232
  • Mike
    mivel sem a tapot sem mas alaktreszt nem kell szetbontani ezert a tap kulso, es igen a vinyo is
    nem csak az, amit a sok luzernek kulso vinyokent arulnak
    egy vinyonak nem kell a hazban lennie ahhoz hogy mukodjon, mint ahogy a tapnak sem
  • Mike
    nem mondod
    szerintem meg a haz nem is kotelezo
  • Tobacco
    pontosan, de hogy ismerjék ki , és hogy optimalizálják, ha butitani kell most a gépet? akkor 2év mulva mikor már lesz rá rendes hütés mindenki viheti a gépet overlockoltatni, mert a fejlesztöknek kell az a párszáz mhz?

biztos jó lesz majd a ps3(bár nekem a ps2 csalodás volt) de még sok hibát ki kell küszöbölni, és sietnük kell mert a x360 már piacon van (megtörték), és a nintendo(a név garancia) is hamarabb kerül a polcokra.
    ps3nál még a másolás védelemsincs kialakitva.

• [NST]Cifu
    Ez a "jóval kevesebből" azért kérdéses szerintem, mert ahhoz, hogy képminőségre hozza azt, amit egy PC lazán letesz, azért elkell egy HDTV, márpedig egy PS3 + egy HDTV árából azért elég korrekt kis PC-t lehet összeállítani... :)
  • asysoft
    Egy NextGen konzol még néhány év múlva is meglepetéseket fog okozni. Mivel a hardware állandó, a fejlesztők kiismerhetik, valamint jobban tudnak rá optimalizálni.
    Csacsi: azért egy PS2 grafikai téren elavult a PC-hez képest:)
  • asysoft
    Még a végén ez is úgy jár, mint a PSX?:)
  • Csacsi
    Miért hiszed azt, hogy minden olyan erőforrászabáló, mint a windows? :DD

A PS2 már elég régi konzol, de még mindgi felveszi a versenyt a Pc-kel.

ha csak 4-szer lesz erősebb a PS3 a PS2-nél, akkor megintcsak 3-4 évre előre erősebb lesz a konzol mint a PC. és természetesen jóval kevesebből.
  • Caro
    Mi 1-2 hete még villannyal fűtöttünk, ahelyett megteszi :D
  • Ombika
    Inkabb kessen de fullos legyen!!!
  • DjDano
    Egy módon lehetne elkerülni hogy a playstation konzol 2-3 év alatt elavuljon, mindig a legfrissebb fejéesztéseket kell belerakni 3.8 GHZ-es procit 5 giga rammal...
  • Pepper
    Ez a PS3 kezd olyan lenni, mint a Duke Nukem Forever.. Lehet egyszerre akarják kiadni őket?:)
  • [NST]Cifu
    A névtelen források már csak ilyenek. Szerinted egy Sony alkalmazott, vagy érintett külsős így kezdené:

Helló! Én XY vagyok, a Sony ezen és ezen a részlegén dolgozom ilyen és ilyen feladatkörben. Van egy érdekes információm a számotokra, amit ma reggel mondott a ZZ, aki a PS3-al foglalkozik, és mondta, hogy hát a helyzet az, hogy nagyon melegszik ez a PS3, ezért jobb híjján visszavesszük a Cell sebességét, és külső tápot használunk, hogy ezzel is csökkentsük a belső hőtermelést. De ez egyébként még nem hivatalos, a fejesek még nem jelentették be, ám biztos nem lesznek mérgesek, ha én ezt így elmondom nektek. Na szevasztok!
  • [NST]Cifu
    Belső -> ami a házon belül található.
    Külső -> ami a házon kívűl található.

Van belső HDD, DVD, meg van külső HDD, DVD, példának okáért.
  • Csacsi
    Bírom ezt a "szomszéd mondta" alapokra építő cikkeket :D
  • Mike
    ez is igaz :)

mondjuk talán a proci nem
  • UNREG
    "A japán óriás egyes források szerint"

Kezdjük azzal, hogy a Kokatu csak egy névtelen forrást említ, akiről nem derül ki, hogy kicsoda, hol dolgozik, mit csinál és honnan szerezte az infóit. LOL!

