9761
-
#3959 Rájöttem, hogy nem a videókari hanem a gép oldala adja ki ezt a zümmögő hangott Azért kössz!
Bye All! -
#3958 nem te mondtad véletlenül az intel 6850 nem drága
akkor miért nem veszel, miért csak a szádat járatod
és miért szólod le akinek nincs pénze és olcsó processzort vesz
az intel topicba -
zoolee #3957 Bocsi, télleg, csak felhúzott 1 idióta MSN en...-.-
Télleg SRY. -
#3956 na gondolkodjál h írsz nekem Te csicska...én asszem normális hangnemben irogatok. -
zoolee #3955 Dahogy is...Elméleileg az lett volna, de úgydöntöttem, hogy most nem veszünk, mert most van szabványváltás és ha már kiadom a 300 at, akkor nehogy már régit vegyek... -
#3954 Émmeg aszittem h Striker Extreme lapod van, abban vmi bika proci stb... -
zoolee #3953 Mert intelem van te húgyagyú.-.- -
#3952 laptop?
akkor mit nyomod az intel topicban annyira h igy az intel ugy az intel :DDDD
igazad van értelmes kell gondolkodni;) -
zoolee #3951 Most lap-top om van, de értelmesen kell gondolokdni...Ennyi... -
#3950 nekem az ati tök halk egészen addig amíg elnem kezdek játszani utána 5-10perc mire megjön a hangja -
#3949 kép
a gépedről :)
hogy milyen is...mert eléggé jó tanácsokat adsz egyes embereknek,h így meg ugy csinálja meg a gépet :D -
#3948 Ez egy p5b jellegzetesseg, nekem is csinalta ezt az ujraindulosdit amikor tovabb huztam mint kellene..:) csokkentsd az fsb-t 1-2-vel.... Beindul 1-2mp leall majd ujraindul es jo..... -
ent #3947 500gb sata2, tv tuner, dvd író. De valszeg vmi gubanc van a táp környékén. De nem 100%, holnap jön másik táp és kipróbálom azzal. -
ent #3946 Én arra gondolok, hogy mivel másik táppal nem csinálja ezt, valszeg nem az a gond, hogy kevés, hanem, hogy vmi bibi lehet táppal. -
#3945 Nyugodtan megvehető, de csak a DDR3-as 256MB-os.
Tuningban 650/900-at megy nálam, lassan 2 hónapja. Viszont egy fillérrel sem ér többet a 8600GT mint amennyibe most az Inno kerül... -
zoolee #3944 ???
-
#3943 toljál már képet a gépedről kösszi -
#3942 Hát ha olyan a zömmögés amire én gondolok, akkor szedd szét és zsírozd meg a ventit, persze ha megint elfogy a kenés akkor megint elkezd majd érdekes hangokat adni. -
#3941 Hy all!
Az nembaj, hogyha egy kicsit így zümmög meg zörög a videókártyám? Nincs 100% on a venti csak alapon.
Bye all! -
#3940 OK. Kössz! -
#3939 Leadtek Winfast PX8800 Ultra Leviathan
ASUS 8800 Aquatank
ezeket nézd meg, megkérdeztem öcsit :D -
#3938 Szerintem is jók lettek, nekem is Inno 8600-am van, stabilan működik már jópár hónapja :) (tuningolva 600/1500-ra) -
zoolee #3937 Fogod, belaraksz 1 tápot, megnézed mennyi helyed van, ha van bővan, akkor fogsz 1 filcet meg 1 12 centis ventit, megrajzolod a helyét a ház tetején, kivágod dekopírfűrésszel azt a helyet ahol a lapátok majd nyomják ki a levegőt, kifúrod a 4 lyukat csavaroknak, megvágod a menetet a csavarokkal a ventibe, kicsavarod a csavarokat, majd berakod a ventit a házba és becsavarozod..ennyi...
Jah, és ha jól toom, akkor még a tápodnak is alul van a vantije, szal még az it tolja kifele a levegőt.
