Nyílt támadás a transzzsírsavak ellen

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a cikkben is az áll h ebben a csoportban x %nál lett ez meg az,míg a másiknál kevesebb v több %

ez sem biztos,olyan ez mintha budaesten egyksi utcában nem 50-60nal mennél hanem 100-150nel

vkinek semmi baja se lesz,pedig naponta csinálja,más meg alig(vagy éppen soha) de balesete lesz

ezt mégis belátja minden ember(általában) h kerüljük a 150es tempót ebben az esetben,pedig lehet h semmi se lesz,de ezt a gondolatot enhezen viszik át az egészségre,pl ebben az ügyben v sok másban,csak az esélyekröl van szó(ami kifejezett gyorshajtásnál egyértelmû,de sok embernek az egészséges életmódnál nem)
valakinek surgosen "fozocske" tanfolyamra kell mennie 😉

egyebkent az muzli is kerdeses... organikus/bio kajat erdemes, muzlibol is van ilyen.
Tejre szintugy ez vonatkozik..

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Én gyümölcsöt 2hetente szoktam enni kb. Utálom az a baj. McDolnald's kaját meg kb hónaponta. Bár azt szeretem. Viszont reggelire müzlit szoktam tejjel az legalább egészséges.(és szeretem is) kár hogy az egészséges kaják általában xar ízûek <#sir>

Blackman
ezek a dolgok igen erõsen emberfüggõek.. én pl 3 évig ettem rendszeresen mekiben.. volt úgy hogy napi 2x is 😛 (reggel toast, délután valami big mac) és egy grammot sem híztam..😮 testi adottság kérdése is nagyban

szerintem ha jól válogat az ember közel napi egy kiló zöldséget/gyümölcsöt meg tud venni, ha odalép vki egy zöldségpult mellé vagy 6-8 féléböl összevásárol s mellé vmi gyümölcs az nem drága,csak figyelni kell mit veszel,és nem az a lényeg h a nagy tál pörkölt mellé betolj egy salátalevelet,hanem h kis pörkölt mellé sok salátát,uborkát,káposztát,amik fillérekbe kerülnek ilyentájt,ez nem pénz kérdése
Igy a cikkbõl csak az elhizásra reagálva, sokan elfelejtik hogy tulajdonképpen az emberek nem azért hiznak el ha sok zsirosat esznek, mert sok zsirosat esznek, hanem azért mert genetikailag igy vagyunk programozva. Az õsember egy héten 1szer bekajázott aztán aki nem tudott egy hétre való zsirmennyiséget eltárolni az éhenhalt illetve kihalt... igy aztán csak azok maradtak életben, akik hajlamosak az elhizásra.Ez itt a valódi probléma, nem a zsirsavak. Hisz megihat egy ember bármennyi vizet, nem fog "vizesebb" lenni tõle, mig ha sokat eszik bizony elhizik. Mindez genetika nem más. AMugy a mekis kaják tényleg egészségtelenek, de ehhez szükség van a mára már elavult géneinkre is.

Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.

Én amióta meghallottam h ez a mocskos cég (McDonald's) ugyanis brazil húst vesz, amivel ösztönzi az Amazonas menti õserdõk kipusztítását, mert az állattenyésztés szükségletei miatt az esõerdõk helyén szóját termelnek. Ekkor megfogadtam h soha nem fogok hambugret venni a multiktól...
Eddigse ettem minden nap, hanem havonta max 1x.
A cikkre rátérve, nemhiszem h ez akárkit is elriasztana ettõl a kajától, ha neki ez ílik, és ez az olcsó (???) akkor egye. Mindenki tudja aztis h a kólában semmi termésetes anyag sincs (a klóros vizen kívül) és mégi vedelik.
A McDonald's meg úgyse fog semmit se tenni, mivel különféle szerzõdéseket kötöttek a gyógyszergyártó cégekkel. Mivel ha minden amit árulak egészséges lenne, nem venne senki se gyógyszereket, és akkor szépen tönkremenne a gyógyszeripar. Ez szerintem mindenkinek világos...

Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5

janyikzs
Nem ezt írta: "napi 1kg gyümölcsöt"
Hanem: "heti 1 kilo gyümölcs"

Egy kicsit olvassuk figyelmesebben egymás hozzászólásait, ha már ahhoz akarunk válaszolni!

...és szerinted az emberek hány %-nak van pénze rá, hogy megegyen napi 1kg gyümölcsöt... nemhiszem, hogy 20-30%-nál több...
mondjuk ettõl függetlenül lehet értelmesen enni 😊

-- http://www.x-plane.hu

Én nem is eszek olyanokat 😄
Viszont a Mc-be rendszeresen járok... Olyan 4 évente 😄
Hyez!

Itt a $donaldsos dok film amit mutattál. Supersize Mee!

Másik dolog ez az itt eszik ott eszik. Aki akkar ugyis ott eszik, akinek csak napi 10-20 perce van arra hogy foglakozzon azzal mit és mennyit eszik az azt csináél amit akkar és ne várjon csodát h egyéséges marad.
Persze vannak azért határok amiket be kell tartani mert a vegetarinizmus is igen durva mértéket tud ölteni.

Mindenbõl csak métékkel szabad enni s nem lesz gáz, az hogy ennyire mesterséges kaját eszik vki és az neki finom, egyszerû, és gyorsan letudja a kaját akkor hajrá, neki megéri.

De ebben a világban ahol élünk, heti 1 kilo gyümölcs(alma, banán, narancs, körte...), és odafigyelve arra hogy együnk véltozatosan és sokfélét akkor egésségesek leszünk.

Egy részében az vagy amit megeszel és ettõl függ tested egészsége, megéri rá odafigyelni.

Byez

Utálom a majonézt

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

Bocs nem olvasható.... FANTA Gyár!!!
Ez üzlet!mindennel gáz van ami menõ!
Aki dolgozott már fata gyárban az nem véletlen h soha többé nem iszik belõle!
A kóla is annyira természetes hogy van belõle barna kék sárga... Érdekes hogy kék kenyeret nem ennénk meg!
Cora sütemények is tele vannak ilyen hidrogénezett növényi olajos krémekkel, habokkal.

Volt valami amerikai film amiben egy ipse csak macdonalds kajákat evett. Azóta max 2-4 havonta eszek ilyen kaját, amivel még elbír a szervezetem.

Vaj az egészséges mert nem hidrogénezett növényi olajból készült. De nem tudom hogy a vajjal is mit csinálnak egy ideje, mert más az íze rendszerváltás elõttihez képest.
Szóval vaj is lehet kockázati tényezõ ami nem házi/természetes.

WGL
"Elkerülendõ a túltáplálást, pontosan annyi kalóriát vihettek be szervezetükbe ami a fennmaradáshoz elegendõ volt. Ennek ellenére a transzzsírsavas csoport majmai testsúlyuk 7,2%-át szedték fel, ami fõként hastájékon ülepedett le, míg a telítetlen zsírsavakkal táplált csoport esetén az érték csupán 1,8% volt." 2 mondat azonnali önellentmondása. ráadásul a táplálékbevitel is fokozza az anyagcserét... publikáció linkje merre van? ... ahh... 😞😞

én kérek elnézést...

IMYke2.0.0.0
S ezé' felejtsd el a (többek között)
- chipseket
- a margarinokat
- a vajas kiflit és az összes hajtogatott tésztás péksüteményt
- az összes vajas / margarinos tortát, édességet
- a majonézt

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

szerintem nem a meki távolitotta el a menujéböl ezeket a zsirokat 😊 amugy meg aki eddig evett ezután is fog
Hébe-Hóba elõforsul hogy ott eszek. No nem rendszeresenhanem mondjuk 2 havonta egyszer. Az még nem baj ugye?
kBagyula
én sem...

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

uhh ezé nem eszek mekiben..<#ejnye1><#ejnye1>
← ElőzőOldal 3 / 3