F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönjük szépen.
Ha érdekel Titeket akkor szívesen írok a fázisokról, miként alakul a dolog... stb...
Pocak picit látszik már, folyamatos hányinger keretében
Ha érdekel Titeket akkor szívesen írok a fázisokról, miként alakul a dolog... stb...
Pocak picit látszik már, folyamatos hányinger keretében
T.T.
Gratula! Sok boldogságot! 😊 <#taps>#taps>
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
😮 Azta! Hûûûha!
Mást nem is lehet ilyenkor kívánni, mint jó egészséget és sok boldogságot! 😊
Mást nem is lehet ilyenkor kívánni, mint jó egészséget és sok boldogságot! 😊
Annyi a világ, amennyit beletöltesz! (Dreher)
mivel ilyen szülõk stb. tudják ezért megírom, h Párom jelen számolásunk és elsõ Ultrahang vizsgálat szerint 7. hétben lévõ Kismama.
T.T.
Tényleg nem volt egy videóban se, pedig lehet rá összevágni cuccokat 😊
Én kötve hiszem, hogy megyek. Sõt biztos, hogy nem.
Traxx: Jaja, V43 képest ûrbázis. De azért vannak hibái rendesen.
Én kötve hiszem, hogy megyek. Sõt biztos, hogy nem.
Traxx: Jaja, V43 képest ûrbázis. De azért vannak hibái rendesen.
T.T.
Ez a Nightwish? 😊
Most jobban belegondolva, azt hiszem ezt a számot egy videóba se tettük bele. Azért, szerintem király. 😊
Mentek a koncertre?
Most jobban belegondolva, azt hiszem ezt a számot egy videóba se tettük bele. Azért, szerintem király. 😊
Mentek a koncertre?
The only speedometer is in your head.
Köszönjük szépen! És én is kívánok mindenkinek kellemes húsvétot! 😊
Norbi, nézelõdtem ma, hátha látlak Déliben valamerre. Mondjuk ez nem újdonság, általában szoktam nézelõdni, ha arra járok 😄
Norbi, nézelõdtem ma, hátha látlak Déliben valamerre. Mondjuk ez nem újdonság, általában szoktam nézelõdni, ha arra járok 😄
😄D
Hát, nem hinném h rendrakásra szakosodtak 😄. Égõ mozdonyok, vonatvezetõk eloltását tûzték ki a tananyag legfontosabb elemének 😄
Hát, nem hinném h rendrakásra szakosodtak 😄. Égõ mozdonyok, vonatvezetõk eloltását tûzték ki a tananyag legfontosabb elemének 😄
ups and downs
tegnap mondták a Híradóban hogy vmi katasztrófaelhárítás-oktatás lesz/van a Fradiban.
ups and downs
nem láttam a futamot, most töltöttem le és megnézem, de ALONSOOO!!😊
épp dolgoztam, hogy rohadjanak meg....
Várpalotára önköltség, onnan gépmenet Kelenföld, gépcsere, 25ös TRAXX-al meg irány Hegyeshalom, onnan önköltség haza. Laza 300km így napközben 😊
épp dolgoztam, hogy rohadjanak meg....
Várpalotára önköltség, onnan gépmenet Kelenföld, gépcsere, 25ös TRAXX-al meg irány Hegyeshalom, onnan önköltség haza. Laza 300km így napközben 😊
T.T.
Norbi: nem. 😄
Választható béren kívüli juttatás 😊
Választható béren kívüli juttatás 😊
1.hétfõ passz. Nem tudok mit mondani erre, kitudja mi jön közbe. Polcot kéne építenem ezerrel.
2. Oks, köszi. Nem tudok erre se mit mondani.
2. Oks, köszi. Nem tudok erre se mit mondani.
T.T.
Free felé lenne 2 db. kérdésem:
1. Hétfõn jössz-é?
2. Most 31-én lesz egész napos Kupa (10-16 óráig. Bár nem hiszem, hogy nekünk addig tartana 😄), Vasas sporttelep, mûfû. Ja, van nevezési díj is, ami 5.000 ft, szval egy személyre saccperkb olyan 700-800 jutna. Ha van kedved, idõd akkor gyere.
1. Hétfõn jössz-é?
2. Most 31-én lesz egész napos Kupa (10-16 óráig. Bár nem hiszem, hogy nekünk addig tartana 😄), Vasas sporttelep, mûfû. Ja, van nevezési díj is, ami 5.000 ft, szval egy személyre saccperkb olyan 700-800 jutna. Ha van kedved, idõd akkor gyere.
ups and downs
Jajjj, de cucnik! Köffi srácok! 😄 Megvót.
Ági, aucs!
Ági, aucs!
Fiúk, de egyszerre írtatok! 😊
Részemrõl köszönöm szépen, aranyosak vagytok! .)
Amúgy meglehetõsen érdekesen alakult a mai nap... lemondták a munkámat, gyökérkezelték a fogamat, összetalálkoztam egy barátommal és nõnapi koncert helyett kocsmában kötöttem ki egy nagyon jó társasággal. Jó volt 😊
Részemrõl köszönöm szépen, aranyosak vagytok! .)
Amúgy meglehetõsen érdekesen alakult a mai nap... lemondták a munkámat, gyökérkezelték a fogamat, összetalálkoztam egy barátommal és nõnapi koncert helyett kocsmában kötöttem ki egy nagyon jó társasággal. Jó volt 😊
Most miért hazudsz?! Igen, lecsekkolta. És jó volt 😄
Ohhhh Drága Ági, nyáladdzunk még egy kicsit 😛 <3
Sztem jó lenne a tali. Nekem pl minden vasárnapom szabad. És CSAK az. XD :S
Sztem jó lenne a tali. Nekem pl minden vasárnapom szabad. És CSAK az. XD :S