A ház elejéba meg beraksz 1 et, amekkorának van hely. -
ZÓÓÓcsi #3936 Nekem is ugyanez a gondom, csak nekem bekapcsoláskor is sípol(elég hosszan) és kikapcsoláskor is(elkezd sípolni aztán elhal). PCI tápkábel be van dugva, 450-es Chieftec, csak nekem egy GTS-nél csinálja! Semmi plusz dolog nincs benne: 1 dvd-író,1 vinyó, 1 proc, 1 vga.
Restartnál nekem sem sípol.
Viszont egy érdekes dolog az, hogy ha áramtalanítom a gépet, majd visszadugom és úgy indítom, akkor beindul, majd rögtön kikapcsol és 2 sec-en belül újra bekapcsol és ezután minden gond nélkül megy (egy fagyás sem volt még).
Szerintem indulásnál nem kap elég kakaót!
Kevés lenne az a 450-es táp neki? -
#3935 Szerintem csak a 6600gt-k voltak szarok anno. A mostaniakkal szvsz nincs gond. -
#3934 Inno3D sry elirtam. -
#3933 Milyenek a mostani Inni3D 8600GT-k ? -
#3932 Hy!
Megnéztem a BFG Tech-nél de ott is csak a víhűtő blokk van rajta azt írják, hogy külön kell venni hozzá egy vízhűtő rendszer-t. Majd megkérdezed az öcsédtől nekem melyik az amilyekhez adnak vízhűtést is?
Előre is kössz! -
#3931 mi van még a gépedben, hogy nem volt neki elég a 460-as zalman? -
#3930 nem találtam hirtelen, de van olyan amihez komplett vizhütést adnak. olyat vegyél, az a legjöbb, csak hirtelen ezt az evga-t találtam. asszem talán bfg, de öcsémet kéne megkérdezni, csak nincs itthon. a kölök könyökböl vágja ezeket :) talán bfg... -
#3929 Ok. Gondoltam, hogy nem olyan jó az a kicsi vízhűtés. Szerintem akkor egy ilyet beszerzek Csak a vízhűtést nem tudom milyen kéne...
Bye! -
#3928 a külön slotos vizhütéses, márkát nem vágom. evga? gainward? msi?
szerk
http://www.evga.com/articles/364.asp
-
#3927 Hy all!
Lenne hozzátok egy kérdésem.
Szerintetek melyik a legjobb (de ténylega legjobb!) GeForce 8800 Ultra?
Előre is köszönöm! -
ent #3926 Volt egy pár napja problémám a gainward 8800gtx el. Arra írtátok, hogy tuti vga probléma a lekapcsolás közbeni sípolás. Írtam, hogy egy zalman 460 as táp mellett csinálja.
Kiderült, hogy a táp kevés neki. -
#3925 Nos remélem is, bár azért a biztonság kedvéért lejjebb vettem 90%-osra... Megjegyzem 25%-on volt alapbeállításokkal... Szal valami itt nem volt ok... Most csak 56 fokos (visszaállított órajelekkel), a beállítások előtt meg 65-66 volt... De megnyugodtam, már úgy tűnik rendbejöttek a dolgok... Remélem nem fogok egy ideig visszajönni panaszkodni :D
Kösz a tanácsokat! -
#3924 na erre nem tudok választ adni
elég türhető,megbizható ventik amik a GTS-eken vannak
nem egy olcso vicc darab
szerintem bírnia kell -
#3923 Hmmm... Rivatunerrel 100%-osra raktam a venti sebességét... Ettől még egyben marad? :D
Tehát amiatt nem kell aggódnom hogy emiatt nagyon hamar megadja magát a venti?
megjegyzem, már most 9 fokot hült :P -
fulton #3922 Na most kész vagyok...(nagyon lemaradtam én a gépekről...van külön kábel a VGA-ra?:(((( szép...
Felvehetnélek MSN re?szeretnék kérdezi pár dolgot...
persze csak henm probléma... -
#3921 nézd meg ezt a két képet: #2648...ez az én házamban van és 56cm mély,de egy kis hely még van :) -
#3920 Akkor viszont nem értem hogy az enyém miért melegedik jobban... Mert ez dúrva...