GeForce 8 series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja, én is ezért vettem anno 640 MB-osat. De 1280*1024-is bõven sok. Bár én is vennék TV-t, ki is néztem egy 82cm 16:9-es LCD tévét, de a felbontása ennek se sokkal nagyobb, ha nagyobb egyátalán. Inkább nem: 1366 x 768
Persze ez TV. 😊
De 82 cm-es TFT TV se olcsó, nemhogy egy monitor.
Persze ez TV. 😊
De 82 cm-es TFT TV se olcsó, nemhogy egy monitor.
Hát szerintem jõvõbe tekintve kell a 640MB-os meg amugyis "csak" 15ezer forintal drágább.És lehet 2 év múlva amugy is veszek nagyobb moncsit mert most max 1280*1024.Most elég lenne a 320MB-os de én jõvõbe tervezem 2-2,5 év múlva cserélném max.
Next PC upgrade: 2022
Én úgy találtam elég lesz a 320Mb is. TFT korlátok miatt úgyse használom majd 1440x900-nál nagyobb felbontásban, tesztek szerint ott még nincs különbség. Az élsimítástól se kell félni, ahogy nézegettem ilyen Lost Planet szintû DX10-es játékban egyrész elég simák az élek már egy 2X-es simítással is (mert dolgozik a motion bloor és az is elmossa a távoli éleket, ami meg közel van az az alapos kidolgozott modellje miatt nem csíkozódik...), de eléggé leszívják a gépet magas AA nélkül is, nem a memóriahiány miatt nem fogod bekapcsolni a 16x AA-t...
Rettentõlassan de kuszik le az ár!
Leadtek: PX8800GTS TDH 640MB(Dual DVI, HDTV, SLI) 89,880 Ft eddig és most --> 86,280 Ft
Jõvõre kb le is megy 75k-ra 😞
Leadtek: PX8800GTS TDH 640MB(Dual DVI, HDTV, SLI) 89,880 Ft eddig és most --> 86,280 Ft
Jõvõre kb le is megy 75k-ra 😞
Next PC upgrade: 2022
"amiben bármely HDR-t nem támogató játékba HDR "SZERÛ"!" bloom effektet lehet varázsolni, de egész jól mutat."
Nofene... ez érdekesen hangzik.. hol lehet ennek utánajárni? 😊
Nofene... ez érdekesen hangzik.. hol lehet ennek utánajárni? 😊
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
Mondok mégjobbat, van 163.11-es beta driver is, amiben bármely HDR-t nem támogató játékba HDR "SZERÛ"!" bloom effektet lehet varázsolni, de egész jól mutat.
163.11 32-bit
163.11 64-bit
De ezekkel sincsenek rendes árnyékok GRAW2-ben. Ellenben jó látni hogy elkezdték teljesítmény szempontjából helyrepofozni a vistás drivereket. Állítólag jövõhéten jön egy hivatalos WHQL is (ami nem csak beta)
163.11 32-bit
163.11 64-bit
De ezekkel sincsenek rendes árnyékok GRAW2-ben. Ellenben jó látni hogy elkezdték teljesítmény szempontjából helyrepofozni a vistás drivereket. Állítólag jövõhéten jön egy hivatalos WHQL is (ami nem csak beta)
hmmmm..
Cs:s topikba is beszélnek efféle driverrõl, állÍtólak nagyon jó...
Jah, ahogy elnézem, a GRAW2 átvette az 3. helyet a GTA tól a "World biggest bug maker" listán..XD<#idiota>#idiota>
(Az 1-2. a wow-wow bc)
Cs:s topikba is beszélnek efféle driverrõl, állÍtólak nagyon jó...
Jah, ahogy elnézem, a GRAW2 átvette az 3. helyet a GTA tól a "World biggest bug maker" listán..XD<#idiota>#idiota>
(Az 1-2. a wow-wow bc)
nagyszerû!! a lost planet végre elindul dx10-ben (eddig képernyõillesztõ hibával nem ment)! de a graw2 nem stimmel!
