F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jóvan, faxxa gyerek ez a Büttön, Ö is bejött csalonzo elé, remélem kilökik ezt a genyót az elsö kanyarban...
The only speedometer is in your head.
Csak egyszerüeket adok
ROHADT ALONSO, SZÉT NYALTA A SEGGÉT AZ FIA-nak CSAK HOGY SUMIT IS BÜNTESSÉK, NE HOGY BAJA ESSEN SZEGÉNY LELKÉNEK!
ROHADT ALONSO, SZÉT NYALTA A SEGGÉT AZ FIA-nak CSAK HOGY SUMIT IS BÜNTESSÉK, NE HOGY BAJA ESSEN SZEGÉNY LELKÉNEK!
T.T.
Mekit én is nagyon nem szeretem, 20év alatt voltam bent 2x. jó arány mi?😄
igazad van télleg elég gáz az ilyenek, de képes lennél emiatt kirúgni, amikor annyira szereted?
hy all!
nemvagyok betáblázva, tegnap elintéztem a gólyatábort-->13ropi, és este megnéztem egy filmet, aztán lefeküdtem zenét hallgatni majd aludni, nemtul faxxa program de hát evvan.
nemvagyok betáblázva, tegnap elintéztem a gólyatábort-->13ropi, és este megnéztem egy filmet, aztán lefeküdtem zenét hallgatni majd aludni, nemtul faxxa program de hát evvan.
Nálam már az volt
Volt egy csaj akivel most találkoztam elõször MSN-nen.
Zsófinak meg nem tetszett h közvetlen vagyok vele, meg puszi izé, szóval hisztis picsa lett, belenyúlt a bill-be h megirja h Õ ott van mellettem, mert a csaj nem tudta h van nekem Zsófi.
De aztán belátta h hisztis fasz volt, és mondta h nem lesz ilyen.
Én meg mondtam neki, ha még egy ilyen akkor szevasz-tavasz.
Holnap Elem utca?
Volt egy csaj akivel most találkoztam elõször MSN-nen.
Zsófinak meg nem tetszett h közvetlen vagyok vele, meg puszi izé, szóval hisztis picsa lett, belenyúlt a bill-be h megirja h Õ ott van mellettem, mert a csaj nem tudta h van nekem Zsófi.
De aztán belátta h hisztis fasz volt, és mondta h nem lesz ilyen.
Én meg mondtam neki, ha még egy ilyen akkor szevasz-tavasz.
Holnap Elem utca?
T.T.
és mirõl vitatkoztatok?
Mekiben megfogadtam h nem kajálok,és csak nagy végszükség esetén megyek be😄😄
Mekiben megfogadtam h nem kajálok,és csak nagy végszükség esetén megyek be😄😄
ups and downs
Volt egy szép vitám Zsófival, vagyis nem vita, hanem átment hisztis picsába, és nem nagyon tetszett az.
Mentünk volt kirándulni, de baszott szar idõ volt, igy csak kajáltunk egyet a Mekiben
Mentünk volt kirándulni, de baszott szar idõ volt, igy csak kajáltunk egyet a Mekiben
T.T.
Aha.hát mit mondjak,jó kis game,csak eléggé béna vagyok még benne.(min.két éve játszottam vele).vajon át lehet írni?
ups and downs
Elõvetted az IL 2-t? 😄
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.