Gyors fájdalomcsillapítók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt találod: Fájdalom ellen
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Email: nem publikus
Weboldal:
Bemutatkozás: Danee Vagyok, szeretem a palacsint÷t, meg a jó zenét is
Hozzászólások (108)
Státusz: Törzsvendég
Nyitott topikok
Topikgazda:
ez vajon ki?:D szereted a palacsintát? :D
nekem 30% 2,5 k/d, azért vagy ilyen sárga mert irigykedsz kis cigány, holnap megleszel verve, megvan a címed ;)
Fõleg azért amit pl most is csinálsz, itt kattogsz meg fenyegetõzöl mint egy hülyegyerek, tanuld meg hogy mikor jobb egyszerûen csak hallgatni és ne írd be rögtön azt ami éppen az eszedbe jut hanem elõször gondold át hogy milyen következményei lehetnek a mondandódnak mert így csak szívni fogsz a meggondolatlan kommentjeid/chat beszólásaid miatt.
Senki nem várja tõled hogy felnõttként viselkedj hiszen még gyerek vagy de legalább értelmes gyerek legyél és úgy is viselkedj.
Ja és ez nem leoltás volt hanem tanács, megfogadod vagy nem az nem érdekel de már fáj olvasni amiket írsz ill amiket rólad írnak.
:D
MSI K8N SLI Diamond plus,A64 X2 4400+,2x Leadtek Px7900Gtx VGA,Corsair Twinx 4x1Gb PC4000,Seagate 2x250Gb Sata
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
csak begipszelték...
Team GIGABYTE
MSI K8N SLI Diamond plus,A64 X2 4400+,2x Leadtek Px7900Gtx VGA,Corsair Twinx 4x1Gb PC4000,Seagate 2x250Gb Sata
De azért kell, hogy ne dögöljek meg a fájdalomtól amig ellátnak, esetleg begipszelik ....
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
- Csá Tibi! Akkor fél óra múlva ott vagyok és viszem a CDket...
- Tibi majd egy óra múlva ajtót nyit és egy vérben ázott srácot lát, aki ugyan emlékezteti a haverjára..
:))
[/spam]™

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler