GeForce 8 series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 graf és 1 fizika számoló..karaj, már csak driver kell.
Saor Alba
Tetves kecseg ek..-.-
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Hát fene tudja, az ELSA GF8600GT V2 nevû tuningcsodának sokkal nagyobbak az órajelei, ráadásul ha jól láttam a kinti árakat még csak nem is drágább, sõt. Persze csak a Germánoknál kapni meg ázsiában, hogy a fene egye meg õket. Bár online shop bejátszhat.
Saor Alba
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Az Nvidia Novemberben dobja be az igazi középkategóriáját, nem 8700 GTS lesz a neve hanem 8800 GT... Teljesítményét a 8600GTS és a 8800 GTS közé lövik be. 256 és 512 1ns GDDR3 memóriával lesz kapható.
Gondolom 256 bites lesz... <#nemtudom>#nemtudom>
Saor Alba
Saor Alba
Galaxy 8600 GE
* Stream Processors 32
* Memoria 512 MB GDDR3
* Frequenza core (MHz) 650
* Frequenza memoria (MHz) 2000
* Frequenza Shader (MHz) 1430
* Interfaccia di memoria 128-bit
Saor Alba
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
De lehet AMD is, legalább X2 4200+ vagy jobb.
Gyártók: Galaxy, ASUS, Gigabyte.
A 8600 Gt kártya érdekelne engem!Melyik gyártó típusát érdemes venni egyáltalán érdemes -e ezt a kártyát venni?Milyen típusa a jó?Fõleg játékra kellene!Ja és szerintetek milyen környezete dukál neki?AMD Intel?Köszi
Saor Alba
Te meg olvasgass prohardvert, aztán utána terjessz ilyen marhaságokat...kösz." <#wink>#wink>
Biztos qrva nagy szerencsém volt eddig... <#hehe>#hehe>
Saor Alba
BattleTag: zydar#2910
A driver-es pedig ott található ahol az órajeleket is állítod, csak a mellette lévõ fül az! Itt lehet állítani, hogy 2D, vagy 3D módban hogyan pörögjön -> na ez nekem nem mûködik.
Ellenben a 7800GS-emen megy...
(csak nem jött össze elsõre)
Töltsük le az internetet!
😊))))
Ne gyere le hozzánk a szervízbe körülnézni mert infarktust kapsz, ugyanis második doboz asus.
Te meg olvasgass prohardvert, nézd meg hogy hány db Inno kari mûködik tökéletesen, aztán utána terjessz ilyen marhaságokat...kösz.
Saor Alba
<#rolleyes>#rolleyes><#hehe>#hehe>
A 256bites memóriabusszal nem valószínû...
Azt hazudják hogy a 8600 és a 8800 közti pénz lesz (értelemszerûen..)
Saor Alba
És mennyi lesz? ATI-t vagy GEFORSE-t vagyek inkább???
De a 8700GTS az mennyi lesz kb és verni fogja mindketõ videókarit???
Most amúgy nekem nem szükséges mert most 8600GT-m van.
Saor Alba
Saor Alba
Minden márkában vannak hibás dolgok, ezért nem kell egy egész márkát leszarozni!
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Saor Alba
Saor Alba
Megy neked driverbõl? Ha igen akkor melyiket használod? Én 163.69 beta