F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na nézzük csak:
Bahrain: sajátommal mentem.
Malaysia: nemfeküdt a pályan, GYAKOROLTAM RÁ, de nem ment, van ilyen. egy netes setuppal mentem.
AP: nemvoltam.
SM: egy Bull által adott setuppal mentem!
Barcelona: volt egy sajátom, azzal mentem, mivel itt sokat mentünk együtt ezért még a "régi szép idökröl" maradt.
EU: Na erre gyakoroltam becsülettel, jól is mentem, de kevés voltam, ennyi. és hihetetlen lesz számodra de nem a tieddel mentem.
Monaco: igen, itt a tieddel mentem, mert ezen a pályán egykört se tudtam menni, DE már ott voltam korán a verseny elött és gyakoroltam.
nem kell elmenned, nem azért mondtam! még ha hihetetlen is...
söt a ligából se kell elmenned...
én azt hittem hogy szivesen adsz setupot, de ezzel csak magadat árultad el... ha ezt tudom akkor nem kértem volna, elhiheteted...
nekem az az elsödleges célom hogy jól érezzem magam a ligában, nyilván nemvolt annyi idöm ez tény, de most lesz, és KÉPZELD majd fogok is gyakorolni...
igazad van ez az invitálás hülyeség. legközelebb nem is teszem meg, de SEHOVÁ.
Bahrain: sajátommal mentem.
Malaysia: nemfeküdt a pályan, GYAKOROLTAM RÁ, de nem ment, van ilyen. egy netes setuppal mentem.
AP: nemvoltam.
SM: egy Bull által adott setuppal mentem!
Barcelona: volt egy sajátom, azzal mentem, mivel itt sokat mentünk együtt ezért még a "régi szép idökröl" maradt.
EU: Na erre gyakoroltam becsülettel, jól is mentem, de kevés voltam, ennyi. és hihetetlen lesz számodra de nem a tieddel mentem.
Monaco: igen, itt a tieddel mentem, mert ezen a pályán egykört se tudtam menni, DE már ott voltam korán a verseny elött és gyakoroltam.
nem kell elmenned, nem azért mondtam! még ha hihetetlen is...
söt a ligából se kell elmenned...
én azt hittem hogy szivesen adsz setupot, de ezzel csak magadat árultad el... ha ezt tudom akkor nem kértem volna, elhiheteted...
nekem az az elsödleges célom hogy jól érezzem magam a ligában, nyilván nemvolt annyi idöm ez tény, de most lesz, és KÉPZELD majd fogok is gyakorolni...
igazad van ez az invitálás hülyeség. legközelebb nem is teszem meg, de SEHOVÁ.
The only speedometer is in your head.
Azért kösz a lehetõséget,jó volt ide irogatni,de sajnos feljebbvaló hatalmak megkérdõjelezték ittlétem jogosságát.Kár hogy nem te indítottad a topicot.Ja,még elnézést kérek,hogy néha hozzászólásaimmal csökkentettem Williams-topicod színvonalát.Mégegyszer BOCSÁNAT!Biztos jól ellesztek majd hárman,Free is örülni fog majd,szóval mindenki boldog,nem is történhetett volna jobb dolog.
A csapatról:ha te ezt akarod,ám legyen.
A csapatról:ha te ezt akarod,ám legyen.
ups and downs
GRT!De nem is ez a baj.Nemtom kinek az ötlete volt.
Tök mindegy.Már itt se vagyok.
Tök mindegy.Már itt se vagyok.
ups and downs
Már itt se vagyok!!Akkor elõbb gondolkozz,hogy kit hívsz meg!De tudod mit,igazad van!El is húzok innen!Tök felesleges vagyok.A ligából is kiszálljak,csak azért mert te "hívtál meg"?Oké!Csak azt felejted el,hogy én legalább dolgozok ezekért a kibaszott setupokért,pedig néha már kurvára elegem van belõle!Nekem ne gyere,hogy nem volt idõd.Persze,hogy sokkal kevesebb volt,de le se szartad az egészet,úgyhogy ne gyere nekem itt a ligával jóvan??Azon gondolkozz,hogy kinek a setupjaival mentél....vagy szólj ha csináltál magadnak.
Kurvára nem érdekel hogy nyilvános fórum!És akkor mi van??Nézzük hárman!Nagy kaland!!Talán nem kerülünk a Blikk címlapjára!De nem biztos.
Ez az invitálás meg egyenesen....
Kurvára nem érdekel hogy nyilvános fórum!És akkor mi van??Nézzük hárman!Nagy kaland!!Talán nem kerülünk a Blikk címlapjára!De nem biztos.
