F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ups and downs
döntöt vesziteni rosszabb lesz, mint bronz meccset nyerni...
The only speedometer is in your head.
Antjuve ne búsulj, lesz még vb, majd legközelebb. Jó ez a csapat.
Downhill!!
majd mondom milyen pályáim vannak, több nascar is van😄 úgyhogy majd meglátod😉
ups and downs
egyébként jól teszed, olaszoknak én se szurkolnék soha... nemtetszik amit játszanak, meg a mentalitásuk se, szóval az egész válogatott, de tovább megyek a klubbok se. egyedül az Inter, Chievo, Lazio hármassal nincs gondom...
ups and downs
Egyébként meg sokkal jobb ez a mod mint bármelyik, sokkal jobban irányítható a gép.
Downhill!!
ups and downs
bár megmondom az öszintét nemnagyon van olyan csapat akivel ha olaszok játszanának akkor az olaszoknak szurkolnék. talán az oroszok ilyenek, söt, biztos!
de USA ellen egyértelmü, hogy amcsiknak szurkolok...
Egyébként elég kemény a szabályrendszere az online játéknak.
Downhill!!
döntetlen igazságos volt ott...
De Rossi,hát csúnya volt..de az amik se maradtak le mögöttük
ups and downs
egyébként már USA is megverte volna öket ha nincs ott a biró. nemadtak meg egy gólt. és ott is mit csinált az olasz játékos??? nemtom ki. de undoritó volt.
Nem szeretem az msn-t olyan szempontból, hogyha bejelentkezek akkor kb 4 órán keresztül nem birok szabadulni mert mindenki megtalál. Szóval mindenkivel ugy beszélgetek csak hogy elõször felhívom vagy küldök mailt stb, és akkor fellépünk és megy a dumcsi.
Downhill!!
nembaj,dicsõségesen legyõzték Etiópiát!Nagy kaland!!Bár Görögország már nagy falatnak bizonyult,ha jól emlékszem...
ups and downs
Szóval azért még mindig dühös vagyok.A játék megcsúfolása volt az a vébé...
ups and downs
hát van benne valami😊
nem véletlenül mondta ezek szerint...
egyébként ez a lényeg. mindenki leirta öket és megmutatták, 3.hely sztem meglesz, és ahhoz képest hogy hogy leirta mindenki öket az nagyszerü eredmény. egyébként ha bejutottak volna a döntöbe akkor is azt még meg kellett volna nyerni... és két egymást követö elvesztett vb döntö is elég fájdalmas lett volna!!!
Ezt hirtelen felindulásból mondtam...majd meglátjuk,de most nagyon rühellem a digókat!Harcolni se tudnak,lusta nép.
Egy jól ismert idézet,ami nem vág ide:"Olaszok kezébe ne adjunk fegyvert,mert elveszik tõlük és ellenünk fordítják..."-nem mondom ki mondta,ki lehet találni.😄😄😄
ups and downs
Hol vannak a nagy brazilok,meg a nagy angolok,meg a spanyolok?Sehol!Mindenki szidja a német focit,hát lelkük rajta,én mindig nekik fogok szurkolni.Ráadásul még szépen is játszottak.Az olaszok meg legyenek boldogok a szerencséjükkel:micsoda út:Ghána,Olaszország,Csehország,Ausztrália(itt már ki kellett volna esniük),Ukrajna(volt pár helyzetük az ukránoknak,mákos rohadékok).Mint mindig,most is mákjuk volt az olaszoknak...
ups and downs
egyébként tudok török pályát küldeni majd😊
Szomorú és dühös vagyok!Szégyen lenne,ha az olaszok nyernék a világbajnokságot...
Brian voltam...most szomorú..
ups and downs
vb elött még azt sem hitték hogy ideáig eljutnak, sztem gratulálni kell maguknak.
Szép volt! remélem 3.hely meglesz.
Downhill!!
Downhill!!
Downhill!!
ups and downs
Überalles Deutschland!!
ups and downs
Brian! ha megszerzed, az nem semmi lesz...
ha gondolod szivesen látnánk téged is...
a sima EEvel az a baj,h az egész világon csak mi hárman játszunk vele neten....
ups and downs
ups and downs
ööö. Grat Gab😄
Brian! Gab jobb mindkettönknél ugyhogy töle nem szégeny kikapni😊
hát sajna én nem mek veletek😞
marad EE elsö. egyébként van még egy kódom ha rátudod venni andit😄