The Strokes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
The Strokes - What Ever Happened
The Strokes - Last Nite
The Strokes - The End Has No End
The Strokes - Is This It
ﺷﺹﺿﻅﮗﭻﮇﮝﭨﭖﻬﻨﻪ
LOL😊
ﺷﺹﺿﻅﮗﭻﮇﮝﭨﭖﻬﻨﻪ
Szeretem az ilyen zenéket 😊.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
tehat ha nem tudjak magukrol mit jatszanak azt mondjak hogy alternativ
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
mi az "alternatív" szó jelentése?
ﺷﺹﺿﻅﮗﭻﮇﮝﭨﭖﻬﻨﻪ
Eléggé egyedi zenét játszanak, kétféle ember van, aki megszereti a zenéjüket, és aki falra mászik ha meghallja.
Nem biztos hogy elsõre derül ki melyikbe tartozik.
Lehet hogy "ááá vacak" aztán pár nap múlva azon veszed magad hogy a 12:51 címû számukat dudorászod.
Vagy megtetszik, de hangulatfüggõ a hallgatása, néha "áj dejó nyugtató zene"
máskor "nem igaz hogy ezt hagytam a diskmanben"
néhány számukban sokszor pengetik ugyanazt az akkordot, néhol gyerekesnek tûnik a dallam, néha lehúzza a hangulatodat az énekes monoton hangja
de akkor is a Strokes szerintem meghatározó banda, olyan amit mindenkinek ismernie kell hogy kialakuljon az illetõben valami -> szeretem/utálom érzés
a bevezetõ után álljon itt az a szám amit én is elsõnek hallottam tõlük
hivatalos weblap