F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
faszt! belémjöttek!, meg telibetaláltam egy alkatrészt, és felcsapódott a motor környékére valahova, és elszállt az erõ az autóból
T.T.
az MTK se véletlenül van ott ahol...a sok fiatallal.
ha a DVSC idei eredményeit nézzük az elég siralmas(most Supkáról beszélek):a Rabotnicki nagyon elpáholta õket.
Supka nem rossz szakember sztem se,de a válogatott még korai lenne neki szvsz.
ha a DVSC idei eredményeit nézzük az elég siralmas(most Supkáról beszélek):a Rabotnicki nagyon elpáholta õket.
Supka nem rossz szakember sztem se,de a válogatott még korai lenne neki szvsz.
ups and downs
tudja aztat Ö is, ha más nem akkor meg látja elsö sorból😄D
The only speedometer is in your head.
hát mit? én tudjam???
Amúgy jelenleg Supka Attila lenne sztem a legmefelelõbb a válogatott irányitására!
Sok debrecenit, MTK, Újpest játékost bevinni! Akik vezetik a tabellát!
Amúgy jelenleg Supka Attila lenne sztem a legmefelelõbb a válogatott irányitására!
Sok debrecenit, MTK, Újpest játékost bevinni! Akik vezetik a tabellát!
T.T.
jó,Dárdai mit keres a válogatottban?és Sowunmi vagy Molnár Balázs,Királyt meg nem kéne védetni mikor ilyen formában van...
ups and downs
srácok ez van, nem lehet mit tenni, de abban reménykedhetünk talán h mi még megéljük h Mo. válogatotját lássuk egy vb-n, bár erre egyre kisebb az esély mivel évröl évre szarabbak vagyunk és egy vb-t nem fognak nekünk adni, de sztem eb-t se.
The only speedometer is in your head.
hát sztem van benne vmi..."jajj jó a hangulat,viccelõdünk egymással.nem kell kényszerbõl röhögni egy-egy poénon mint nemrég"
jó hangulat-0 játék
jó hangulat-0 játék
ups and downs