Micro Machines V4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://img.tar.hu/mac83dani83/img/26888762.jpg
SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
Haverral 2-en mentünk multiba és így sikerült unlockolni 1-2 pályát, meg kocsit
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ami viszont elbassza az egész játékélményt az a nyomorult kameranézetek. egyik szarabb mint a másik. inkább úgy oldották volna meg hogy játékoscenrikus a kamera, aztán vagy látszik az ai vagy nem, bizonyos távolságra kellene eltávolodni tõle a pontért és nem ilyen ultramocsok módon össze vissza forgatni a kameranézetet hogy benne legyenek. idegbajt kapok mikor már szinte lehagyom õket, én a képernyõ egyik oldalán az ai a másikon, de kb ua sebességgel, és akkor jön egy nem belátható szakadék vagy akadály.
úgyhogy fergeteges élvezet helyett élt nálam 1 órát a gépen. még jó hogy nem vettem meg
köszi
már egy pár napja én is játszok a gémmel, és nagyon tetszik...
bár sajnáltam, hogy a grafikai beállítások csak a képernyõ felbontására tér ki (poén hogy mindegyikhez kiírja, hogy fullscreen, holott window módban nem is lehet futtatni)
De hamar rájöttem, hogy lehet azért javítani a minõséget máshogy
Nekem nVidia kártyám van és egy 'Teljesítmény & Minõség' menüpont a driver menüjében. Ott létrehoztam egy új profilt a játéknak, kikerestem az exe fájlát (MMV4.exe és nem a launch) majd beállítottam úgy ahogy akartam, tehát 4x-es élsimítás, Anizotróp szûrés stb.
Szerintem próbáljátok ki, és ha jól tudom ezt ellehet érni ati kártyáknál is (ne kérdezzétek hogyan, tõzsgyökeres nVidia-s vagyok).
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
igen, gyerekeknek valo, mikor én voltam ugy 11-12 éves, akkor jelent meg tán a 3 vagy a 2, nemtom, hát mintha avlami ovodás játék lene, ug ynézett ki a menüje, kis pisis iskjolások ott szaladgátlak egy uton, és ha rámentél egy "menüre" ami vmi garázs vagy ház, akkro viccesen dudált egyet, és belement.
nos, ez ennek a folytatása, csak már nem is a kis generációnak szánták, hanem azoknak akik azon nöttek fel, vagyis nekem😛
Nem lehet turbózni a grafikán?
-Ez mi a f***? Én nem akarok senkit megsérteni de tulajdonképpen mi ennek a lényege? Ja és grafikai beállításokat nem lehet tuningolni mert iszonyatosan néz ki...
mert így kicsit sz@r hogy áttudunk egymáson menni...<#szomoru1>#szomoru1>
Egy csomó autót nem unlockoltam ki. Azokat hogy tudom?