Télleg SRY.
  • Gabesz amd64
    na gondolkodjál h írsz nekem Te csicska...én asszem normális hangnemben irogatok.
  • zoolee
    Dahogy is...Elméleileg az lett volna, de úgydöntöttem, hogy most nem veszünk, mert most van szabványváltás és ha már kiadom a 300 at, akkor nehogy már régit vegyek...
  • czky
    Émmeg aszittem h Striker Extreme lapod van, abban vmi bika proci stb...
  • zoolee
    Mert intelem van te húgyagyú.-.-
  • Gabesz amd64
    laptop?

akkor mit nyomod az intel topicban annyira h igy az intel ugy az intel :DDDD

igazad van értelmes kell gondolkodni;)
  • zoolee
    Most lap-top om van, de értelmesen kell gondolokdni...Ennyi...
  • MaSzKa
    nekem az ati tök halk egészen addig amíg elnem kezdek játszani utána 5-10perc mire megjön a hangja
  • Gabesz amd64
    kép

a gépedről :)

hogy milyen is...mert eléggé jó tanácsokat adsz egyes embereknek,h így meg ugy csinálja meg a gépet :D
  • Hedgehunter #3948
    Ez egy p5b jellegzetesseg, nekem is csinalta ezt az ujraindulosdit amikor tovabb huztam mint kellene..:) csokkentsd az fsb-t 1-2-vel.... Beindul 1-2mp leall majd ujraindul es jo.....
  • ent
    500gb sata2, tv tuner, dvd író. De valszeg vmi gubanc van a táp környékén. De nem 100%, holnap jön másik táp és kipróbálom azzal.
  • ent
    Én arra gondolok, hogy mivel másik táppal nem csinálja ezt, valszeg nem az a gond, hogy kevés, hanem, hogy vmi bibi lehet táppal.
  • NeoMaN
    Nyugodtan megvehető, de csak a DDR3-as 256MB-os.
    Tuningban 650/900-at megy nálam, lassan 2 hónapja. Viszont egy fillérrel sem ér többet a 8600GT mint amennyibe most az Inno kerül...
  • zoolee
    ???
  • Gabesz amd64
    toljál már képet a gépedről kösszi
  • Shep
    Hát ha olyan a zömmögés amire én gondolok, akkor szedd szét és zsírozd meg a ventit, persze ha megint elfogy a kenés akkor megint elkezd majd érdekes hangokat adni.
  • SD456
    Hy all!

Az nembaj, hogyha egy kicsit így zümmög meg zörög a videókártyám? Nincs 100% on a venti csak alapon.

Bye all!
  • SD456
    OK. Kössz!
  • wander01
    Leadtek Winfast PX8800 Ultra Leviathan
    ASUS 8800 Aquatank

ezeket nézd meg, megkérdeztem öcsit :D
  • Eagle16
    Szerintem is jók lettek, nekem is Inno 8600-am van, stabilan működik már jópár hónapja :) (tuningolva 600/1500-ra)
  • zoolee
    Fogod, belaraksz 1 tápot, megnézed mennyi helyed van, ha van bővan, akkor fogsz 1 filcet meg 1 12 centis ventit, megrajzolod a helyét a ház tetején, kivágod dekopírfűrésszel azt a helyet ahol a lapátok majd nyomják ki a levegőt, kifúrod a 4 lyukat csavaroknak, megvágod a menetet a csavarokkal a ventibe, kicsavarod a csavarokat, majd berakod a ventit a házba és becsavarozod..ennyi...
    Jah, és ha jól toom, akkor még a tápodnak is alul van a vantije, szal még az it tolja kifele a levegőt.
    A ház elejéba meg beraksz 1 et, amekkorának van hely.
  • ZÓÓÓcsi
    Nekem is ugyanez a gondom, csak nekem bekapcsoláskor is sípol(elég hosszan) és kikapcsoláskor is(elkezd sípolni aztán elhal). PCI tápkábel be van dugva, 450-es Chieftec, csak nekem egy GTS-nél csinálja! Semmi plusz dolog nincs benne: 1 dvd-író,1 vinyó, 1 proc, 1 vga.
    Restartnál nekem sem sípol.
    Viszont egy érdekes dolog az, hogy ha áramtalanítom a gépet, majd visszadugom és úgy indítom, akkor beindul, majd rögtön kikapcsol és 2 sec-en belül újra bekapcsol és ezután minden gond nélkül megy (egy fagyás sem volt még).
    Szerintem indulásnál nem kap elég kakaót!
    Kevés lenne az a 450-es táp neki?
  • czky
    Szerintem csak a 6600gt-k voltak szarok anno. A mostaniakkal szvsz nincs gond.
  • [Jakuza]
    Inno3D sry elirtam.
  • [Jakuza]
    Milyenek a mostani Inni3D 8600GT-k ?
  • SD456
    Hy!

