F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bruuhhahhha,hát ez is kocsi.mé?nem az??Jeff,várom a véleményed.majd gyere fel msn-re reggel,délelõtt ebben az életben.thx dk
ups and downs
T.T.
T.T.
persze nekem adta a legkevesebbet!jóóóvanna,hát csóró vagyok nem tehetek róla,a többi garázsomban meg teltház,nem fér el több nnnnnnnnnnnnnna
ups and downs
nem lenne rossz egy ilyen verda...
Tudom Brian, kettõ van neked otthon, Jeff neked 3, Bull neked 4😄

Tudom Brian, kettõ van neked otthon, Jeff neked 3, Bull neked 4😄

T.T.
akkor külön kell készülni a Szolnoki MÁV Neusidler elleni derbire!!😄😄-ha még ez a csapatnév.de sztem már nem
ups and downs
Elõbbi hozzászólást tartalmi okok miatt megváltoztatásra szorul:
"kösz.köszönöm mindenkinek, aki segitett eme elismerés begyûjtésében!!puszi a világnak és a MÁVnak!"
"kösz.köszönöm mindenkinek, aki segitett eme elismerés begyûjtésében!!puszi a világnak és a MÁVnak!"
T.T.
kösz.köszönöm mindenkinek,aki segített eme elismerés begyûjtésében!!puszi a világnak és a Volánnak!
ups and downs
nekem mé fájna?most nem mondom amit legszívesebben leírnék,mert vhogy túl bunkónak érezném magam.de semmi kritikusat nem gondolok rólad,mielõtt félreértenéd titkolódzásom okát😄-ezzz szép lett😄
ups and downs
Noshát igen kedves hölgyeim és uraim,mintahogy látják,legújabb sztárunknak még meg kell tanulnia szépen fogalmazni és beszélni,hogy méltóképp tiszteleghessen e nagy és felelõsségteljes cím elõtt.á
ups and downs
remek
már 4.a topic.zsenik vagytok😄😄,elvileg te vagy az év arca😄
milyen érzés?örül Ön ennek a kitüntetõ címnek?mit fog tenni a világbékéért?
már 4.a topic.zsenik vagytok😄😄,elvileg te vagy az év arca😄
milyen érzés?örül Ön ennek a kitüntetõ címnek?mit fog tenni a világbékéért?
ups and downs
lesz elég vendéged😄egyébként ezt csak úgy mondtam.az lenne a csoda,ha még akkor is "kapcsolatban" lennénk😄
ups and downs
esküvõre nem kell meghívnod😄
de ugye nem Zsófit vered meg?jó kiforgatni mások szavát😄
bocs😄
de ugye nem Zsófit vered meg?jó kiforgatni mások szavát😄
bocs😄
ups and downs
Ha valaki elveszi Tõlem megverem....
Most komolyra forditva: Lehet h Õ lesz a feleségem...de jó is lenne
Most komolyra forditva: Lehet h Õ lesz a feleségem...de jó is lenne
T.T.
a rohadt életbe azzal a fórummal!!mé nem jön be???áá szar,mi a fasznak kellett erre váltani????!!sokkal jobb volt a régi:@:@
ups and downs
lol volt e meccs!Schumi a legnagyobb arc,hiába utálják sokan.fórum nem jön be-szaar.
sikerült átírni Jeff?kójó
nõk nem rosszak,nur ein megjegyzés:Bell sztem ugyanaz a korosztály mint Aniston.....hoppácska hoppácska!
Az h kit nem dobnék ki magam mellõl(bár senkit sem kérdezte😄)-a Free féle felállás jó,persze nélküle és a Kertész vezetéknév nélkül😄-de komolyan...és még sokan mások😄-szóval bunos dias amigo!vagy vhogy így...
sikerült átírni Jeff?kójó
nõk nem rosszak,nur ein megjegyzés:Bell sztem ugyanaz a korosztály mint Aniston.....hoppácska hoppácska!
Az h kit nem dobnék ki magam mellõl(bár senkit sem kérdezte😄)-a Free féle felállás jó,persze nélküle és a Kertész vezetéknév nélkül😄-de komolyan...és még sokan mások😄-szóval bunos dias amigo!vagy vhogy így...
ups and downs
vagy ahogy az IHM mondaná: "jövök fel mint a kib*szott higany". az nagyon nagy szám, majd elküldöm.
üdv mindenkinek.
üdv mindenkinek.
The only speedometer is in your head.