F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
go mirc 😄😄😄
JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ REGGELT VIETNÁM!!!!!ott most nem is reggel van😛PP
JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ REGGELT VIETNÁM!!!!!ott most nem is reggel van😛PP
ups and downs
Ha tudnád milyen családi háttere van, akkor mégjobban beigazolódik amit irtál h sakkban tartja, de nem gyengén....
regg
regg
T.T.
Free! ezzel a növel kapcsolatban nagyon egyezik hármunk véleménye, de sztem Bull is hasonlóképpen gondolkodik az ügyel kapcsolatban...
hát mi szenvedtünk rendesen... épp azon gondolkoztam h elkéne indulni mig ez a bányarém (elnézést Free) hazaér. de nemjött össze. hát abszolute jól döntöttél h Zsófyt választottad, két nö nagyon eltér egymástól, de ezt komolyan mondom, ég és föld, tüz és viz, Káin és Ábel, stb.
de most komolyan, sztem a bátyáddal egyedül annyi a gáz h eza nö terrorizálja, sakkban tartja stb. nemtudom elhinni h télleg szereti, de ha igy van akkor sok boldogságot nekik. free nektek megy egy külön lakást😄 és akkor máris megoldódik a probléma😄
na ez szép hosszú lett, úgyse olvassa el senki😄
na én mentem, jó8 mindenkinet.
hát mi szenvedtünk rendesen... épp azon gondolkoztam h elkéne indulni mig ez a bányarém (elnézést Free) hazaér. de nemjött össze. hát abszolute jól döntöttél h Zsófyt választottad, két nö nagyon eltér egymástól, de ezt komolyan mondom, ég és föld, tüz és viz, Káin és Ábel, stb.
de most komolyan, sztem a bátyáddal egyedül annyi a gáz h eza nö terrorizálja, sakkban tartja stb. nemtudom elhinni h télleg szereti, de ha igy van akkor sok boldogságot nekik. free nektek megy egy külön lakást😄 és akkor máris megoldódik a probléma😄
na ez szép hosszú lett, úgyse olvassa el senki😄
na én mentem, jó8 mindenkinet.
The only speedometer is in your head.
hát Free,az élet kegyetlen.talán Eagle is rájön majd mindarra,amit mi látunk...
ébren van még vki??😄😄
ébren van még vki??😄😄
ups and downs
Köszönöm szépen, h ily részletesen leirtátok a történteket péntekrõl. Akkor úgy érzem jól cselekedtem akkor mikor Zsófyhoz mentem aludni😊
Ti meg szenvedtetek😛PPP
A véleményetek nagyon egyezik, és igazatok van. Köcsög, egy nõ😊
Nõre nem mondunk köcsögöt, de rá mégis mondom.
wááá, miért ver engem az ISTEN ezzel? hát nincs elég bayom? qrvaistenbasszamármegeztarohadtéletet
Ti meg szenvedtetek😛PPP
A véleményetek nagyon egyezik, és igazatok van. Köcsög, egy nõ😊
Nõre nem mondunk köcsögöt, de rá mégis mondom.
wááá, miért ver engem az ISTEN ezzel? hát nincs elég bayom? qrvaistenbasszamármegeztarohadtéletet
T.T.
jah, bottal se nyúlnék hozzá😊 legfeljebb fejbe verném vele, hogyha elkezd hisztizni, borzalmas hárpia.
bocs h igy beszélek a sógornödröl😊😄
bocs h igy beszélek a sógornödröl😊😄
én személy szerint flippereztem....és nyertem 1 millió 700ezer pontot😛😛
elég béna.
nemtom h mit csináljak😛
elég béna.
nemtom h mit csináljak😛
ups and downs
most ettem egy pudingot, és itt van a növéred meg az öcsém és nézik az Igazából szerelmet. én meg beszélgetek myvipen egy sráccal, és hiányzik Niki😞
SZÁNALMAS. hogy lehet ilyen embert szeretni?????????? Free ezt én nemértem😄
😄 Lol de jó történet. Na ez a nyavalygás minden napos amikor megy dolgozni, amikor meg nem akkor azért h miért nem foglalkozik vele igli...