Hohohóó, mit találtam? 162.22-es beta driverek:
32-bit: http://uk.download.nvidia.com/Windows/162.22/162.22_forceware_winvista_32bit_international.exe
64-bit: http://uk.download.nvidia.com/Windows/162.22/162.22_forceware_winvista_64bit_international.exe
32-bit: http://uk.download.nvidia.com/Windows/162.22/162.22_forceware_winvista_32bit_international.exe
64-bit: http://uk.download.nvidia.com/Windows/162.22/162.22_forceware_winvista_64bit_international.exe
A Call of Juarezbõl még nem csak demó van? Az 1,8Gb-os a végleges? (szokatlan hogy manapság nem duplaréteg kell egy valamirõl is hírhedt játéknak)
Szinte semmi. Van a Company of Heroes (RTS) DX10 patchelve, Call of Juarez DX10 verzsön (FPS), Loast Planet (TPS/FPS) meg pár techdemó és kifújt.
Szarakodik? Nem biztos, hogy driver vagy kártya a ludas. Ahogy néztem a GRAW2 fórumokat, ez nagyobb bughalom mint az elõzõ része. 😞
(Töltés, mentésnél meg más helyeken beesik 8-10 FPS-re, beakad a player a tereptárgyakba, a társak nem csinálnak semmit idõnként, eltünnek fegyverel vagy belõle a lõszer, me, lehet befejezni küldetéseket, stb.)
(Töltés, mentésnél meg más helyeken beesik 8-10 FPS-re, beakad a player a tereptárgyakba, a társak nem csinálnak semmit idõnként, eltünnek fegyverel vagy belõle a lõszer, me, lehet befejezni küldetéseket, stb.)
GRAW2-rõl azt mondják magában is nagyon bugos.
Én most 162.15-ös drivert használok 64-bites Vistához, a Lost Planet szépen fut vele DX10-ben. (minden maxon, kivéve az árnyékok mediumon, mert a high shadow deatil megtizedeli az FPS-t, 8X CSAA, 16X af) Monjuk maga a játék nem annyira tetszik, csak azért játszogattam vele hogy milyen DX10-ben, hogy viszi a kártya, stb. Milyen dx10 játék van még a Lost planeten kívül?
Jut eszembe most került elõ neten egy 162.18-as driver is, de csak 32-bites vistához, azzal állítólag be lehet kapcsolni a high shadow detailt is lost planetben 10x-es teljesítményesés nélkül.
Én most 162.15-ös drivert használok 64-bites Vistához, a Lost Planet szépen fut vele DX10-ben. (minden maxon, kivéve az árnyékok mediumon, mert a high shadow deatil megtizedeli az FPS-t, 8X CSAA, 16X af) Monjuk maga a játék nem annyira tetszik, csak azért játszogattam vele hogy milyen DX10-ben, hogy viszi a kártya, stb. Milyen dx10 játék van még a Lost planeten kívül?
Jut eszembe most került elõ neten egy 162.18-as driver is, de csak 32-bites vistához, azzal állítólag be lehet kapcsolni a high shadow detailt is lost planetben 10x-es teljesítményesés nélkül.
ez van fönt és a GRAW2 játék szarakodik <#szomoru1>#szomoru1> azt mondták a legújabb drivert rakjam föl, dehát akkor az van fönt
ForceWare Release 158
Version: 158.24
Release Date: June 1, 2007
WHQL Driverlink
De amúgy nem tellett volna sok idõbe hogy rákeress az nvidia.com-on...
Version: 158.24
Release Date: June 1, 2007
WHQL Driverlink
De amúgy nem tellett volna sok idõbe hogy rákeress az nvidia.com-on...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Keress valamit a kettõ közt. Az Inno túlzottan igénytelen összeszerelésû, az asus meg túl drága egy középkategóriás kártyához.
