F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jó reggelt!
Én is aludtam volna még ha lehet, de nem lehet igy nem aludtam tovább, helyette mentem iskolába, de aludhattam volna, de nem tettem meg, mert magyar óra volt, ezért nem aludtam
Én is aludtam volna még ha lehet, de nem lehet igy nem aludtam tovább, helyette mentem iskolába, de aludhattam volna, de nem tettem meg, mert magyar óra volt, ezért nem aludtam
T.T.
KVs Jó Reggelt!
hát békeidöben ilyen korán kellni... szivesen aludtam volna még, no de mind1.
hát békeidöben ilyen korán kellni... szivesen aludtam volna még, no de mind1.
The only speedometer is in your head.
sok sikert!
akkor vigyázok hogy ne nagyon közlekedjek a városban😄DD
jó ez csak vicc, ezt mindenki megkapja aki éppen vezetni tanul, én is megkaptam, szóval mivel most te tanulsz igy neked is kijár😄
na léptem. sziasztok.
akkor vigyázok hogy ne nagyon közlekedjek a városban😄DD
jó ez csak vicc, ezt mindenki megkapja aki éppen vezetni tanul, én is megkaptam, szóval mivel most te tanulsz igy neked is kijár😄
na léptem. sziasztok.
nos viszont, én most megyek, holnap korán kell kellni és még hallgatok elötte egy kis muzsikát😄
Brian! jövöre (ha) együtt megyünk csinálok a mi csapatunknak is egy olyan gportálos oldalt😄 mit szólsz hozzá?😄 most már nem lenne értelme de jövöre olyan február magasságára megcsinálom😄 majd segithetsz benne😄
Brian! jövöre (ha) együtt megyünk csinálok a mi csapatunknak is egy olyan gportálos oldalt😄 mit szólsz hozzá?😄 most már nem lenne értelme de jövöre olyan február magasságára megcsinálom😄 majd segithetsz benne😄
na re.
most értem haza reggeltöl, hosszú nap volt este váratlan vendégekkel...
Du-án Renivel voltam😛 istenem milyen jó kis nö... na mind1.
most értem haza reggeltöl, hosszú nap volt este váratlan vendégekkel...
Du-án Renivel voltam😛 istenem milyen jó kis nö... na mind1.
na letöltöttem,de nincs idõm megnézni.majd délután
szépjó reggelt és minden jót a mai napra
aloha!!
szépjó reggelt és minden jót a mai napra
aloha!!
ups and downs
ezzel a képpel búcsúzom: a magyarországi koncerten készült😄

na mentem én is.
bye skacok
jó8, bár ti már rég alszotok😄 nembaj, megyek én is. ezért a vidiért megérte maradni😄
na bye.
majd KVs reggelt!😄
bye skacok
jó8, bár ti már rég alszotok😄 nembaj, megyek én is. ezért a vidiért megérte maradni😄
na bye.
majd KVs reggelt!😄
hát majd megnézi holnap reggel, vagy du😊
sokat szerepel benne😄
sokat szerepel benne😄
hali. na leszedtem, és meg is néztem. igazán tetszetös lett, nagyon izgalmas kis vidi, még én is elözök benne egyet😄DD
nos Free! azért Gatti egy párszor megetette veled azt a bizonyos krumplistésztát😄 szép jelentek.
arra külön figyeltem amit mondtál, nagyon ki lett emelve h ott gázt nyomtál, tök jó lett... tetszett ezaz újitás.
egyszóval fasza vidi lett.
grt srácok!
nos Free! azért Gatti egy párszor megetette veled azt a bizonyos krumplistésztát😄 szép jelentek.
arra külön figyeltem amit mondtál, nagyon ki lett emelve h ott gázt nyomtál, tök jó lett... tetszett ezaz újitás.
egyszóval fasza vidi lett.
grt srácok!
mert kb. 10 centire voltam az elõttem lévõtõl, és neki esett le a lökháritója tök véletlen, egy a rajtnál lévõ koccolás után!
T.T.