GeForce 8 series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tényleg...
Melyik kártyák rendekleznek a legjobb hûtésekkel? Én Gainward,Leadtek és Bfg-rõl hallottam hogy jók!
Melyik kártyák rendekleznek a legjobb hûtésekkel? Én Gainward,Leadtek és Bfg-rõl hallottam hogy jók!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
De olyan nincs, mert már minden cég arra a plussz ~1000 ft haszonra hajt amit a hûtõn nyer..-.-
A fenét, bírja az még...Csak kell 1 másik hûtés.
Ott azt irjak hogy az GTS XXX en mar a veget jarja huzogatasban, mert a XFX jo munkat vegzett e tekintetben.... Ja amugy kosz a Gainward javaslatot mert nekik nagyon jo a referencia hutojuk, sajat fejlesztes...
Oks, de ez nem úgy tuning, hogy az úrajelet tolják csak úgy fel, mint te gépben, hanem valahogy át írnak valamit..
De te ezen felül még 1 csomót tudsz tuningolni.
De te ezen felül még 1 csomót tudsz tuningolni.
Ja ez meg a 6. The XXX Edition has a core clock of 730MHz, memory speed of 2.26GH..... Csak azert voltam kivancsi mert az egyem 755-el megy..
"These memory chips are then overclocked from their rated 2GHz up to 2.26GHz for improved performance."
Ez az utolsó mondata ENNEK a cikknek..
Jobb neked elolvasnod.
Ez az utolsó mondata ENNEK a cikknek..
Jobb neked elolvasnod.
OC verzióval megint csak szívatja a népet a gyártó. Egy "alap" 8800 GTS-t ugyanúgy fel lehet húzni. Csak olcsóbbért adják <#hehe>#hehe> A 8600 OC esetében legalább nagyobb hûtõt rak rá sok gyártó (MSI, Asus, XFX, BGF), vagy a Galaxy Coolermastert ill .Zalmant...
Saor Alba
59 ért meg is éri..XD
Próbáld meg hogy visszadobod a ház oldalát, elõre benyomsz egy fújót, hátra szívó ventit! 😊 Szerintem a karid hõfoka így természetes, hiszen evga-ék felpöckölték a karit, a referenciahûtéshez meg b@sztak nyúlni... 😊
Saor Alba
Hi! A ház hûtésére is figyelj oda, sok minden múlik a ventiken is. Játszogattam a két 12 centisem fordulataival, a proci egybõl 10 fokkal melegebb lett 😊
Saor Alba
szerintem azzal nincs gond, levettem a ház oldalát is!
Illetve, mint mondtam a riva tunerrel feltettem a ventilátor fordulatszámát, de nem halottam semmi különbséget, vagyis, hogy kicsit hangosabb lenne, és ezéltal gyorsabban tekerné, pedig nagyon nem lehet elcseszni ezt!
Illetve, mint mondtam a riva tunerrel feltettem a ventilátor fordulatszámát, de nem halottam semmi különbséget, vagyis, hogy kicsit hangosabb lenne, és ezéltal gyorsabban tekerné, pedig nagyon nem lehet elcseszni ezt!
70 kb játék közben normális. alapon 60 fölé nem nagyon kéne neki menni
házad jól szellõzik?
házad jól szellõzik?
V9ykn8_TZL0
ja igen azt elfelejtettem, hogy gyárilag húzott, vagyis superclocked (576/1350)
Köszi mindenkinek a választ!
Köszi mindenkinek a választ!
sziasztok!
Nekem egy eVGA 8800 GTS 320 MB-os kártyám van.
Az normális, hogy alapon 70 C fok?
Tegnap a riva tuner segítségével feljebb vettem a ventit, most 80 %-on van, így lement 67-re.
üdv
Nekem egy eVGA 8800 GTS 320 MB-os kártyám van.
Az normális, hogy alapon 70 C fok?
Tegnap a riva tuner segítségével feljebb vettem a ventit, most 80 %-on van, így lement 67-re.
üdv
Mert van hogy sok, és nem szól az a tetü, meg van hogy túl kevés, és semmit se ér szinte a tuning.
Az max mem/core amúgy is tré...
Riva tuner.
Elméletileg benne van a max memcore clock funkció, de az csak ati nál jó.
hááh...<#hehe>#hehe>
Az mondjuk érdekes hogy nekem csutka high-on 4x aa 16x af v-sync on és élvezhetõen megy 1440x900-as felbontásban xDDD DX10-ben!
Helooo...nem megoldható valahogy,hogy a grafikus kártya 256 mb helyett 512 legyen ? felkéne huznom kicsit,nem lehet megoldani hogy a memoriát egye a ramot ? mert a régi kártyám abbl szivta magának ....
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Zolee mintha egyszer mondtad volna hogy az atitool meg tudja nezni a geforce-ok max orajelet meg a max memoriat, jol emlexem...? Mert nem tudta....<#confused>#confused>
Mostmár le sem lehetne tagadni, hogy a LP durván nvidia-optimalizált játék.<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Ez elég lol, másik tesztben a WIC-ben bõszen egálban van az XT a 640-es GTS-el DX10-ben. Valaki nagyon értett a teszteléshez, ha ekkora difi van két teszt között.
Én 1024-ben játszok mindent 2xAA-val, vagy 4xAA-val...(már ahol engedi bekapcsolni vagy egyáltalán szükséges - pl. a Jericho demo-ban is volt valami smooth edge, de nem kapcsoltam be, mert nem volt recés a grafika)
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
8600 tulajok Anti Aliasing nélkül játszanak, 1280-ban és élvezhetõen fut a jövõbeli játék 😊
Saor Alba
Jó, megbeszéltük mikor, hol ? xD
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Menjünk bankot rabolni, azt majd osztozunk.XD