Ja és soha sem volt szó 3.5 GHz-es Cellről, csak 3.2-esről. :)
  • echo
    Persze és ennyi erővel minden winya, DVD író stb is külső, mert hát lerakhatom a gép mellé is...
    Lényegét tekintve abból a szempontból ami itt érdekes, az a külső, ami a házon kívűl van és hűti a külső levegő közvetlenül. Szerintem.
  • Mike
    tudod mi belső tápos? a Philips TFT-m. Ha meg feszülök, akkor sem tudom kiszedni, mert be van építve
  • Mike
    igaz, hogy egy doboz, de különálló
    nem kötelező a gépházba beraknod
    a notebook tápokról nem beszélve
  • saba30
    szerintem arra gondolhatott:
    1. ha kiveszik a tápot nyilván ott marad a helye, megváltozik a gép súlypontja (nem alhanyagolható egy áló gép estén, persze fugg attól, hogy eddig hol volt.) valamint megváltozhat a levegő áramlási iránya (lásd PC: BTX amit azóta sem nagyon használnak) erre mondjuk egyszerű megoldás lehet orosz módszer: betesznek egy hőálló hasonló súlyú anyagot a helyére és kampec.
    A szoftware projectek keményebb dió: ne a PC fejlesztést vegyük alapul mert itt a fejlesztő cégec belövik a játékot egy éppen, vagy majd fél év múlva optimális konfigra, betesznek az options menübe ilyen olyan kapcsolókat, kiprószálják jó esetben jópár konfigon és ámen, ha nem jó meg ott vannak a patchek. konzolnál adott a hadver proc+graf és erre a lehető legjobban optimizálnak de ha 3 hónappal előtte bejelentik, hogy csak 0.8proc+graf, hát nemtom. lehet elölről kezdeni a babrálást a jó arány elérésére. Vagy azt mondják, hogy a kezdeti játékok még nem nagyon kiforrotak, de ha még vársz 2 évet és megveszed a köv verziót az már teljesen kihasználja az adott hadvert. Persze ez mind csak feltételezés
  • Tobacco
    "Értesülésük szerint ugyanis az eredetileg 3,5 GHz-es példányok helyett végül 2,8 GHz-en futó chipek kerülnek az elméletileg ősszel megjelenő PlayStation 3-ba"
    Ezekröl a procikrol beszélek, de ha nem proci csere lesz hanem simán butitják, akkor majd jönn a tuning ,hogyha valamelyik játék nem fut tökéletesen? majd mindenki cseréli rajta a hütöt?
    A konzol egyik fö szempontja az optimalizálás, és ha egy játékot optimálizálnak egy 3,5ghz procira, akkor igencsak bele kell irogatni hogy az a 600mhz különbség ne okozon gondot
  • Gabest
    lehet hogy notebookja van
  • [NST]Cifu
    Nem tudom neked milyen PC-d van, de az enyém a házon belül van elhelyezve, vagyis nem külső tápos. ;)
  • lowdog
    és mi az a doboz a gépben amibe hátulról bevezeted az áramot a röfiből?
  • Mike
    a pc-knél külső táp van most is
  • echo
    Már a c-64-ben is külső táp volt
    Kíváncsi vagyok mikor tér vissza a pc-knél is.
  • Mike
    ezek is csak azért irkálnak, hogy teljen a papír meg hogy megismerje a világ a kikukako c. újságról
  • Zsoldos
    te most milyen processzorokrol meg atepitesekrol beszelsz? lemaradtunk valamirol? es minek kukaba dobni software projecteket?
  • Tobacco
    a külsö táp okos dolog bár ez is a nintendo okoskodta ki már évtizedekel ezelött. de a 400watt kicsit sok.a procirol meg csak annyit hogy nem hiszem hogy 2 darab proceszort terveztek és csak olyan könnyü lesz kicserélni, ha mégis kicserélik és a gépet is átt kell épiteni, akkor meg az eddigi játék projecteket dobhatjájk a kukába, és ha ennyi gond van kiadás elöt fél ével akkor még mennyi lesz. a sony megint nagyot akkart csak mint mindig elszámolta magát, csak a sony fanokban bizhat
  • vg
    Aztán majd két év múlva jön a PS3 v2.0,a mi kicsit gyorsabb, kicsit jobb lesz mit az előd... barmok!
  • roliika
    Nem targédia a 2,8GHz sem 9 maggal úgyérzem. :DD Sem a külső táp- Legalább ha tönkremegy könnyebb cserélni.
  • tigeroo
    olcsóbb lesz?