F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyi a világ, amennyit beletöltesz! (Dreher)
T.T.
ups and downs
T.T.

ups and downs
\"A nevetés olyan seprû, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
Véletlen találtam meg, de, ez jobban lefárasztott, mint a feladat, amit csinálnom kell. 😄
The only speedometer is in your head.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Ha valaki írt egy kölcsönszerzõdést, a kölcsön visszafizetésének szerzõdésben megszabott határideje lejárt 6 hónapja és az adós nem hajlandó fizetni, akkor mennyi ideig lehet perelni, hogy a pénzt visszakapja az illetõ? Tehát mennyi idõ után évül el egy ilyen szerzõdés, ha egyáltalán elévül?
És így az utazás eltolódik, vagy abszolút stornó?
Ha már kihasználtság: április végén faterék mennek nyugdíjas "buli" keretében Prágába 3 napra, természetesen ott a helyem. Apu erre kiakadt, hogy mit keresek én majd ott. Én meg már elterveztem, hogy mivel már a szokásos túristalátványosságokat láttam, geocaching-elni fogok! Már úgy várom!
T.T.
15 e reptéri illetékkel vagy nélküle? És oké, h az odaút ennyi, de a visszaút mennyi lesz? Vagy azt még nem tudni?
Azt is megérteném, ha maradnátok, én legalább is elgondolkoznék. Bár nektek elég jólfizetõ és biztos állásotok van Mo-n.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Hány napra? Passz. Még nincs meg a visszaútra a jegy. Lehet kint maradunk 😊) De tervek szerint hétfõn este jönnénk vissza. Szóval csütörtök 8ra kint vagyunk és hétfõ estig.
Mellékesen 15e Ft volt oda 3 fõre a jegy. Nem pénz igazából.
T.T.
T.T.