F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na az van hogy rákattintok a modra. aztán a file azonnali letöltésére majd kijön egy ablak na és ott mit kell csinálnom?
Downhill!!
hát nemtom, sztem a Formula Kartsot😄DD
najó csak vicceltem, sztem nem kell semmi. Toca az itt is fent van, majd mehetsz Gabbal multiban😄
najó csak vicceltem, sztem nem kell semmi. Toca az itt is fent van, majd mehetsz Gabbal multiban😄
The only speedometer is in your head.
irok az én Nikimnek, hát kicsitse hasonlit eagéra😊 hálaégnek😛
mindjárt vagyok
mindjárt vagyok
Free! mélységes tiszteletem és egyúttal együttérzésem h ezt a hárpiát te elbirod viselni. nem lehet könnyü, hát mitmondjak ég és föld a különbség közte és zsófy között minden téren, és asszem egyértelmü h ki javára. de jó h nemjött bowlingozni.... ezt a mázlit, megis örjitett volna mindenki, talán még eagot.
hát énse. ez kész katasztrófa. tiszta hárpia. hogy birod te ezt nap mint nap? nem is értem😊
hát eag még meztelenül is látja... pfúj.rosszul is lennék töle:S
hát eag még meztelenül is látja... pfúj.rosszul is lennék töle:S
hát bazdmeg.úúúristen!ez kurvára brutál!pff Free,sajnálllak.én nem sokáig bírnám mellette...
ups and downs
tiszta hárpia. 10percig se tudnék vele együtt élni... azért eagnak van egyfajta hogyismondjam türelme,mert ehhez a nöhöz gazdagon kell ám.
én pedig mondtam, a nö borzalamas. szörnyü. holnap megbeszéljük😄
jah persze, szivesen, de konkrétan mi a gond? nemtudsz belépni? esetleg nem indul el a letöltés?
Jeff/Petya!!!
Hogy kell használni azt az oldalt ahol a modok vannak? Regisztráltam de nem tudom hogy müködik segis léci...
Elõre is Thanks!!!
Hogy kell használni azt az oldalt ahol a modok vannak? Regisztráltam de nem tudom hogy müködik segis léci...
Elõre is Thanks!!!
Downhill!!
jah,jó sokáig tartott.
a színvonalról mondjuk mindent elárul hogy egy Freedom nyert....😄😄😄
a színvonalról mondjuk mindent elárul hogy egy Freedom nyert....😄😄😄
ups and downs
de. köv körbe beszállok és akkor jáccunk 2vs2öt😊
látom Free még gyaknod kell itt😊, itt nemjön be a TC off😄
látom Free még gyaknod kell itt😊, itt nemjön be a TC off😄