F1CHL - Retro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jeff Gordon
Zidane a legjobb a pályán ugyhogy erre nemsok esély van😄

The only speedometer is in your head.

antijuve
öregem!Ez hihetetlen!Vezetnek a majmok!hát ilyet....Nah remélem a luzitánok feltámadnak és visszavágnak 2000ért!Nuno Gomest a csapatba!!!

ups and downs

Jeff Gordon
akkor én is egy kicsit vigasztallak😄
döntöt vesziteni rosszabb lesz, mint bronz meccset nyerni...

antijuve
milyen szar szmájlik vannak itt,te jó ég!!

ups and downs

antijuve
kösz a vigasztalást!jóéjt!

ups and downs

gordon 24
Király..<#worship>. Akkor dumálunk. Na jó ejt mind kettõtöknek. Megyek szunyálni, mert mingggyá kelnem kell.
Antjuve ne búsulj, lesz még vb, majd legközelebb. Jó ez a csapat.

Downhill!!

Jeff Gordon
OK.
egy antijuve topic.😄

Jeff Gordon
rendben,akkor ezt is megbeszéltük😄
majd mondom milyen pályáim vannak, több nascar is van😄 úgyhogy majd meglátod😉

antijuve
az mekkora egy fasz!😄😄-csálok majd egy focis topicot,betolja a képét,ugy leoltom hogy anyja majd csak vérkép után ismeri fel

ups and downs

Jeff Gordon
én olaszokkal vagyok ugyanigy.

Jeff Gordon
ki mondaná? gabber akárkit szard le...
egyébként jól teszed, olaszoknak én se szurkolnék soha... nemtetszik amit játszanak, meg a mentalitásuk se, szóval az egész válogatott, de tovább megyek a klubbok se. egyedül az Inter, Chievo, Lazio hármassal nincs gondom...

antijuve
az USA-t utálom.ez nem változik.nagyon nagyon rossz véleménnyel vagyok róluk.ez nem azt jelenti,hogy minden amit utálok...

ups and downs

gordon 24
Rendben.. Akkor holnap( remélem nem jön közbe semmi, ha mégis akkor holnapután)

Egyébként meg sokkal jobb ez a mod mint bármelyik, sokkal jobban irányítható a gép.

Downhill!!

antijuve
oroszok...nekem egál már...de olaszoknak nem fogok szurkolni sztem.Most biztos divatdrukker lettem.Aki ezt mondja nekem,annak beverem a képét

ups and downs

Jeff Gordon
rendben. telón is rámcsöröghetsz nyugodtan ha nem lennék fenn sg-n vagy msnen, aztán nemveszem fel és jövök fel msn.re. majd azt is elmondom hogy tedd be...

Jeff Gordon
én ott egyértelmüen USAnak szurkoltam.
bár megmondom az öszintét nemnagyon van olyan csapat akivel ha olaszok játszanának akkor az olaszoknak szurkolnék. talán az oroszok ilyenek, söt, biztos!
de USA ellen egyértelmü, hogy amcsiknak szurkolok...

gordon 24
Köszi akkor holnap. Én szerintem 18 óra körül itthon vagyok, sietek haza.

Egyébként elég kemény a szabályrendszere az online játéknak.

Downhill!!

antijuve
bocs,de az les volt....
döntetlen igazságos volt ott...
De Rossi,hát csúnya volt..de az amik se maradtak le mögöttük

ups and downs

Jeff Gordon
értem. ok. akkor holnap irok itt sg.hu-n egy üzit, hogy fennvagyok. aztán majd küldök talladegat is😄😄

Jeff Gordon
hát evvan. én sose fogom öket sajnálni. nem tehetek róla de én alapból nembirom ezt a népséget...

egyébként már USA is megverte volna öket ha nincs ott a biró. nemadtak meg egy gólt. és ott is mit csinált az olasz játékos??? nemtom ki. de undoritó volt.

gordon 24
Oké rendben. Elöre is köszi. Én az MSN-re nem vagyok bejelentkezve. De ha irsz egy üzit sg-re akkor jövök fel rá.
Nem szeretem az msn-t olyan szempontból, hogyha bejelentkezek akkor kb 4 órán keresztül nem birok szabadulni mert mindenki megtalál. Szóval mindenkivel ugy beszélgetek csak hogy elõször felhívom vagy küldök mailt stb, és akkor fellépünk és megy a dumcsi.

