F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem, három.
Chevrolet, Dodge, és Ford, de jövöre lesz Toyota😞
Chevrolet, Dodge, és Ford, de jövöre lesz Toyota😞
The only speedometer is in your head.
hát nemlehet tudni.
de remélem nem.
bár szurkoltam neki hogy legyen meg a 100, de ez már lehetetlen.
de remélem nem.
bár szurkoltam neki hogy legyen meg a 100, de ez már lehetetlen.
akkor álljon itt is:
Michael Schumacher utolsó európai gyözelme...
Michael Schumacher utolsó európai gyözelme...
hát Free! lesz mit olvasnod nagyon beindult a forum, mondjuk nemtom miért<#nemtudom>#nemtudom>
nekem sosincs vele bajom, csak ha nem indul:@<#boxer>#boxer>
hát az.
ligaforumot majd olvassátok, eag nyitott egy új totyikot.
ligaforumot majd olvassátok, eag nyitott egy új totyikot.
igazából nembaj, mert akivel beszélni akarnék az ma úgyis hazamegy úgyhogy mindegy is.
Az szép!!! Hát ez egy picit komolyabb ugy... Msn-t próbáltad ujra telepiteni? Lehet hogy õ még az explorere van ráhangolodva. És ha ujra raknád lehethogy felismeri a mozillát és akkor talán menne. De én nem értek hozzá ez csak tipp.
Downhill!!
hát nekünk szerelö állitotta be, de öcsém most sokat elvesz mert Ö tölt le.
de ezaz msn... rohadt életbe.
elmondom röviden a gondot:
az van hogy IEvel nem is lehet netezni, mig mozillával igen, de az msn meg azt irja ki nekem hogy azért nem tud csatlakozni mert az IE nem tud csatlakozni az internethez. szuper...
de ezaz msn... rohadt életbe.
elmondom röviden a gondot:
az van hogy IEvel nem is lehet netezni, mig mozillával igen, de az msn meg azt irja ki nekem hogy azért nem tud csatlakozni mert az IE nem tud csatlakozni az internethez. szuper...
Nem sikerül beállitani mi? Osztja a sávszéleséget? Nekeünk azt csinálta kb 3 heti kisérletezés után hivtunk egy szerelõt és 10 rongyért megcsinálta azóta tökéletes.
Downhill!!
hát nemvolt valami nagy ötlet eza router, most már három felé van osztva a net. zseniális...
fasz ki van... van net... de azthiszitek hogy müködik az msn? hát nem. pedig már nagyon elegem van!!!
bazdki,de nekem ez a szar Mozilla mindig kilépked a fórumokon.Itt az sg-n is meg a ligalapon is(sõt,ott van h be se tudok lépni),hiába mondom neki h maradjon a bejelentkezés:@
ups and downs
JA, igen, csodálod h szar lesz a géped IE alatt? Hát jap! A legvirusosabb program amit Microsoft kitalált! Inkább akkor Opera vagy mozilla
T.T.
üdv all.
na mostmár nálam is van net, bár az IE nem mükszik de a Mozillával simán megy, úgyhogy jó lesz az nekem. lett még kb 2km-nyi vezetékem úgyhogy fasza😄 a NASAnál sincs sztem annyi kábel mint itt nálam.
szóval visszajöttem, mostmár leszek rendesen
na mostmár nálam is van net, bár az IE nem mükszik de a Mozillával simán megy, úgyhogy jó lesz az nekem. lett még kb 2km-nyi vezetékem úgyhogy fasza😄 a NASAnál sincs sztem annyi kábel mint itt nálam.
szóval visszajöttem, mostmár leszek rendesen
Tudom, h nem bánom meg!
Egy olyan döntést hoztam mely megváltoztatja majd életem!
De nagyon örülök neki!
Egy olyan döntést hoztam mely megváltoztatja majd életem!
De nagyon örülök neki!
T.T.
Semmi baj.Nem ez a legfontosabb dolog😉.
Reméljük nem bánod meg a döntésed,akármi is legyen az.
Reméljük nem bánod meg a döntésed,akármi is legyen az.
ups and downs
Sziasztok!
Bocs hogy keveset irok, de meghalni nincs most idõm, és nagy döntést hoztam életemben...
Bocs hogy keveset irok, de meghalni nincs most idõm, és nagy döntést hoztam életemben...
T.T.
Naja.Mi este írunk(jobb esetben),te meg délelõtt.Különbözõ napszakokban vagyunk😄
Elég kényelmes ha nincs elsõ órám😄
Elég kényelmes ha nincs elsõ órám😄
ups and downs
ma vagy holnap lesz net nálam is,úgyhogy onnantól kezdve már stabilan leszek😊