F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na mentem alukálni.holnap korán kell kelnem😞.
minden jót!Free,neked mégegyszer grt,elég sima ügy volt😊
minden jót!Free,neked mégegyszer grt,elég sima ügy volt😊
ups and downs
ez van.nagyon sajnálom.Zsinórban három ötödik hely lehetett volna.Ez volt a tervem...hát nem jött be.majd Monzában(de ott nem ötödik he😄😄😄)
ups and downs
gratula!elsõ kettõ eltaláltam...magamat nem...hála a programnak.hihetetlen szomorú vagyok miatta.csak azt nem értem h mindent megcsináltam!hard szetup,betöltöttem kvali elõtt,és csak a kvalin vettem elõ a kvalszetupot,erre ennyire kibasz velem.mégha hibáztam volna...de így....ááhh
ups and downs
engem meg igen.Nem akarok én beleszólni mert ki vagyok én h megmondjam mit csinálj?Senki.Csak szimplán szomorú vagyok miatta és kicsit rosszul esik.ennyi...sajnálom
ups and downs
hali. Brian! légyszi ne haragudj, de az egyetemi barátaimat se akarom cserben hagyni:S remélem nem haragszol. legjobbakat. üdvözlet: Peet
The only speedometer is in your head.
KVs jó reggelt!
este jövök, hogy mikor nemtom, addig is nektek is jó szórakozást! bye: Jeff
este jövök, hogy mikor nemtom, addig is nektek is jó szórakozást! bye: Jeff
sztem a Bill, nem biztos. (bill=számla, remélem jól emlékszem:S)
hát az. engem is megkeresett, de most nemsok kedvem van a modját tesztelni...
Nem semmi rekordokat állított föl Schumi. Amúgy valószínûleg a "sorozatban aratott futamgyõzelmek" is meg lett volna Schuminak, ha Alonso 2004-ben Monacoban nem megy neki az alagútban, így 13 helyett "csak" 7 egymás utáni gyõzelme lett.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
azért a "minden versenyt meg szeretnénk nyerni" kicsit elérhetetlen célnak tûnik...
ups and downs