F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MICSODA FASZSÁG!!!!!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ups and downs
Funracer futamon 2. ill. 4 lettem!
Mindkettõ futamon az utolsó elõtti helyre csúsztam vissza rajt után! kicsit mindig megszivtam😊 12 résztvevõ volt! 20 perces futamokkal, ami 18 kört jelentett
Mindkettõ futamon az utolsó elõtti helyre csúsztam vissza rajt után! kicsit mindig megszivtam😊 12 résztvevõ volt! 20 perces futamokkal, ami 18 kört jelentett
T.T.
jah Free, akkor már csak a forgalmi vizsgád kell ugye? és akkor üdvözölhetlek a klubban😊
The only speedometer is in your head.
jaja. nekem mondod... teljesen fel vagyok dobva. nemtom utoljára mikor volt ennyire jókedvem😊
hát régen volt ilyen kellemes délutánom... pedig nem csináltam semmitse csak msnen lógtam😊
dehogyis.
már nem aludtam semmit, azóta itt ragadtam a gépnél😄
szóval jó étvágyat free az ebédhez😊
már nem aludtam semmit, azóta itt ragadtam a gépnél😄
szóval jó étvágyat free az ebédhez😊
KVs Jó reggelt!
rohadt álmos vagyok még úgyhogy sztem visszamegyek még aludni, tegnap 5ig tartott a buli... kb az elmúlt három napban annyit aludtam mint Free a LANon, szóval majdnem semmitse...
majd re skacok!
rohadt álmos vagyok még úgyhogy sztem visszamegyek még aludni, tegnap 5ig tartott a buli... kb az elmúlt három napban annyit aludtam mint Free a LANon, szóval majdnem semmitse...
majd re skacok!
sajnálom.engem tényleg abszolut nem.nem tehetek róla.de azért majd irkálok rá ezt-azt.(legalábbis tervbe van véve😄)
ups and downs
Kár h senki nem reagál az X-Planera valamit...tudom h nem érdekel titeket, megértem...hmm, mind1😞
T.T.
Peti,keress meg!Engem nem terhelsz,nagyon szívesen meghallgatlak.
Szépjónapot!
Ui.:a nõk már csak ilyenek😊
Szépjónapot!
Ui.:a nõk már csak ilyenek😊
ups and downs
mindegy. irtóan rossz hangulatom van, és nem szeretnélek titeket terhelni vele úgyhogy sry.
egyébként KVs jó reggelt!
egyébként KVs jó reggelt!
komolyan olyan érzésem van mintha minden nö utálna, pedig én igyekszem normális lenni velük, söt az is vagyok. ez ezekszerint kevés...
Srácok! megmondom öszintén h nagyot csalódtam ma... de talán ekkorát még nem a húsz év alatt. egyébként megérte elmenni mert legalább meg tudtam h ki is azaz ember valójában akit én teljesen félre ismertem... de nagyon.
pedig elakartam hozni Free bulijára... de azaz igazság h kurvákat nem hozok, úgyhogy...
öszintén sajnálom h kihagytam a futamot, utólag biztos jobb volt mint ez a party. eléjén jól indult aztán... áááh. mind1.
remélem ti jó versenyt futotatok.
szeretnék gratulálni minden helyezettnek!
a lehetö legjobbakat: Jeff
pedig elakartam hozni Free bulijára... de azaz igazság h kurvákat nem hozok, úgyhogy...
öszintén sajnálom h kihagytam a futamot, utólag biztos jobb volt mint ez a party. eléjén jól indult aztán... áááh. mind1.
remélem ti jó versenyt futotatok.
szeretnék gratulálni minden helyezettnek!
a lehetö legjobbakat: Jeff