F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát persze. gondolom a modot mi majd csak akkor probálhatjuk ki amikor elkezdödik a köv szezon.
The only speedometer is in your head.
kösziszépen. és eag már factorozik, ö nemindul jövöre ch-val?
ezek szerint nem lesz köv szezon f1ch-val?:S
vagy te játszod mindkettöt?
vagy te játszod mindkettöt?
Kár😞((
Én ma veszem meg, szóval egész du. azt fogjuk nyomni Eagle-lel multiban, ahol lehet betenni gépet ellenfélként!
Én ma veszem meg, szóval egész du. azt fogjuk nyomni Eagle-lel multiban, ahol lehet betenni gépet ellenfélként!
T.T.
megtörtént, márláttam. nagyon nagy ez a mod, de azért maradok ch-nál, még egy évet minimum.
Kisebb infó a honlapról😊
· 1: Freedom - (16 beküldött hír)
· 2: EagleF1 - (2 beküldött hír)
· 3: Csobikha - (1 beküldött hír)
· 1: Freedom - (16 beküldött hír)
· 2: EagleF1 - (2 beküldött hír)
· 3: Csobikha - (1 beküldött hír)
T.T.
Mod kiválóssága(CTDP): nem lehet kereket cserélni futam alatt csak tankolni hisz 2005ben ez volt a szabály...na és akkor vigyázz a kerekekre
T.T.
jelenleg nincs, de majd ha holnap reggel kattolsz ide akkor már lesz...sõt még sztem egy videó is...
T.T.
hát ezen a kormányon nem lehet megnézni a kocsi alaprajzot,csak bal oldalt belül, de az ebböl a nézetböl nem látszik. akkor ezekszerint nem a kormányon lesz a ti modotokban sem,és ha jól veszem ki akkor a képernyö jobb also sarkában lenne egy kis képernyöben?:S egyébként ha igen akkor az nemrossz.
Free! a következö lenne a kérdésem a készülö moddal kapcsolatban:
mégpedig a kormány, hogy azt megtudjátok-e oldani hogy lehessen rajta látni a gumi kopást és ne kelljen a legbelsö nézetben oldalt megnézni. elölre is köszi.
ez például nem olyan:

mégpedig a kormány, hogy azt megtudjátok-e oldani hogy lehessen rajta látni a gumi kopást és ne kelljen a legbelsö nézetben oldalt megnézni. elölre is köszi.
ez például nem olyan:
Spanyolország:
As:
"Ez volt az évszázad futama. Soha nem fogjuk elfelejteni."
az biztos!
As:
"Ez volt az évszázad futama. Soha nem fogjuk elfelejteni."
az biztos!
Anglia
Daily Mail:
"Mielõtt elolvassák a következõ mondatot, üljenek le és rendeljenek maguknak egy erõs italt! Jenson Button futamot nyert."
The Sun:
"Valóra vált egy gyerekkori álom: Jenson Honda az élen."
Daily Mirror:
"113 futam, hat és fél év, 17 681 mérföld és 5 836 kör után új F1-es sztár született. Jenson Button drámai körülmények között gyõzött, és ezzel elhallgattatta minden kritikusát."
The Times:
"A 113. alkalom végre szerencsét hozott Buttonnak. Édes siker: váratlan, megérdemelt és csodálatos."
Daily Mail:
"Mielõtt elolvassák a következõ mondatot, üljenek le és rendeljenek maguknak egy erõs italt! Jenson Button futamot nyert."
The Sun:
"Valóra vált egy gyerekkori álom: Jenson Honda az élen."
Daily Mirror:
"113 futam, hat és fél év, 17 681 mérföld és 5 836 kör után új F1-es sztár született. Jenson Button drámai körülmények között gyõzött, és ezzel elhallgattatta minden kritikusát."
The Times:
"A 113. alkalom végre szerencsét hozott Buttonnak. Édes siker: váratlan, megérdemelt és csodálatos."
igen?hát ez szörnyû😄-
az 1 mp nem olyan sok már😄😄😄😄(najó,azért igen😄),ha egyszer rájönnék h hogyan kell setupot csinálni...😄
na de mindegy,most elbúcsúzok,majd vasárnap visszajövök.Funrace-n jó szórakozást.Jeff majd oszd meg tapasztalataidat.Szombaton jöttök ugye?😄
na mostmár télleg léptem.pápá
az 1 mp nem olyan sok már😄😄😄😄(najó,azért igen😄),ha egyszer rájönnék h hogyan kell setupot csinálni...😄
na de mindegy,most elbúcsúzok,majd vasárnap visszajövök.Funrace-n jó szórakozást.Jeff majd oszd meg tapasztalataidat.Szombaton jöttök ugye?😄
na mostmár télleg léptem.pápá
ups and downs
újabb három ezredet sikerült faragni a legjobb idõmbõl:1.14.956😄😄😄😄
most nem kell gratulálni😄😄
most nem kell gratulálni😄😄
ups and downs
Hmmm, elsõre nagyon fasza, h aztán mi lesz..
Tapasztalati pontokat kell gyüjteni hogy az autók aktivak legyenek.
Elõször csak Minardival lehet lenni...
Tapasztalati pontokat kell gyüjteni hogy az autók aktivak legyenek.
Elõször csak Minardival lehet lenni...
T.T.
Szasz!
Jeff:délután elmegyek...-kicsit hirtelen jött ötlet,annyira nem örülök neki.
Hétvégén találkozunk.asszem
Jeff:délután elmegyek...-kicsit hirtelen jött ötlet,annyira nem örülök neki.
Hétvégén találkozunk.asszem
ups and downs
T.T.