Ez az invitálás meg egyenesen....
ups and downs
az tippem, a gondodra, hogy nem megyek a meccsre...
ha nem ez akkor nemtom.
ha ez, akkor meg nem értelek miért kavarsz belöle ekkora szart, de most már edd meg amit föztél! Gratulálok!
ha nem ez akkor nemtom.
ha ez, akkor meg nem értelek miért kavarsz belöle ekkora szart, de most már edd meg amit föztél! Gratulálok!
jó, gratulálok.
csak jelzem egy nyilvános forum! valami gondod van nemtom mé nem msnen keresel meg, jó tegnap nem nagyon voltam, ez igaz. de asszem elérhetö vagyok, ÁLTALÁBAN!
na detto, engem is annyira érdekelnek a te dolgaid hogy el se tom mondani...
persze, hogy megkérhetsz, én ugyan többet NEM! ezen a forumon se lennél ha én nem invitállak, meg a ligába se. szóval...
jó, gondolj csak amit akarsz, de hogy mi a gondod még mindig nemtom... vagy hogy mi nem tetszett neked?
asszem nem kéne egy csapatban sem mennünk...
sõt biztosan!
csak jelzem egy nyilvános forum! valami gondod van nemtom mé nem msnen keresel meg, jó tegnap nem nagyon voltam, ez igaz. de asszem elérhetö vagyok, ÁLTALÁBAN!
na detto, engem is annyira érdekelnek a te dolgaid hogy el se tom mondani...
persze, hogy megkérhetsz, én ugyan többet NEM! ezen a forumon se lennél ha én nem invitállak, meg a ligába se. szóval...
jó, gondolj csak amit akarsz, de hogy mi a gondod még mindig nemtom... vagy hogy mi nem tetszett neked?
asszem nem kéne egy csapatban sem mennünk...
sõt biztosan!
Nem is érdekel!Ne adogass tanácsokat ha megkérhetlek!
2.Szarok bele a dolgaidba!NEM ÉRDEKEL!
Az hogy nem tetszett,az se érdekel.Nekem meg más nem tetszett.
Egyébként tudom,hogy mi a gondom!NE AVATKOZZ BELE A DOLGAIMBA!""AZÉRT MÉG NEM VAGYOK IDIÓTA,HOGY NE TUDJAM,HOGY MIRÕL MIT GONDOLOK!!
2.Szarok bele a dolgaidba!NEM ÉRDEKEL!
Az hogy nem tetszett,az se érdekel.Nekem meg más nem tetszett.
Egyébként tudom,hogy mi a gondom!NE AVATKOZZ BELE A DOLGAIMBA!""AZÉRT MÉG NEM VAGYOK IDIÓTA,HOGY NE TUDJAM,HOGY MIRÕL MIT GONDOLOK!!
ups and downs
1. Ha nekem gondom van azt megmondom egyenesen, nem beszélek fére és össze-vissza.
2. Nem szoktam mások dolgába beavatkozni!
3. És nem szokásom mások nevében beszélni! Finoman szólva se tetszett a #1768as hozzászólásod! úgyhogy...
úgyhogy még nekem lehetne gondom...
abban igazad van, foggalmam sincs mi a gondod!!! de talán te se tudod... vagy én nemtom. sztem vezetsd le a feszültséged valamivel. az jót tesz! hmmm?
2. Nem szoktam mások dolgába beavatkozni!
3. És nem szokásom mások nevében beszélni! Finoman szólva se tetszett a #1768as hozzászólásod! úgyhogy...
úgyhogy még nekem lehetne gondom...
abban igazad van, foggalmam sincs mi a gondod!!! de talán te se tudod... vagy én nemtom. sztem vezetsd le a feszültséged valamivel. az jót tesz! hmmm?
Nevetek én mindenkin!Még saját magamon is.
És mindkettõt joggal teszem.Mert tényleg én vagyok a hülye.De legalább belátom,nem mindenki teszi ezt pont pont pont
Nem mondom,hogy mindig tökéletes az emlékezetem,de talán nem felejtem el mindazt,amit jó másfél hónappal korábban mondtam.
Tényleg hülye vagyok,felesleges tépni a szám.Nem is érdekel az egész faszság.
És mindkettõt joggal teszem.Mert tényleg én vagyok a hülye.De legalább belátom,nem mindenki teszi ezt pont pont pont
Nem mondom,hogy mindig tökéletes az emlékezetem,de talán nem felejtem el mindazt,amit jó másfél hónappal korábban mondtam.
Tényleg hülye vagyok,felesleges tépni a szám.Nem is érdekel az egész faszság.
ups and downs
Persze h jól elvoltunk.Mégiscsak unokatestvérek vagyunk.
De most ez a békepipás dolog nem megy.Persze azt se tudja mért haragszom most rá.De nem érdekel.Nem tudja,hát nem tudja.
