25
-
Caro #25 http://earth.google.com -
kfnorbi #24 Nem tudja valaki hogy honnan lehet letölteni
-
#23 "a Local Live!-t miért nem említi senki? mert Microsoft munka?"
1. Volt róla szó
2. A Google most adta ki a 4.0-ás változatát Google Earth nevű szoftverének. A Microsoft nem adott ki hasonló stand alone terméket a közelmúltban.
3. A cikket valószínűleg valahonnan átvették (például innen) ami a Nielsen/Netratings méréseit alapul véve nem tesz említést a Windows Local Live-ról. -
Caro #22 Hát ez elég baj. Annyival bonyolultabb lenne odatenni a sysreq.-be?
Bár nekem mindegy. Még mindig jobb, mint ha motif-ot használtak volna :D -
Caro #21 A local "ellenfele" a maps.google.com, de az valóban kicsit hiányosabb. -
Caro #20 Így születnek a jó ötletek!
Bár az earth-be szerintem nehéz lenne implementálni a celestiát, de fordítva működhetne, a celestia szedhetné a textúrákat a google-től. -
turul16 #19 celestia -val összekombozva lenne ez igazán nagy, googlinak ugy is meg van a mars felszine is :) -
Mberke #18 Ezt én sem értem de szeritnem statikusan nyomták hozzá a QT-t, lés ezt a kis saját csomagját használja, ezért nem is kell hogy a qt csomag fennt legyen. -
RoliSoft #17 a Local Live!-t miért nem említi senki? mert Microsoft munka?
pedig ő az egyetlen aki Erdélyben megkapja a városokat mind magyar/angol/román nevük szerint. (a Google Earth nem is tud a szülővárosomról, hol a Local Live még akkor is megmutatja ha hibásan/elírom/ékezettel/ékezet nélkül írom. a Google Earth map üres képet ad vissza, míg a Local Live az utcák nevét ;) ) -
#16 Nyíregyháza meggyógyult. Eddig randa paca volt. -
Caro #15 Azt én is látom, hogy natívan fut, csak a picasa miatt gondoltam a wine-re, mert ott úgy csinálták.
Az egérkurzor tényleg a QT-sre vált, amikor behúzom az ablakba, de a menüsor nem egyezik a kde beállításaival.
Meg a többi elem se. -
jzombi #14 Sajnos kell neki hardware rendesen, szoftveresen Mesa-val kicsit lassú... -
Mberke #13 Nem, hanem natívan fut, de tényleg nem gtk-t használnak hanem qt/opengl-t! -
Caro #12 De rossz neked :D
Nem az a baj vele, hanem az, hogy még mindig nem voltak képesek GTK-t használni.
Gondolom winelibbel fordíthatták. -
1hengeresVmotor #11 New York ot figyeltem eszméletlen részletes képek lassan már az autók rendszámát is le lehet majd olvasni :)
frankó program -
Caro #10 Az nem a programtól függ, hanem attól, hogy a szerverekn mi van. -
#9 én 80 megán vagyok el vele... -
HuMarci #8 Na most néztem, Magyaroknál semmit se változtattak. -
waterman #7 2 giga ahhoz kell, hogy le is tudja tölteni, amit meg akarsz nézni:) így gyorsabb lesz, ha már letöltött térképrészleteket nézel később.. -
HuMarci #6 Magyarországon Budapest, Veszprém, meg Debrecen az ha jól emléxem akkor benne volt. Kiváncsi vagyok hogy Fejér megye is megvan-e már rendesen. -
turul16 #5 De jó van linuxra is, máris töltöm. De gondolom 64bittes változat még nincs... :( -
NitroX #4 magyarország jó elnagyolt még sajnos, 8000 láb alá nem tudtam zoomoltatni, de new york belvárosában még az autók, emberek is látszanak -
NitroX #3 milyen 2 giga? baromság
a program egyébként döbbenet.. -
Caro #2 Azt írja 2 giga hely kell neki.
Kezd kicsi lenni a 40-es vinyó. :(