107
A kisautók negyedik eljövetele.
-
Lyan Kyj #67 ... látszik nem játszottál elődökkel. uninstalláld oszt kész. -
brunnerone #66 Hi. Feltettem a gamet, elindítottam, és leesett az állam:
-Ez mi a f***? Én nem akarok senkit megsérteni de tulajdonképpen mi ennek a lényege? Ja és grafikai beállításokat nem lehet tuningolni mert iszonyatosan néz ki... -
ACE #65 itt nézz körül -
#64 nincs valakinek egy 100% szévgémje? multiban nyomnám inkább mint single-ben! valaki? vagy egy unlokker? -
#63 jah:( -
#62 Hi, hogylehet bekapcsolni a kocsik közti ütközést multiban?
mert így kicsit sz@r hogy áttudunk egymáson menni... -
Lyan Kyj #61 Én nyomtam online is, erősen hiányos, de stabil a rendszer. KYJ néven vok, ha esetleg még vki nyomja....
Egy csomó autót nem unlockoltam ki. Azokat hogy tudom? -
#60 köszi , felraktam a Hamachi-t
-
Markez #59 na leszedtem az ace mega codecet és elindult ugy látszik a codemasterses játékok nem szeretik a codekeket,, mert a colin is nyavikolt is -
Markez #58 töltés után kilép nekem nem tudom elinditani , pedig nagyon vártam a gémet .. -
Lord Gamez #57 A Hamachi egy olyan program amely virtuális LAN-t hoz létre a rendszerben (mint a Daemon tools csak ez nem meghajtó hanem hálózat). Így interneten is lehet "LANozni", de vannak olyan rossz emberek akik arra használják, hogy kikerüljék a játékok internetes védelmét, ha barátokkal szeetnének játszani :D -
#56 Tegnap nagyon ideges lettem a játékra...hihetetlen szemét a gép egy idő után easy-n... Lehet én vagyok béna de huhhh, idegbeteg voltam szóval nagyon gyorsan kiléptem pedig tetszik de ilyen ai-t... :( -
#55 Eddig 3x akasztotta ki a gépet, csak a reset segített neki...de csak a multplayer online-nál. Ott lehet valami bibi :)
Nem erőltetem
-
#54 Én már mentem vele, felenged és lehet generálni belépdelni ladderekbe.
De kilépdel időnként, kilép a játékból ( single alatt 1s sem!).
Gondolom a védelem vagy a törés miatt.
Mindenhol ezt a hamacsot ( hamachi) olvasom...kissé le vagyok maradva.
Erről hol lehet olvasni, vagy miképp működik...
-
#53 Működik a tört multi része? -
Neoncsoves #52 áhh mégsem, lusta vagyok hozzá, holnap fél 7kor kelek reggel -
Neoncsoves #51 Felrakjam azt menjunk jatszani? -
Lyan Kyj #50 Na..single-ben csak azzal mehetsz, amit ad...amit kedvenceddé teszel, azzal leszel multiban...de ott is megváltoztathatod, a szerveren.
Már csak kellene vki, akivel játszhatunk tesómmal:) -
ccssccss #49 Ha egy autót a kedvencemmé teszek, az miért jó?,Egy adott singleplayer pályára csak azzal a kocsival tok menni, amit a gép ad, vagy meg tom változtatni vhogy?: ezek engem is érdekelnek ha valaki tudja légyszi írja le! -
#48 Miért csak nosztalgiázni?!Sztem tök jól megcsinálták!De még mindig a game pad-el az igazi :D -
Zséé #47 Aranyos kis játék :)
Nosztalgiázni jó :P -
Lord Gamez #46 Hali!
Manual neked melyik K-Lite van meg? Mer én felraktam és így sem indul! -
Lyan Kyj #45 Hi! Lenne pár kérdésem:
1. A kiunlockolt kocsiknak mi a lényege? azokat tudom használni multiban?
2. Ha egy autót a kedvencemmé teszek, az miért jó?
3. Egy adott singleplayer pályára csak azzal a kocsival tok menni, amit a gép ad, vagy meg tom változtatni vhogy?
Előre is köszi a válaszokat! -
Manual #44 Na a HIBA megoldva!!!
K-Lite packot leszedtem és egyből ment!
Aztán felraktam a legújabb K-liteot default-ba és most is megy!
Nekem valami codec okozta a töltés utáni kilépést! -
ACE #43 Én most vagyok -
Lord Gamez #42 Máskor is volt ilyen, de akkor driver hiba volt. Most az nem lehet mert már a 3 legutolsó drivert kipróbáltam. Hangkártya gyorsítást visszavettem az se baj. A játék "javításának" pedig működnie kellene mivel ez a csapat nem szokott semmit se elrontani. Ha valakinek van ötlete írjon! -
Manual #41 Ugyanez a HIBA van nálam is!!! -
Lord Gamez #40 Hy all!
Megvan a játék, de délelőtt óta nem tudom elindítani. Amikor elindul bejön a töltőképernyő és kilép. Tudja valaki mi lehet a baj? -
#39 nah, vagy? -
ACE #38 Na, valaki hamachi-val nyomat? Mondjatok szobát -
#37 külédmte privit -
#36 ertem -
#35 hamaccsal -
Neoncsoves #34 LOL ez aranyos -
Neoncsoves #33 hihiii nem ismerem a játékot de letöltöm :) Akinek kell smskód a wanadoora az irjon PM-ben! -
#32 lan?
vagy interneten? -
#31 észre se vettem úgy lejött:D próbálom is ki:) ha mindne jól megy elviszme összes haverhoz és neten nyomatjuk;) -
#30 Én meg már érjek haza melóból!! :)
Véleményeket majd írjatok.Demót próbáltam mondjuk. :) -
#29 Már én is elkezdtem 'megvenni' -
#28 Micro.Machines.V4-RELOADED
zsír új, most rakták fel...
SF3.7, de törve :)