Downhill!!

antijuve
végülis csak egy háborút vesztett miattuk...
nembaj,dicsõségesen legyõzték Etiópiát!Nagy kaland!!Bár Görögország már nagy falatnak bizonyult,ha jól emlékszem...

ups and downs

antijuve
nem,azért az mocsokság teteje volt,amit 2002ben csaltak a sárgák.Egyszerûen undorító.Megfosztották a szurkolókat egy spanyol-olasz derbitõl.
Szóval azért még mindig dühös vagyok.A játék megcsúfolása volt az a vébé...

ups and downs

Jeff Gordon
Ismerem és tudom is kimondta😄
hát van benne valami😊
nem véletlenül mondta ezek szerint...

Jeff Gordon
ez mindig is igy van, én már rég mondogatom neked... mindig mákjuk van és mindig az utolsó pillanatban szerzik a gyöztes gólt. ezekután remélem már nem sajnálod a 2002es vb-n hogy Dél-Korea kiverte öket...

egyébként ez a lényeg. mindenki leirta öket és megmutatták, 3.hely sztem meglesz, és ahhoz képest hogy hogy leirta mindenki öket az nagyszerü eredmény. egyébként ha bejutottak volna a döntöbe akkor is azt még meg kellett volna nyerni... és két egymást követö elvesztett vb döntö is elég fájdalmas lett volna!!!

antijuve
hát én a portugáloknak szurkolok!De ha a franciák jutnak be,akkor a franciákak,csak verjék le az olaszokat.
Ezt hirtelen felindulásból mondtam...majd meglátjuk,de most nagyon rühellem a digókat!Harcolni se tudnak,lusta nép.
Egy jól ismert idézet,ami nem vág ide:"Olaszok kezébe ne adjunk fegyvert,mert elveszik tõlük és ellenünk fordítják..."-nem mondom ki mondta,ki lehet találni.😄😄😄

ups and downs

Jeff Gordon
nemfogják. mert a franciák fogják nyerni! az egyetlen csapat aki képes megverni az olaszokat. a brazilok után egy ilyen olasz csapat gyerekjáték lenne...

antijuve
Még valami!Sokan nagyon lehúzták ezt a német csapatot!Már abban is kételkedtek hogy továbbjutnak a csoportból!És elõdöntõsök lettek,meg remélem harmadikok.Nem lehet sose leírni õket,mert németek.
Hol vannak a nagy brazilok,meg a nagy angolok,meg a spanyolok?Sehol!Mindenki szidja a német focit,hát lelkük rajta,én mindig nekik fogok szurkolni.Ráadásul még szépen is játszottak.Az olaszok meg legyenek boldogok a szerencséjükkel:micsoda út:Ghána,Olaszország,Csehország,Ausztrália(itt már ki kellett volna esniük),Ukrajna(volt pár helyzetük az ukránoknak,mákos rohadékok).Mint mindig,most is mákjuk volt az olaszoknak...

ups and downs

Jeff Gordon
majd segitek msnen, a héten. Ok?
egyébként tudok török pályát küldeni majd😊

antijuve
Engem sokkolt!Végig reméltem hogy megnyerik a vébét.Erre jönnek a digók és....katasztrófa.Rohadt mákos olaszok!!Találnak egy gólt a 119.percben és ezzel nyernek.Tizenegyeseknek kellett volna lenniük...Hát most sem sikerült,1970 és 1982 után megint kikaptunk az olaszoktól...
Szomorú és dühös vagyok!Szégyen lenne,ha az olaszok nyernék a világbajnokságot...
Brian voltam...most szomorú..

ups and downs

gordon 24
A fene. De ez igy nem jó, hogy megyek igy vb-ét? A1-ring már rég nincs.

