F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jah,poén volt.még javulnunk kell,de legalább végre sikerült 15 alá menni,hacsak 41 ezreddel is
ups and downs
bár nemsokat ittam belöle. csak alkalmakkor, mert mindig én vagyok a drájver😄
The only speedometer is in your head.
😄😄😄
na még jó😄
föleg a jó Bocsi félét, az rendesen erös.Tulsósoron voltak nagyon jók, de már nincs mert nincs is ott senki😞
na még jó😄
föleg a jó Bocsi félét, az rendesen erös.Tulsósoron voltak nagyon jók, de már nincs mert nincs is ott senki😞
na akkor én innen elköszönök. ma leszek, 13,15töl jó szurkolást mindenkinek ALONSO ELLEN😄, a beképzelt...
GOOOO Schumiiii!
bye.
ma leszek😄
GOOOO Schumiiii!
bye.
ma leszek😄
mindenki ott alszik ,de lehet h egyáltalán nem ott lesz, hanem majd egy nem tudom hol leszarom, lényeg h jól érezzem magam
T.T.
kivanzárva, ha vezetek nem iszok semmilyen alkoholt, ebbe olyan biztos lehetsz, minthogy a bnödet zsófynak hivják😄
áááá. ott alvással nem akarnék én zavarni, vannak neked jobb barátaid is😊 akikkel majd mulatsz😊
majdnem, hát ballagás után nemsokkal volt kevesebb😄
uhhh, na az nem semmi volt😊
uhhh, na az nem semmi volt😊
az viszont átkozott messze van, akkor viszont kocsival megyek és nemiszom😄
Sztem ha megoldható akkor Érden lesz, ha még addig együtt vagyunk Zsófival, ami még 2 hónap, és akkor már 10,5 hónaposak lennénk
T.T.
😄😄
nemiszok sokat, ballagás után elég volt egy életre😄 csak ponty annyit hogy jól érezzem magam,majd meglájjuk😄
nemiszok sokat, ballagás után elég volt egy életre😄 csak ponty annyit hogy jól érezzem magam,majd meglájjuk😄
asszem elmegyek😄 ha meghissz és szivesen látsz, és nemtartalak fel😄😄