F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megnézem!
Nekem már csak 1000mp van hátra Kanadából, ha minden jól megy, akkor mai nap kész lesz! Fel is tudom majd tölteni. Igy holnap már tölthetõ, de legkésõbb kedden!
Nekem már csak 1000mp van hátra Kanadából, ha minden jól megy, akkor mai nap kész lesz! Fel is tudom majd tölteni. Igy holnap már tölthetõ, de legkésõbb kedden!
T.T.
na feltötök egy vidit, és belinkelem majd ide. tessék majd megnézni😊
The only speedometer is in your head.
T.T.
igyvan.
egyetértek.
hát ezt nemtudtam, de mostmár igen.
Freedom zsófyját azért emeljük ki!
egyetértek.
hát ezt nemtudtam, de mostmár igen.
Freedom zsófyját azért emeljük ki!
majd csak meglesz free. úgymint a TS cd2😊 de sztem a fifa hamarább meglesz😄😄😄😄😄 najó nem. legkésöbb hétfön már jácchatsz vele.
na télleg léptem,már ígyis nagyon álmos leszek reggel...
szépnapot!
Jah,és boldog névnapot minden Zsófiának😉
A név jelentése:bölcsesség
szépnapot!
Jah,és boldog névnapot minden Zsófiának😉
A név jelentése:bölcsesség
ups and downs
sztem torrenten fentlesz és már sztem 30án tölthetö is lesz😄
csak hát az illegális...
csak hát az illegális...
Ha esetleg ma meghalnék,azt üzenem mindenkinek,hogy ne egyen kínai vegyesfelvágottat!Kösszii
ups and downs
az is van!
Én még megnézek egy f1 videót, irok egy Arany jános mennyiségü kritikát róla aztán tépés aludni
Én még megnézek egy f1 videót, irok egy Arany jános mennyiségü kritikát róla aztán tépés aludni
T.T.
dehogyis. engem nemzavar. azért is irtam hogy komoly érzelmek állhatnak a hátterében😊
na akkor én elköszönök itt és msnen is. szóval jó8 a népnek!
és mégegyszer elnézést kérek Norbertöl és Józseftöl, egyszerüen szar kedvem volt, és túlreagáltam egy egyszerü poént. tehát elnézést nem akartam én senkit megbántani,Norbival is elöfordult hogy nemvolt a legjobb passzban, Ö is elnézést kért, én is megteszem.Bocsánatotért esedezem srácok😄😄😄
továbbá szeretnék bocsánatot kérni a NASAtól hogy nem küldtem el nekik a Discovery röpályájának pontos kordinátáit, bocs fiuk nem direkt volt😄😄😄.
asszem ennyi mára. akarom mondani hajnalra.
és mégegyszer elnézést kérek Norbertöl és Józseftöl, egyszerüen szar kedvem volt, és túlreagáltam egy egyszerü poént. tehát elnézést nem akartam én senkit megbántani,Norbival is elöfordult hogy nemvolt a legjobb passzban, Ö is elnézést kért, én is megteszem.Bocsánatotért esedezem srácok😄😄😄
továbbá szeretnék bocsánatot kérni a NASAtól hogy nem küldtem el nekik a Discovery röpályájának pontos kordinátáit, bocs fiuk nem direkt volt😄😄😄.
asszem ennyi mára. akarom mondani hajnalra.
lol ezaz msn név. nagyon komoly. komoly érzéseket takarhat.
hát igen, ezért a szuper ligáért 2000ft-t kell fizetni. ehhh, nc.
de meglesz az, egyet se félj. holnap vhogy elövarázsolom aztán hétfön összefutunk. jobbat nemtok:S