T.T.
csá.többiek jól elvannak,úgyhogy írkálok ide.
részleteket?Hát jó😄.Felmentünk hozzátok,aztán aztán Eagle csinált limonádét😄😄😄,aztán megmutatta h mivel készülnek a videok,képeket átmásolta a gépre,aztán megnéztük a vidit(nagyon jó lett,grt hozzá,reméljük hamarosan kész lesz teljesen😄😄).aztán megjött Niki.ráült Iglire(😄:😄D),gyors névcsere,utána nyavajgott h nagyon felhúzták meg milyen szar napja volt,aztán bement tv-t nézni.eccer kijött,böfögött egyet,további nyavajgás,majd Igli mondta h milyen bajok szoktak lenni a videoval,erre igencsak helyeselt(blablablabla).ja,mikor elmentünk,rájött h Igli megette a pizzáját és nagyon durci lett😄😄😄.nagyjából ennyi,de ááááááááááááááááááááááááááááááá,télleg sajnállak....
részleteket?Hát jó😄.Felmentünk hozzátok,aztán aztán Eagle csinált limonádét😄😄😄,aztán megmutatta h mivel készülnek a videok,képeket átmásolta a gépre,aztán megnéztük a vidit(nagyon jó lett,grt hozzá,reméljük hamarosan kész lesz teljesen😄😄).aztán megjött Niki.ráült Iglire(😄:😄D),gyors névcsere,utána nyavajgott h nagyon felhúzták meg milyen szar napja volt,aztán bement tv-t nézni.eccer kijött,böfögött egyet,további nyavajgás,majd Igli mondta h milyen bajok szoktak lenni a videoval,erre igencsak helyeselt(blablablabla).ja,mikor elmentünk,rájött h Igli megette a pizzáját és nagyon durci lett😄😄😄.nagyjából ennyi,de ááááááááááááááááááááááááááááááá,télleg sajnállak....
ups and downs
felmentünk hozzátok, eag elmesélt néhány technikai infot, belenéztünk a vidibe a németbe, konkrétan végignéztük😊 aztán befutott Niki... innentöl képzed el... jött a hiszti, meg böfögött egy hatalmasat😄 hát no comment...
télleg.mondtam h kábult vagyok😄😄😄😄
na indulunk (lassan)
voltunk nálatok,a többit meséld el ha még nem tetted (Jeff)
na indulunk (lassan)
voltunk nálatok,a többit meséld el ha még nem tetted (Jeff)
ups and downs
kössz,most keltem fel.kicsit kábult vagyok😊
hát semmi különös nem lesz,nem megyünk sehova úgy,csak névnap lesz,így aztán megünepeljük ezt közösen.sztem játszunk majd vmit😛😛😛
nemtom h még írok e ma.remélem igen😄
ha nem,akkor gúd nájt😊
hát semmi különös nem lesz,nem megyünk sehova úgy,csak névnap lesz,így aztán megünepeljük ezt közösen.sztem játszunk majd vmit😛😛😛
nemtom h még írok e ma.remélem igen😄
ha nem,akkor gúd nájt😊
ups and downs
Szép jó reggelt!
Köszi Brian az együttérzést😊
Ó hát, én már edzett vagyok, birom...
Mijót csináltatok még este?? Részletesen pls
Köszi Brian az együttérzést😊
Ó hát, én már edzett vagyok, birom...
Mijót csináltatok még este?? Részletesen pls
T.T.
😄
hát akkor az.
figy
mondok másikat
név: Kelekor pass: 11111 ezzel tudsz tölteni😊
soksikert😊
hát akkor az.
figy
mondok másikat
név: Kelekor pass: 11111 ezzel tudsz tölteni😊
soksikert😊
Olyan hülye vagyok mint az álllat!!!!!
Hát még nem telt le a 24 óra.... Wazzzzzz!!! AZ az oka.
Hát még nem telt le a 24 óra.... Wazzzzzz!!! AZ az oka.
Downhill!!
ott van egy olyan h download now, kattints arra, és ha az is megvan akkor elvileg kéri töled h hova mentse:s legalábbis nálam igy van😊