Asus.
Több rá a gari, és talán nem spórolják el összerakni..
Csak arra vigyázz, hogy nehogy valami alulórajelezett csaodát vegyél.
Több rá a gari, és talán nem spórolják el összerakni..
Csak arra vigyázz, hogy nehogy valami alulórajelezett csaodát vegyél.
Szerintetek melyiket vegyem meg:?
InnoVision GeForce 8600GT 256MB PCIExpress:25000ft,1évgari
vagy
Asus GeForce EN8600GT 256MB PCIExpress:32000ft,3év gari
de nincs sok pénzem ugyh ha nem olyan szar az elsõ akkor én arra szavazok de nem tom milyen ezért kérdem.
InnoVision GeForce 8600GT 256MB PCIExpress:25000ft,1évgari
vagy
Asus GeForce EN8600GT 256MB PCIExpress:32000ft,3év gari
de nincs sok pénzem ugyh ha nem olyan szar az elsõ akkor én arra szavazok de nem tom milyen ezért kérdem.
Geforce 256..<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
nem kell kiröhögni... csak biztosra megy 😊
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Te most hülyéskedsz??????!!!!<#wilting>#wilting>
1 értelmúen a 640 -es gts.
1 értelmúen a 640 -es gts.
hali
szerintetek mejik a jobb vga a 8800gts640mb asus vagy a 7300gt
szerintetek mejik a jobb vga a 8800gts640mb asus vagy a 7300gt
Hivatalosan 22-én lesz VGA-proci árcsökkentés.
Nekem egy innno kártyám volt, nem is lesz több, fõleg nem középkategóriából, ott tényleg nagyon spórolnak az elõállítással.
Nem arról volt szó hogy ebben a hónapban a Geforce-k nak lejebb megy az ára? Mert eddig semmi változás.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Az inno okés, nekem is olyanom van, olcsóbb mint az Asus.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
InnoVision GeForce 8600GT 256MB PCIExpress
szerintetek ez szar kari?
szerintetek ez szar kari?
Asus GeForce EN8600GT 256MB PCIExpress
szerintetek ez jó videokari??
szerintetek ez jó videokari??
Hali!
Mikor csökken az ára 8-as szériának?
Kimondottan a 8800GTS mikor?
elöre is köszi
Mikor csökken az ára 8-as szériának?
Kimondottan a 8800GTS mikor?
elöre is köszi
\\__/) (O.o) ( } { )
Jó, kb. annyit akartam kifejteni hogy szerintem jó hûtõk, de az árukat nem érik meg, többet ér egy azonos árú, kevésbé designera menõ eszköz.
Mert az alcu egy rakás [email protected] sima Cu a jó.
Én megmaradok, hogy van értelme amit kell..
És amúgy, ha a vga nak +feszt adsz akár kontármunkával, akár valami errevaló cuccal és még húzod is, akkor a hûtermelés a 3x(!!!)osára is nõhet.
Én megmaradok, hogy van értelme amit kell..
És amúgy, ha a vga nak +feszt adsz akár kontármunkával, akár valami errevaló cuccal és még húzod is, akkor a hûtermelés a 3x(!!!)osára is nõhet.
A 6600GT-mhez vettem Zalman FV-700LaCu-t hogy dejó lesz, szarráhúzom. Egy faszt, ha durván nekitoltam az órajeleket meg meggrafitoztam a kártyát hogy picit több feszültséget kapjon nem ért sokat. Terhelésteszt alatt a mag felszalad 78 fokig és szétesett a teszkép, pedig a réz lamellák még alig voltak langyosak ott ahol elértem õket hogy tapizzak. (játékokban kb. félóráig bírta mire bemelegedett a mag hogy szétessen a kép, a lamellák meg langyosak voltak) Most egy Zalman CNPS9500 van a CPU-mon, de csak azért vettem ilyet 9000-ért az 5000-res CoolerMaster HyperTX helyett, mert épp nem volt a boltban intel foglalatos és nem mertek volna rá mérgetvenni hogy elfér a gigabyte lap hõcsövelt bordái közt. Most húzogatom vele a C2d-met és 1.5 volton 3,5Ghz-en ugyanezt játsza, a mag már 67 fokra szökken fel ahogy fut pár perce a 100%-os terhelésteszt (jó, hadjuk meg hogy ettõl nem megy fentebb, 20 perce fut hiba nélkül az ORTHOS), de ha ráteszem a kezem arra a hûdegyönyörû (nem vagyok oda érte, de mindegy, nem látom, zárt a házam...) rézhengerre alig langyosak a lamellák még a magtól féltávban is, a proci meg lent izzad...
