F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
dehonnem. szuper MÁVval tavaly szeptemberben majdnem 3óra alatt értünk le Gyarmatra Peströl: 65km.lol. még jó hogy nem ittunk a vonaton... nem úgy mint gólyatáborkor😄
The only speedometer is in your head.
még szép. nagy sucks a csapat. azért egy kicsit sajnálom öket... de csak egy kicsit. maguknak keresték a bajt, ha eltávolitották volna azt akit kell, idöben. akkor most nem lennének itt😊
KV-s jó reggelteket minden késön kelönek, szeptember elseje van, TANÉVNYITÓ😄😄😄
azért érdekes lett volna hogyha megelõzöm.sajna elcsesztem egy ívet...meg a boxkiállás...14 mp volt h rohadjanak meg:@
ups and downs
Ez volt a lényeg. Bár elsõ számitásaim úgy voltak h a két Minardi és Te is elõtte maradsz és akkor csak 5. szerez össz vissz 4 pontot és akkor most 10pont különbség lenne köztünk
T.T.
Próbálkoztam indibe. A Játék setupjával aszem a Grip setuppal. Mentem egy 1:12.046-os idõt de ez az elsõ kanyar csunya levágásával sikerült. Ami biztossan megy az kb az 1:12.700 körüli idõ . Hát egyenlõre ennyi. Majd holnap nyomom még aztán kiderül.
Downhill!!
A meccs után, mikor hazaértél. 😄
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Gondolom aludtál.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.