Megnéztem a BFG Tech-nél de ott is csak a víhűtő blokk van rajta azt írják, hogy külön kell venni hozzá egy vízhűtő rendszer-t. Majd megkérdezed az öcsédtől nekem melyik az amilyekhez adnak vízhűtést is?

Előre is kössz!
  • koschwarz
    mi van még a gépedben, hogy nem volt neki elég a 460-as zalman?
  • wander01
    nem találtam hirtelen, de van olyan amihez komplett vizhütést adnak. olyat vegyél, az a legjöbb, csak hirtelen ezt az evga-t találtam. asszem talán bfg, de öcsémet kéne megkérdezni, csak nincs itthon. a kölök könyökböl vágja ezeket :) talán bfg...
  • SD456
    Ok. Gondoltam, hogy nem olyan jó az a kicsi vízhűtés. Szerintem akkor egy ilyet beszerzek Csak a vízhűtést nem tudom milyen kéne...

Bye!
  • wander01
    a külön slotos vizhütéses, márkát nem vágom. evga? gainward? msi?

szerk

http://www.evga.com/articles/364.asp
  • SD456
    Hy all!

Lenne hozzátok egy kérdésem.
    Szerintetek melyik a legjobb (de ténylega legjobb!) GeForce 8800 Ultra?

Előre is köszönöm!
  • ent
    Volt egy pár napja problémám a gainward 8800gtx el. Arra írtátok, hogy tuti vga probléma a lekapcsolás közbeni sípolás. Írtam, hogy egy zalman 460 as táp mellett csinálja.

Kiderült, hogy a táp kevés neki.
  • LegionarR
    Nos remélem is, bár azért a biztonság kedvéért lejjebb vettem 90%-osra... Megjegyzem 25%-on volt alapbeállításokkal... Szal valami itt nem volt ok... Most csak 56 fokos (visszaállított órajelekkel), a beállítások előtt meg 65-66 volt... De megnyugodtam, már úgy tűnik rendbejöttek a dolgok... Remélem nem fogok egy ideig visszajönni panaszkodni :D

Kösz a tanácsokat!
  • Gabesz amd64
    na erre nem tudok választ adni

elég türhető,megbizható ventik amik a GTS-eken vannak
    nem egy olcso vicc darab

szerintem bírnia kell
  • LegionarR
    Hmmm... Rivatunerrel 100%-osra raktam a venti sebességét... Ettől még egyben marad? :D

Tehát amiatt nem kell aggódnom hogy emiatt nagyon hamar megadja magát a venti?
    megjegyzem, már most 9 fokot hült :P
  • fulton
    Na most kész vagyok...(nagyon lemaradtam én a gépekről...van külön kábel a VGA-ra?:(((( szép...

Felvehetnélek MSN re?szeretnék kérdezi pár dolgot...
    persze csak henm probléma...
  • Gabesz amd64
    nézd meg ezt a két képet: #2648...ez az én házamban van és 56cm mély,de egy kis hely még van :)
  • LegionarR
    Akkor viszont nem értem hogy az enyém miért melegedik jobban... Mert ez dúrva...