44995
F1CHL - Retro
-
#44675 Legjobb ilyen falusi, kisvárosi meccs. Olyan káromkodások vannak, h beszarás. Szerettem Putnokon meccsre járni. -
#44674 ja olvastam NSO-n délelőtt. Jó kis buli ez az NBI. Dehát te már csak tudod, miket szoktak focimeccsen beszólogatni. -
#44673 Sanyi a legnagyobb király!! -
#44672 rendben.
amint tudok küldök, de jelenleg Anyám jól elbaszta a torrentet és nem tudok küldeni meghívót.
amúgy meg hedendsoldersz -
#44671 [email protected]
És sorry a késői válaszért, be vagyok havazva :S -
#44670 ímél címed? -
#44669 Kösziköszi! :)
Amúgy tök nagy retekség, hogy kivágtak :( -
#44668 IGENIGENIGENIGEN! Szeretnék! :) -
#44667 persze, amíg Zsófy nem válaszol, addig ne küldd. Övé az elsőbbség. -
#44666 várunk pár napot és akkor megy, vétel oké? -
#44665 ha neki nem kell, nekem dobhatod. De csak ha nem kell másnak. -
#44664 Zsófy, kell még meghívó ncore-ra? -
#44663 Ami kár. Még akkor is, ha igazából én nem voltam olyan sokáig "tag", mégis azért meghatározó rész volt az életemben :)
De én már a múltkor is javasoltam, hogy fussunk össze bárhol, akárhol, ha csak pár órácska erejéig is... Annyit csak tudunk egymásra szakítani :) -
#44662 abszolút más körökben forgunk, tény.
-
#44661 Ez nem jelenti azt, hogy nem beszélünk, csak mindenki össze vissza van és nem is mozgunk már annyira egy körben. -
#44660 ja, felnövünk és többet nem szólunk egymáshoz :) -
#44659 heh, hát ja.
Nem is tudom minap épp beszélgettünk Anitával ezekről a közelrég dolgokról aztán akkor feljöttek az emlékek, versenyek, találkák ez meg az. Belegondolva, hova lett ez...felnövünk vagy mi a csoda.... -
#44658 Na miújság? Mindig nekem kell kérdezgetni? Kurvára érdekelhetjük egymást... -
#44657 benne bízom... :)) -
#44656 Anyja is van szerencsére:) -
#44655 a lányod remélem okosabb lesz :D -
#44654 hö?!:) -
#44653 bendzsa. ez egy szólásmondás :) -
#44652 csak a madzsart értem:) -
#44651 nomen est omen :) -
#44650 Ja egy olyan dologról, amit nem kíván az ember! Hát köszönjük SZJA !:)) -
#44649 még az északi parton is kicsi volt a víz. Combközépig bejött aztán jól van. Medencékbe szokott bejönni jobban, de akkor caneszten vagy mi a túróval levédi magát, nem tudom pontosan.
Most az a kellemetlenség van, hogy a lábközépen kidörzsölődik a melegtől és jó piros. Ilyen apró franc bosszúságok, amik őrületbe kergetik az embert igazából.
Hm, jól hangzanak ezek a masszőr dolgok. Széchenyibe meg vigyázz, öreg papik veszélyesek. Tanulj meg jól sakkozni és verdd le őket ott. Hadd essen le a kukkeruk.
Boldogság van? Helyes, örülök neki! Kell az! Kell az! -
#44648 a 2 a király, kijöhet belőle egy mozaikszó -
#44647 És bement a Balcsiba pocival? Nem volt para, h elkap vmit?
Helyes az egy keresztnév :D Támogatom :)
Én vagyogatok, novemberben gyógymasszőrvizsga, dolgozom 1000rel, mikor csak tudok, elvileg kinn leszek a Sziget fesztiválon (dolgozni). Széchenyi fürdőbe fogok járni most hidro-balneoterápiás gyakra.
És boldogság van :) -
#44646 Köszönjük jól. Légkondit beszereltük így könnyen. Most volt 1 hét Balaton. Zsír volt. Most megmár munka.:(
Nem-nem. Egy keresztnév.
Veled vacc? -
#44645 Na, mizu Norbi? A nagy hőséget hogy bírtátok?
Tábori Tamara? Jól alliterál:)
Barátnőm gyereke... szegény lány jó hosszú nevet kapott Sebestyén Izabella Emőke Ibolya. Majd szentségel, ha a hivatalos papírokat alá kell írnia. Ti gondolkoztatok azon, h két nevet kapjon? -
#44644 Nekem is az jutott eszembe először. -
#44643 ja, az Emma elég gyakori mostanság azt hallottam régebben (a Jóbarátok miatt talán? :D). A Tamara is jól hangzik. -
#44642 Igen. Úgy volt, h Emma. De aztán kiderült, h rengeteg Emma van mostanában. Tegnap a Tamara névnél maradtunk, aztán majd elválik. -
#44641 Ez nagyon jó hír, örülök neki, hogy minden rendben, és, hogy boldogok vagytok. A keresztnevén gondolkoztatok már? :) -
#44640 zsíír -
#44639 igen. Teljes mértékben! -
#44638 gratula!
és egészséges? -
#44637 jány jány jáááányom lészen!!!:)) -
#44636 no, mi újság a családban?