Downhill!!

Jeff Gordon
igen,

Jeff Gordon
hát jók voltak. de bele kell törödni, bár igy a 119.percben kapott gól fájdalmas.
vb elött még azt sem hitték hogy ideáig eljutnak, sztem gratulálni kell maguknak.
Szép volt! remélem 3.hely meglesz.

gordon 24
Öszinte részvétem. Elverték õket az olaszok. Én nem szeretem a focit, de német párti voltam.

Downhill!!

gordon 24
Letöltöttem a modot az f1-hez. De a török pálya nem mükszik helyette a1-ring van, neked is?

Downhill!!

gordon 24
Gondolom hogy szivessen látnátok de nem anyira csípem az ilyen játékokat, inkább F1,Nascar game.

Downhill!!

antijuve
Basszus,mi az hogy "divatdrukker"???Ezek meg klubbuzik!Hogy a Juve,mint csapat ártatlan,ezért nem kéne õket büntetni.Hát azért próbáljanak már meg objektívebbek lenni.Én próbáltam nekik ebben segíteni,de neeeeeee.A Juve szent és sérthetetlen,mint a nemesség jogai.Hát kapják be!

ups and downs

antijuve
Nah egyelõre 0-0.Köcsög digók sajna nem játszanak rosszul,de a németek úgyis nyernek!Nemtom,nekem sokkal szimpatikusabb volt a 2000-res olasz csapat,bár akkor nem huztam fel magam az sg-és hülyékkel(ld:"gabber_saviola-nevetséges egy ember,remélem ide is benéz majd!).Egyébként ez az sg....mindenkit,aki új,vagy nem egyezik a véleményük "ledivatdrukkereznek",csak azért mert õ azt is tudja h hány fûszál van a Juventus pályáján.Utálom az ilyen hülyéket!Meg nevetek rajtuk!

Überalles Deutschland!!

ups and downs

Jeff Gordon
végül is azok voltak... de sokat mentem miatta, egyáltalán azért is hogy visszaadják a pénzt.
Brian! ha megszerzed, az nem semmi lesz...

Jeff Gordon
van még egy kódom ehhez... ami müködik is.
ha gondolod szivesen látnánk téged is...

gordon 24
Az szomoru. Elég jónak tünik pedig.

Downhill!!

antijuve
hát csak hárman(Jeff,Jeff öccse meg én).De sajna a kiegészítõvel csak ketten tudunk játszani,ezért kellett volna h meglegyen mégegyszer a játék.dehát a kódok....
a sima EEvel az a baj,h az egész világon csak mi hárman játszunk vele neten....

ups and downs

gordon 24
Értem. Akkor elég korrektek voltak. Ezzel a gammel is játszotok a neten?

Downhill!!

antijuve
nem,ez a sima EE.nem pedig a kiegészítõ.Egyébként viccavették a gamet és visszaadták a pénzt is.Majd én beszerzem neki!😄

ups and downs

gordon 24
Ezek szerint kicserélték. Mit mondtak a boltba?

Downhill!!

antijuve
ez is:

bár ez már ma volt...

ups and downs

Jeff Gordon
tegnapi csatáról készült kép:

antijuve
egyszer úgyis megverem.

ups and downs

Jeff Gordon
hja. jó lehetett. én Battlefieldel nyomultam, jó kis gém😄
ööö. Grat Gab😄
Brian! Gab jobb mindkettönknél ugyhogy töle nem szégeny kikapni😊
hát sajna én nem mek veletek😞
marad EE elsö. egyébként van még egy kódom ha rátudod venni andit😄

Jeff Gordon
na vége a komédiának. a pénzt visszaadták, én meg többet nem veszem meg ezt a gémet.