F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk elõször nem 747tel fogok repülni, hanem sztem kis cessnával vagy nem tudom, de lehet h bevállalom egy jókis Boeinget
T.T.
Nem is mondtam hogy ki kell próbálni, csak mondom, h fasza egy game! Na majd ha repülök akkor felveszem, és videót készitek belõle
T.T.
ok😄
én azé nem próbálom ki...egyrészt nem nagyon érdekel,másrészt nincs 10 giga szabad helyem se,harmadrészt...harmadrészt nem tom😄
én azé nem próbálom ki...egyrészt nem nagyon érdekel,másrészt nincs 10 giga szabad helyem se,harmadrészt...harmadrészt nem tom😄
ups and downs
Nem baszták le, ez természetes dolognak mondható leszálláskor, vagy felszálláskor. mondjuk szerencsésebb ha már landoláskor kapod el.
Többi gépet se basztatták, csak mondták hogy menjen egy kört még a reptér fölött, lett 10 perc késése oszt jóvan
Többi gépet se basztatták, csak mondták hogy menjen egy kört még a reptér fölött, lett 10 perc késése oszt jóvan
T.T.
Hmmm!
Srác aki szokott repkedni múltkor 2 hajtómüvét szétzúzta, mikor átrepült landolásra készülve egy madárrajon😊)) Azonnali leszállást kért, kényszerleszállással letette. Mindenki fogta a fejét szinte!
Légiirányitó már kikelve magából irányitotta a többi gépet, hogy szabad útja legyen. Nagyon kemény volt
Srác aki szokott repkedni múltkor 2 hajtómüvét szétzúzta, mikor átrepült landolásra készülve egy madárrajon😊)) Azonnali leszállást kért, kényszerleszállással letette. Mindenki fogta a fejét szinte!
Légiirányitó már kikelve magából irányitotta a többi gépet, hogy szabad útja legyen. Nagyon kemény volt
T.T.
Természetesen az egész Föld le van animálva, ha az egész game-t megakarod szerezni 60 GB-t ott kell letölteni. Nekem megvan Európa az maga 12 GB. De ha pl: Bp-New Yorkot le akarom repkedni, akkor letöltöm az útvonalhoz megfelelõ textúrákat és hajrá!
Elsõ utam: Budapest-Bécs

Elsõ utam: Budapest-Bécs

T.T.

😄