Szóval szerintem a zalman hûtõk közül a drága tényleg hût is közepesen-elég jól, de az árat csak a hülye designük viszi el ami szerintem a teljesítmény kárára megy.
Szóval szerintem a zalman hûtõk közül a drága tényleg hût is közepesen-elég jól, de az árat csak a hülye designük viszi el ami szerintem a teljesítmény kárára megy.
Azt kötegelõnek hÍvják...
Hát, én nem bÍzok akkor sem az ilyen sufnituning gány vackokba..
És sztem ne véletlenûl fejlesztette ki ezt a hûtõt a zalman, mert ha én 1 8 cm es ventivel elérem azt a teljesÍtményt amit ad a zalman akkor semmi értelme nem lenne.
Hát, én nem bÍzok akkor sem az ilyen sufnituning gány vackokba..
És sztem ne véletlenûl fejlesztette ki ezt a hûtõt a zalman, mert ha én 1 8 cm es ventivel elérem azt a teljesÍtményt amit ad a zalman akkor semmi értelme nem lenne.
Hú, passz, már volt 1-2 hónapja, belebotlottam istentudjahol mikor teszteket túrkáltam hogy vegyek-e ilyen VGA-t.
Levette a mûanyagborítást, fölétett egy 8cm-s házventit (valami nagyobbfajtát, nem 1500-öset, magas lapátokkal...) és odafogatta két vékony mûanyagpánttal. (nem jut eszembe mi a neve annak a mûanyag szarnak amit behúzol a másik végén, végigkattog, de visszafelé már nem bír csúszni, csak levágni vagy feszigetni lehet)
Levette a mûanyagborítást, fölétett egy 8cm-s házventit (valami nagyobbfajtát, nem 1500-öset, magas lapátokkal...) és odafogatta két vékony mûanyagpánttal. (nem jut eszembe mi a neve annak a mûanyag szarnak amit behúzol a másik végén, végigkattog, de visszafelé már nem bír csúszni, csak levágni vagy feszigetni lehet)
Hol vannak azok a képek???
OKé bannevagyok..
Még, nem, csak olvastam hogy valaki megcsinálta, lefényképezte azt is, meg screenshotolta a hõmérõt...
Te csináltál már ilyet,mert a Prohardveren egy srác kipróbálta, és nem igazán lett jó, de olvasd el magad a prohardver 8800-as topicjában!!<#shakehead>#shakehead><#shakehead>#shakehead><#hehe>#hehe>
csá nép!
Két 8800GTS-nek(320M😎 SLI-ben mekkorka táp kell? nekem 450W-os chieftech-em van...
Két 8800GTS-nek(320M😎 SLI-ben mekkorka táp kell? nekem 450W-os chieftech-em van...
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
Ha kijön a zalman te veszel egy olyat, én meg összebarkácsolom az enyém aztán megnézzük kinek hûsebb a GPU-ja azonos órajelen, ok? <#idiota>#idiota>
A fenét..
A zalman sokkal jobban teljesÍt majd sztem mint az ilyen eszetlen sufnituning megoldások..
A zalman sokkal jobban teljesÍt majd sztem mint az ilyen eszetlen sufnituning megoldások..