F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én reggel szeretek aludni,éjszaka kevésbé,de ha késõn fexek le(mondjuk fél három),akkor kicsit késõn kelek,és most nem akarom h elmenjen a fél nap😄
ups and downs
ahha,értem😄-biztos😄
fél kettõkor én már aludtam😄
a video egyébként jó😄-a zene is sokkal jobb mint múltkor😄
fél kettõkor én már aludtam😄
a video egyébként jó😄-a zene is sokkal jobb mint múltkor😄
ups and downs
fél 2re lettem kész vele, mert Karesszal fél 1ig Lineage II-tünk.
MA meg folytatjuk😊) Már 15 szinten vagyok, Karesz 68 körül😄
MA meg folytatjuk😊) Már 15 szinten vagyok, Karesz 68 körül😄
T.T.
NA, kész a videó, lehet tölteni! Véleményt kérek!
Nyugi majd feljövünk! Messze még a vég. De már 3 napja benne vagyunk a Top10ben.
Nyugi majd feljövünk! Messze még a vég. De már 3 napja benne vagyunk a Top10ben.
T.T.
Legnépszerûbb témák
1. Ismerd fel a képrõl a repülõt
2. World of Warcraft
3. Battlefield 2
4. Ismerd fel a képrõl a játékot
5. Point of Existence
6. A Pc-s játékoknak leáldozott
7. '80 as évek zenéi
8. Football Manager
9. Counter-Strike:Source
10. F1CHL - Retro
innen már csak elõre vezet az út😄
1. Ismerd fel a képrõl a repülõt
2. World of Warcraft
3. Battlefield 2
4. Ismerd fel a képrõl a játékot
5. Point of Existence
6. A Pc-s játékoknak leáldozott
7. '80 as évek zenéi
8. Football Manager
9. Counter-Strike:Source
10. F1CHL - Retro
innen már csak elõre vezet az út😄
ups and downs
Hát ha lesz belõle valami mert nagoyn lefoglal most ez a game.
Szerepjáték amit onlineban lehet nyomni. Karesszal együtt vonulunk egy klánban, qrva jó!
Szerepjáték amit onlineban lehet nyomni. Karesszal együtt vonulunk egy klánban, qrva jó!
T.T.
Huuu,de kiváncsi vagyok rá!😄😄-mikor lesz már reggel?😄😄😄😄
egyébként ez milyen játék?még nem hallottam róla.
Egyébként úgy bírom h Tornyi magyaráz a fociról...semmi eredményt nem mutatott fel(pályafutása legnagyobb sikere h a Diósgyõrrel megverte a Fradit az Üllõi úton 4-2re.Egyébként mindenhonnan csak a pénzt viszi,mert edzõnek szar,és mindig felbontják a szerzõdését...utána meg végkielégítést követel...-no mindegy,ez most nem jön ide,csak írtam egy kis szöveget😄)<#wow1>#wow1>
egyébként ez milyen játék?még nem hallottam róla.
Egyébként úgy bírom h Tornyi magyaráz a fociról...semmi eredményt nem mutatott fel(pályafutása legnagyobb sikere h a Diósgyõrrel megverte a Fradit az Üllõi úton 4-2re.Egyébként mindenhonnan csak a pénzt viszi,mert edzõnek szar,és mindig felbontják a szerzõdését...utána meg végkielégítést követel...-no mindegy,ez most nem jön ide,csak írtam egy kis szöveget😄)<#wow1>#wow1>
ups and downs
MEGVAN A SZÁM!!!Ja, csak még keveset játszottunk, mivel mentem CODozni, meg rFactorozni, majd most folytatjuk sztem lassacskán, csak még most asszony baszogat MSN-nen
T.T.
akkor haladsz.az is valami.és jó volt a lájonédsz?vagy mi a tökömbökömcsütörtökön?
ups and downs
csak vicceltem...de úgy elképzeltem magamban,hogy milyen lenne😄😄
mára angol kilõve
mára angol kilõve
ups and downs
jól vanna,most pihenek😄-még négy oldal(kábé öt perc és kész is lesz,és már aztán eldugom az angolt a p*csába!!!!)
ups and downs