Megnyílt az első klinika játékfüggőknek
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IT munkakörben napi 10 óra gépezés átlagosnak számít 😄
Emlékszem régen benn voltam 8-9 orát, és munka után versenyt futottunk, hogy ki lesz elõbb ismét gép elõtt, IRC-n - már otthonról.
Emlékszem régen benn voltam 8-9 orát, és munka után versenyt futottunk, hogy ki lesz elõbb ismét gép elõtt, IRC-n - már otthonról.
Mint mondtam a függõ embereknek lételeme a függés.
Ez nem az életkortól függ. Egyébként a 40-esek hamarabb válnak számítógépfüggõvé. Legalábbis a kutatások szerint.
Ez nem az életkortól függ. Egyébként a 40-esek hamarabb válnak számítógépfüggõvé. Legalábbis a kutatások szerint.
Kicsit általánosabb a kölykök körében, mint a 40 éveseknél. Fõleg, hogy a kövér, csúnya 15 évesnél megérthetõ, hogy a monitorba menekül, de egy 40 évesnek nincsen jobb dolga, mint napi 14 órát számítógépjátszani? Pfff...
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Közel sem gyerekekrõl van szó, saját társaságunk is hasonló mennyiségeket húz le és az átlagéletkor kb a 40 körül tendál... (30-60 között)
Nagyon helyes. Már minden elcseszett szenvedélybetegségre vannak intézetek, hát miért pont erre ne lennének?
Aki meg drogot vesz be azért, hogy tovább játszhasson, azt nem gyógyítani kell, hanem kivégezni.
Aki meg drogot vesz be azért, hogy tovább játszhasson, azt nem gyógyítani kell, hanem kivégezni.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Bezony.
Annyira kétségbeesetten próbálják megtalálni a boldogtalanság okát, hogy mihelyst megvan egy lehetséges indok, azt adják magyarázatul mindenre. 😊
Annyira kétségbeesetten próbálják megtalálni a boldogtalanság okát, hogy mihelyst megvan egy lehetséges indok, azt adják magyarázatul mindenre. 😊
Ha nem lennének konzolos, meg számítógépes játékok, akkor ezek az emberek valamilyen más függõségben szenvednének.
Az meg a szülõt minõsíti, ha nem veszi észre, hogy a gyereke komplett mûszakot lehúz a gép elõtt.
Nem mondom, hogy bagatel a dolog, de nem is ekkoora szenzáció.
Az meg a szülõt minõsíti, ha nem veszi észre, hogy a gyereke komplett mûszakot lehúz a gép elõtt.
Nem mondom, hogy bagatel a dolog, de nem is ekkoora szenzáció.
← ElőzőOldal 3 / 3