7
  • SSeth
    #7
    Hehe.. wedding crashers.
    Télleg jó film.
    Feldúlják az esküvőket, megk*rnak minden csajt. Ők a nagymenők. Majd szerelmesek lesznek. De nem ám minden fenékig tejfel mert ott van a nő pasija. A nő szereti! Vagy mégsem? Kiderül, hogy a pasi szemét, és csak kihasználja a csajt mert egy olyan nőt csak a főszereplő szerethet igazán mert lélekben ott van vele.. megérti, egymáshoz passzolnak.(Ilyenkor általában az addig istenkirálycsászármindenkitmegdöntőférfi főhöst szerencsétlen töketlen balf*sznak szokás ábrázolni aki innentől kezdve felad mindent ami eddig fontos volt neki életében csak ezt csajt megszerezhesse és örökkön örökké vele élhessen boldogságban és szeretetben.) A vége előtt 15 perccel kiderül a turpisság. Konfliktus. A két szerelmes összeveszett. Ki gondolta volna. És a végén? Kibékülnek? Mégis???? Jézusom.. ilyen forgatókönyvre még soha nem volt példa az amerikai filmek történetében.
  • Cat #6
    egyetértek, miatta néztem meg Rachel McAdams egy másik, egyébként katasztrófális filmjét (family stone)
  • moRtiZ
    #5
    Wedding crasherst ne szold le, szerintem k.jo :D
  • Kaszi46
    #4
    szerinted:)

    a véleményem szerint meg ez a díj annyit ér, mint amennyit a nyertes film!
  • Blasta
    #3
    Azért, mert összességében egy kusza, bugyuta, rövidfilm összefoglaló képregényköntösben, ami EGYEDÜL HANGULATÁBAN teljesített kiemelkedőt, másban nulla volt...
  • Mister
    #2
    szerintem is ez a gond
    nekem is nagyon tetszett. :)
  • oszi1113
    #1
    Én csak azt nem értem, hogy a Sin City miért nem kapott semmit Jessica Alba fülledtségén kívül?! A tavalyi év legjobban sikerült filmje! Hihetetlenül adta vissza a classzikus comic fealinget, lehet az volt a baj, hogy nem Pókemberi maszlag lett belőle!