De most ez a békepipás dolog nem megy.Persze azt se tudja mért haragszom most rá.De nem érdekel.Nem tudja,hát nem tudja.
ups and downs
Ez fura, idáig jól el voltatok. Na mindegy, szivjatok el egy béke pipát, aztán térjünk vissza a régi kerék vágásba.
Downhill!!
Nem megyek bringázni. Még sose voltunk ilyen dh pályákon.
Most azon fogunk száguldozni, amelyiken vb futamot rendeznek.
Remélem egybe érek haza, de kiru lesz.
Most azon fogunk száguldozni, amelyiken vb futamot rendeznek.
Remélem egybe érek haza, de kiru lesz.
Downhill!!
Képzel el én mondom!Talán majd rájössz egyszer magadtól.Érdekel is,hogy mit beszéltek,nekem 8x8!Tartozik is rám...
Az se érdekel,hogy filmet néztél.Egészségedre.
MÁS:
PECH!FOS A GÉPED VAGY A CD-D...
Az se érdekel,hogy filmet néztél.Egészségedre.
MÁS:
PECH!FOS A GÉPED VAGY A CD-D...
ups and downs
pfff.
ha te mondod...
egyébként Petyával megbeszéltük itt, Ö sem volt, szóval...
amúgy filmet néztem és azért nemjöttem eddig msnre ma.
Egyébként a saját neved beszélj csak!!!
MÁS:
hja, nálam nem megy CM3, az elmúlt 30percben azzal egerésztem, de nem sikerül megcsálni
ha te mondod...
egyébként Petyával megbeszéltük itt, Ö sem volt, szóval...
amúgy filmet néztem és azért nemjöttem eddig msnre ma.
Egyébként a saját neved beszélj csak!!!
MÁS:
hja, nálam nem megy CM3, az elmúlt 30percben azzal egerésztem, de nem sikerül megcsálni
ezzel nincs is semmi gond,de máskor ne mondj olyat amit nem tartasz be.Köszönöm!
Egyébként ez elég nagy baromság,nem tom levakarni õket,...nem muszáj velük beszélni.
Csak ennyi...
Egyébként ami igaz,az IGAZ.-de nem érdekel
Egyébként ez elég nagy baromság,nem tom levakarni õket,...nem muszáj velük beszélni.
Csak ennyi...
Egyébként ami igaz,az IGAZ.-de nem érdekel
ups and downs
iwiw üzenöfalra is irtam.
nemgond.
akkor majd keressük egymást
én csütörtökig vagyok, aztán nem leszek egy ideig.
nemgond.
akkor majd keressük egymást
én csütörtökig vagyok, aztán nem leszek egy ideig.
most mivan?
nem vagyok msnen állandóan, ez inkább elöny mint hátrány.
ugy vagyok vele mint Petya! ha felmegyek sokáig nemszabadulok onnan...
nem vagyok msnen állandóan, ez inkább elöny mint hátrány.
ugy vagyok vele mint Petya! ha felmegyek sokáig nemszabadulok onnan...
Óóó ne kérj bocsánatot.Õ se szokott jelentkezni,szóval semmi gond....
Cccccccccccc...áh
Cccccccccccc...áh
ups and downs
Petya bocs hogy nem jelentkeztem, de most nem volt idõm sajnos.
Hétvégén sem leszek ugyhogy jövõhéten , oldjuk meg ezt az f1-es problémát.
Elöre is köszi.
Hétvégén sem leszek ugyhogy jövõhéten , oldjuk meg ezt az f1-es problémát.
Elöre is köszi.
Downhill!!
az ilyen nagy már nekem se.
más nem jutott most eszembe. sry.
más nem jutott most eszembe. sry.
😄😄😄 LOL
a nö polgári nevét nemtom, de Dundikának becézik. talán épp a duplalégzsák miatt😄
a nö polgári nevét nemtom, de Dundikának becézik. talán épp a duplalégzsák miatt😄
ki a rák ez?mindenesetre nem kell tartania az autóbalesetektõl!a dupla légzsák szériatartozék nála...
ups and downs
nekem nagyon sokat jelent.ez az egyik dolog a világon,ami miatt igazán ki tudok jönni a sodromból,a másik a politika😄😄
ups and downs
nemtom. ez jókérdés. én nem nagyon ranjongok érte, csak a Bayernt, Németeket szeretem. többi szar.
engem a monaco porto bl döntö párositás hangolt le...
engem a monaco porto bl döntö párositás hangolt le...
hát ez katasztrófa.ez a döntõ párosítás,teljesen lehangol.méért szeretem a focit???????
ups and downs
én meg a digókat. de ezt msnen már megbeszéltük😄
ha francia-olasz döntö lesz, akkor egyértelmüen a franciáknak fogok szurkolni...
ha francia-olasz döntö lesz, akkor egyértelmüen a franciáknak fogok szurkolni...