Google Earth: van új a Nap alatt

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

Nem tudja valaki hogy honnan lehet letölteni
Dj Faustus
"a Local Live!-t miért nem említi senki? mert Microsoft munka?"

1. Volt róla szó
2. A Google most adta ki a 4.0-ás változatát Google Earth nevû szoftverének. A Microsoft nem adott ki hasonló stand alone terméket a közelmúltban.
3. A cikket valószínûleg valahonnan átvették (például innen) ami a Nielsen/Netratings méréseit alapul véve nem tesz említést a Windows Local Live-ról.

Hát ez elég baj. Annyival bonyolultabb lenne odatenni a sysreq.-be?
Bár nekem mindegy. Még mindig jobb, mint ha motif-ot használtak volna 😄

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

A local "ellenfele" a maps.google.com, de az valóban kicsit hiányosabb.

Így születnek a jó ötletek!
Bár az earth-be szerintem nehéz lenne implementálni a celestiát, de fordítva mûködhetne, a celestia szedhetné a textúrákat a google-tõl.

celestia -val összekombozva lenne ez igazán nagy, googlinak ugy is meg van a mars felszine is 😊

Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml

Ezt én sem értem de szeritnem statikusan nyomták hozzá a QT-t, lés ezt a kis saját csomagját használja, ezért nem is kell hogy a qt csomag fennt legyen.
a Local Live!-t miért nem említi senki? mert Microsoft munka?

pedig õ az egyetlen aki Erdélyben megkapja a városokat mind magyar/angol/román nevük szerint. (a Google Earth nem is tud a szülõvárosomról, hol a Local Live még akkor is megmutatja ha hibásan/elírom/ékezettel/ékezet nélkül írom. a Google Earth map üres képet ad vissza, míg a Local Live az utcák nevét 😉 )
toyotakacsa01
Nyíregyháza meggyógyult. Eddig randa paca volt.

Azt én is látom, hogy natívan fut, csak a picasa miatt gondoltam a wine-re, mert ott úgy csinálták.
Az egérkurzor tényleg a QT-sre vált, amikor behúzom az ablakba, de a menüsor nem egyezik a kde beállításaival.
Meg a többi elem se.

Sajnos kell neki hardware rendesen, szoftveresen Mesa-val kicsit lassú...

Nem, hanem natívan fut, de tényleg nem gtk-t használnak hanem qt/opengl-t!
De rossz neked 😄
Nem az a baj vele, hanem az, hogy még mindig nem voltak képesek GTK-t használni.
Gondolom winelibbel fordíthatták.

New York ot figyeltem eszméletlen részletes képek lassan már az autók rendszámát is le lehet majd olvasni 😊
frankó program

Az nem a programtól függ, hanem attól, hogy a szerverekn mi van.

Sanyix
én 80 megán vagyok el vele...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Na most néztem, Magyaroknál semmit se változtattak.<#taps>
2 giga ahhoz kell, hogy le is tudja tölteni, amit meg akarsz nézni😊 így gyorsabb lesz, ha már letöltött térképrészleteket nézel késõbb..

\"The voices are back... Excellent.\"

Magyarországon Budapest, Veszprém, meg Debrecen az ha jól emléxem akkor benne volt. Kiváncsi vagyok hogy Fejér megye is megvan-e már rendesen.
De jó van linuxra is, máris töltöm. De gondolom 64bittes változat még nincs... 😞

Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml

magyarország jó elnagyolt még sajnos, 8000 láb alá nem tudtam zoomoltatni, de new york belvárosában még az autók, emberek is látszanak

milyen 2 giga? baromság
a program egyébként döbbenet..

Azt írja 2 giga hely kell neki.
Kezd kicsi lenni a 40-es vinyó. 😞