F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszke.Jeffét is viszem,h neki se legyen már vele gondja...talán nem haragszik meg érte..
ups and downs
az a pech.Figyu!Akkor odaadhatnám neked a lóvét?mert akkor nem kéne itt küldözgetni meg blabla.szóval egyszerûbb lenne
ups and downs
Oké gyakorlom aztán majd lesz valami... Na viszont én lépek holnap fél 6-kor már Pilisen kell lenem ugyhogy sziasztok...
Downhill!!
VAN forditó program, meg józan ész, és állitgatni!!!!!!!!!!!!!!
MERT LEGALÁBB TALÁLKOZUNK, ÉS HA NEM FOCIZUNK, AKKOR BEMÁSZUNK INNI VHOVA😄
MERT LEGALÁBB TALÁLKOZUNK, ÉS HA NEM FOCIZUNK, AKKOR BEMÁSZUNK INNI VHOVA😄
T.T.
NEM MINDENKI OLYAN MINT TE!KEZDETNEK NEM ROSSZ,TALÁN SEGÍT GYORSABBAN KÉSZÍTENI SETUPOT AZ ELEJÉN!!
HA ESIK HA FÚJ???MÉ?
HA ESIK HA FÚJ???MÉ?
ups and downs
KÉZIKÖNYV?? AZ MEG A MI LÓFASZNAK??? NEKEM SE VOLT, AZTÁN MEGTANULTAM.
LOL! SZÉPEN KITAPASZTALOD H MI MI ÉS AKKOR PROFI LESZEL. Amúgy nem gond h nem jössz, majd ha lesz kedved és pénzed csatlakozol.
Brian: igen, mindenkinek 3500Ft. Amúgy holnap ha esik ha fúj megyünk.
Gordon: Gyakorolj Indianapolisra. Kanadán még nem indulsz az biztos.
LOL! SZÉPEN KITAPASZTALOD H MI MI ÉS AKKOR PROFI LESZEL. Amúgy nem gond h nem jössz, majd ha lesz kedved és pénzed csatlakozol.
Brian: igen, mindenkinek 3500Ft. Amúgy holnap ha esik ha fúj megyünk.
Gordon: Gyakorolj Indianapolisra. Kanadán még nem indulsz az biztos.
T.T.
itt is van egy-két dolog,ami segíthet(Wéber Gábor követte el):http://hungpl.hsw.hu/index.php?page=setup_guide
ups and downs
hát igen.Talladega-i funraceken ugyanazzal a setuppal megyünk,de VB futamokon nem.Ha találkoztok Petivel,akkor õ oda tudná adni az enyémet.
ups and downs
Aham akko ez bukta... Na mind egy majd nem tudom hogy lesz. Kár hogy nem csinál valaki mint a NR-es játékhoz. Ott van egy srác aki megcsinálja a setupot és a többiek letöltik aztán azzal megy mindenki.Azthittem nálatok is igy van.
Downhill!!
hátigen,az nem sokat ér,az biztos.elég bonyolult setupot csinálni.a játékhoz van kézikönyv,abból lehet okosodni😄-meg vannak még olyan dokumentumok,amelyek segíthetnek.sajna ebbe bele kell tanulni.
ups and downs
Ne.... Ezt komolyan mondod? Wazz akkor mindenholtök utsó leszek.... Na ehez aztán abszolut nem értek. Az alappal meg kb ott vok ahol a part szakad.
Downhill!!
Ja tényleg ezeket lelehet tölteni valahonnan? Vagy ti külditek vagy hogy szokott lenni?
Downhill!!
akkor hagyd a francba Angliát,gyakorolj a köv.pályákra.mondjuk vmi jó setup is kéne...
ups and downs
Majd gyakorlom mondjuk hála istennek holnap még ugysem jövök egy év mulvár meg edzek. Hála istenek egy szezonban csak egyszer van anglia.
Downhill!!
persze,szabálytalan.próbáld meg finoman rátenni:S:S.de a belsõ kerékvetõt kerüld.elõször próbáld meg kis gázelvétellel.viszont akkor hatosban kell bevenni,legalábbis én úgy csinálnám
ups and downs
Na ezaz amit nem értek.. Ha az elsõbe én bele megyek full gázzal kb vagy 10méterrel hagyom el a pályát és a füvön fejezem be a kanyart. Ez meg tök szabálytalan. Mert elméletileg ha két kerékkel elhagyod a fehér vonalat egy versenyen többször azért kizárás jár. Persze ez játék de akkor is. Ráadásul le is lassit engem a fü.
Downhill!!
speciel az elsõ kanyarban nem kell fékezni.elõször csak a harmadik kanyar végén kell a fékre lépni,hogy be tudd venni a negyediket.
ups and downs
DDDDD.- Igen nem fogok egyesbe menni végig. Mondjuk a mostani tempom hozzátok képest ilyesmi.
Downhill!!
Azt mondták nekem hogy valszeg azért indul ujra azzal a játékkal (NR2003) mert ez a gém alergiás az alaplapi hangkártyára. Aztmondják hogy azt kell megpróbálnom hogy letiltatni ezt és venni bele egy pci-os hangkártyát. Valszeg ez után megjavul.(mondjuk én kétlem)
Downhill!!
Nem tudom hogy jól csinálom-e. De én minden játékkal igy játszom szerintem sokkal élvezetessebb. Legalábbis nekem.
Downhill!!
Hát az pech.Sajna az enyém is belassul néha,de sztem ez simán az XP miatt van.Egyébként nem indul újra meg egyéb nyalánkságokat sem csinál
ups and downs