39
...Film a rapper életéről.. .
-
#39 téged seggbe basztak gyerekkorodban vagy mi ? -
#38 #2
nevörendíngsztóóórííí XD -
#37 nem én mászok be egy topicba hogy basztassam a népet, meg önmagam ismételjem.. -
#36 nick duplikálás
hogy te mekkora egy balfasz vagy -
#35 ismételd meg azzal hogy elhúzol htx -
#34 #3
csak ismétlem önmagam -
#33 #2 -
#32 a filmnek a zene fórumban, hát igen, igazi kis zseni vagy te. -
#31 aki meg nem ért a golyóból és túléli az a pokolban fog megrohadni annak is a legményén :D [találjátok ki hogy kire céloztam] -
ugot2know #30 Aki valamirevaló,azt le is lövik...hámör meg él! -
#29 Pac-ről talán készül/get/hetett...
Valamit mondtak a halála után, mintha csinálták volna, de hogy mi lett belőle?... -
neuro #28 érdekes, az igazi hiphop arcokról miért nem csinálnak filmet? :) -
#27 OK, OK, azért kiabálni nem kell. Értek én a szép szóból is. Nekem azzal nincs semmi bajom, hogy csíped MC Hammert, mit bánom én. Felőlem akár Vanilla Ice-t is hallgathatsz napestig. Én csak azon gondolkodtam hangosan, hogy esetleg mitől lehet ez a film jó. -
#26 NEM VONTAM KÉTSÉGBE A FILM TÖRTÉNETÉT VAGY EREDETISÉGÉT ÉS TÉNY HOGY NEM OLVASTAM MC HAMMER ÉLETMŰVÉT DE ATTÓL MÉG LEHET NEKEM NEMTECCIK AZ A ZENE AMIT CSINÁL.. DE FILM MEG JÓ LEHET. -
#25 Apám, ez csúcs! És Real Casette Inside! Mi kell még? -
#24 Hát ezért egy jó filmhez egy jó történet sem árt. Ami azért MC Hammer életműve alapján nem néz ki túl bíztatónak. -
#23 hát rappernek nemjön be meg a zenéje sem teccik,, de nemis a zenéjének nyitottam topicot hanem a filmnek.. mert azér attól lehet hogy jókis gettós filmet hoztak össze:) -
Kanál #22 extra hemuveg bal felsoben :DDD
-
Kanál #21 -
ugot2know #20 Hammertime
de hova lett az MC titulus? -
#19 így-így :)
Én meg nem alkotnék véleményt olyanról akit nem is láttam:)
+ a mozgása überfasza volt :D -
Kanál #18 aaaz :DDDD -
Aspyrin #17 Szídni lehet, de ettől függetlenül az én korosztályom a "u can't touch this"-re rázta éjjel-nappal :) -
#16 biztos eljátsza, hogy nagy gettóharcos volt a pápaszemével :D -
#15 hehe valahol rappernek hívják? -
ugot2know #14 klassz nadrág...nem jött divatba :) -
#13 House of Pain, Cypress Hill, Dre és 2Pac
én is az előtt lógtam éjjel nappal... de akkor még kissrác voltam :) -
#12 Mc Hammer nem is rapper. Amit csinált inkább nevezzük valami bűn rossz diszkós szarnak. A kilencvenes évek elején valahogyan soha nem láttam Mc Hammert, ahogyan a Yo! MTV Raps-ben rázza magát a buggyos gatyájában. Ott inkább igazi rap ment. -
CsőKujts #11 Ez nem is irónia, te pénisz. Amúgy télleg gyenge ez az MC gyerek. :) -
#10 És attól ár szar?
a How High-t láttad? -
#9 Hát igen. Biztos ROPPANT sok újdonsággal, érdekességekkel és meglepő fordulatokkal szolgálhat MC HAMMER, egy 10-15 éve letűnt, szinte egyszámos (najó kettő) "rapsztár" életéről szóló, csupa "Z" kategóriás színésszel teli film...
Mozikban sosevolt, ergo ez máris sokat elmond a minőségéről, csak TV-re gyártották. Valszeg azért mert kb. 20 embert érdekelt volna, akik mozijegyet is fizettek volna ennek a ripacsnak (aki kb 50kg. súlyos volt, biztos nagy ganxsta lehetett) az életéről szóló filmért. Na, már ez is sok erről a témáról... -
#8 nekem pedig van egy olyan érzésem h fogalmad sincs mi az az irónia, és úgy globálban hülyébb vagy mint a csizmám talpa. -
#7 Talán megkéne nézned.. mert nagyon olyan érzésem van hogy úgy mondod ezt hogy közben meg 1et sem láttál XD -
#6 ha neked annyira rossz és bántsa a fehérvérsejtedet hogy nemott van akkor gyorsan szaladj a modikhoz hogy tegyék át:D -
#5 közhely amit beszélsz. vannak olyanok de az h mind1ik olyan az tévhit.. -
#4 sztem egy hasonlót láttál azzal mindet láttad, ejjderossz volt az élete a gettóban, játszotta a keménycsávót, aztán egyszercsak elhitték neki és rapper lett... -
#3 végülis nehéz döntés, filmről témát vajon a zenék közé nyitunk, vagy Tv, Mozi, DVD fórumba -
#2 Amúgy bocsesz de nemtuttam eldönteni hogy hova nyissam, a Zenébe vagy a Tévébe.. szóval ha valakinek nemteccik hogy ittvan csak szoljon a moderatoroknak hogy rakják át:) -
#1 Szevasztok!
TV2 CSÜTÖRTÖK 22:50
MC Hammer igaz története (12)
Amerikai film, 84' Főszereplők: Romany Malco, Robert Bailey Jr., Jesse Adams, Brent Anderson, Lamon Bentley, Olivia Reed
Sajnos épp ballagásom lesz és nembirom megnézni:-(
Pedig szeretem az ilyen rapperek életéről szóló filmeket..
Azé' jó movie? Valaki biztos láta már az SG-én.