44995
F1CHL - Retro
  • gordon 24
    Akkor azt irja inditsam el a telepítőt:
    >>> WTCC 2005 Mod <<<
    ------------------------------------------------------------------------------

This mod is including 24 cars of the 2005 Fia World Touring Car Championship.
    There are new Icons, new Loading screens, new thmb's and info's, new menus, etc.

>>>>>>>>>>Installation<<<<<<<<<<

To play the WTCC 2005 Mod you have to have installed the ETCC 2003 Mod by RSR.

Just extract these files in your X:\F1Challenge 99-02 dir.

Than start the InstallWTC05V1.0.bat.

More information will follow after doing this......!!!

>>>>>>>>>DeInstallation<<<<<<<<<

Go to your X:\F1Challenge 99-02 dir. Click on the WTC05Uninstall.bat.
    You will see everything will be uninstalled. EASY!

>>>>>>>>>>>>Credits<<<<<<<<<<<<

This mod was brought to you by: Team CC (Clemens Mauch, Clemens Dingler),
    "Michael Schumacher", f1freek and sunblocker.

The mod is based on the ETC03 Mod by the RSR Team.
    The model of the Ford Focus is done by Fantomas42.

Amikor ez magevan akkor ezt irja:

If everything is installed fine now, the WTC05PlayerCreator.bat has been started
    (if not start this located in your F1 Challenge 99-02 dir).
    Type your name (or the nick you prefer) and the playername has been created.
    If you click on the WTC05Launcher.bat (also located in your F1 Challenge 99-02 dir),
    the mod should start. You can create a shortcut to the desktop if you want,
    and select the icon named WTC05Icon.ico.
    Have fun playing this mod!!

>>>>>>>>>>>>Credits<<<<<<<<<<<<

This mod was brought to you by: Team CC (Clemens Mauch, Clemens Dingler),
    "Michael Schumacher", f1freek and sunblocker.

The mod is based on the ETC03 Mod by the RSR Team.
    The model of the Ford Focus is done by Fantomas42.

Igazából az a baj nem értem mit akar tőlem
  • Jeff Gordon
    ha bemásolsz mindent az f1c fökönyvtárába akkor nemjó?
  • gordon 24
    Sok sikert!!!
  • gordon 24
    Lehetne. De milyen alapon szüröd? Ki nem indulhat? Ha mindenki alkalmas hogy szüröd hogy ki jöhet ki nem? 107%-os szabály? Akkor legalább 20-30 ember nem játszhat.. Akkor csak a jók lesznek, Viszont akkor meg inditani kell egy másik bajnokságot is a gyengéknek.
  • Freedom88
    Lassacskán indul a GT teszt, úgyhogy húzom oda a seggem, mert kell a gyak a stabil vezetéshez.
  • Freedom88
    Hát sztem akkor is faszság. Legyen akkor egy szürő
  • gordon 24
    Ja. De szerintem nem olyan hülyeség. Toya elmondása szerint kb 60 emberke van. Ennyien nem lehet egy futamon indulni. Tehát valahogy felezni kell a dolgot. És igy ahogy irod ez megvan és aki rosszabb az is tud játszani.. Ha me, tudsz top25-ös időt menni akkor küzdened kell egy futamon az első helyért hogy bejuss a jókhoz..

Tulajdonképpen az amerikaiak nagyon sok sportban alkalmazzák ezt. A NASCARban csak ezeken a bajnokságtól különálló versenyeken, de pl az AMA supercross igy müködik egész seasonban.. Szerintem nem hülyeség.. Mertha azt mondaná hogy csak 30-an lehet indulni, Akkor egy csomó embert kiár. Igy meg sokan nevezhetnek.
  • Freedom88
    én nem ismerem a NASCAR szabályzatot, de biztosan igy van:)
  • gordon 24
    Jaja értem.. Ez olyasmi kitaláció mint a NASCARban a NExtel ALL star Chellenge.. Valszeg innen az alap ötlet.. Aki nyari a B szervert az rajtolhat A-n is Utolsóként.
  • Freedom88
    A szerveren a qual 1-25 helyezettje, B szerver 25től lefelé. B helyezett 1. helyezettje majd csak az A szerver utolsó helyezett után következik.

Érted? nagyon gáz.
  • gordon 24
    Miért? mit találtak ki?
  • Freedom88
    ja, mondjuk kicsit hülye lebonyolitás lesz, lehet nem is indulok igy.
  • gordon 24
    Hy.. Na szóval ott van egy csomo NASCAROs. Cowek Toya Hazso stb.. Én is ezért agyalok rajta.
  • Freedom88
    re
  • gordon 24

Ezeket kicsomalgoltam az f1 könyvtárba.

• Jeff Gordon
    alapfeltétel az etcc mod?
    és az megvan?
    milyen mappák vannak?
  • gordon 24
    Csak mappás.
    Ezért nem megy.
    Alap feltétel azt etcc mod. De hiába csinálom nem megy.
  • Jeff Gordon
    mármint a játékba?
    setupos,vagy csak mappák vannak?
  • gordon 24
    Tudnál segíteni hogy a wtcc05 modot hogy kell telepiteni bele?
  • Jeff Gordon
    nocomment:D

• gordon 24
    Ok Szia..
  • gordon 24
    Na az igen.. Ott megy az összes NASCAR-os is akikkel én megyek.. Toya Hazso Stb.. Szóval azért gondolkodom nagyon a témán..
  • Freedom88
    pontosan, ismerni kell az autót, pályát, és milyen értékek mit is csinálnak a gépjármüvel.

Kicsit away, 1 óra múlva re
  • Freedom88
    ha neten akarsz menni természetesen kell az eredeti rF.
    Ha nem akarsz neten menni akkor nem kell egyértelmü.

Én indulok a Clio bajnokságban, állati nagyon.
  • gordon 24
    Hát az igen.. De gomdolom sok mulik az ember ügyeségén meg hogy mennyire vágja a set kérdést.
  • gordon 24
    Értem.. De ha nem akarsz neten menni a mod gondolom másolton is fut.. Vagy nem? Igaz minden bajnoksághoz majdnem az eredeti rfactor kell.. Szóval lehet be kéne szereznem.. Nagyon gondolkodom a hsw-nek a Clio bajnokságán..
  • Freedom88
    meg vezetésre is. Sokkal kezesebb. De az a durva h egy Gt2-es Corvette simán felvette a versenyt a GT-s autókkal egyenesben. Mondjuk kigyorsitásnál eléggé faképnél hagyjuk, mivel a nyomaték nagyobb a GT-s autóknak.
  • Freedom88
    eredeti game kell, mivel a szerveren is eredeti rF van.
  • Freedom88
    Peet tud egy oldalt ahol lehet pályákat megoldani. Aztán a pályákban is át kell irni a gdb fájlt, meg a modhoz is.
  • gordon 24
    Jobb a Ferka.. Kinézetre is!!!
  • Freedom88
    Vagy ez lett volna még az autóm.

De kicsit ideges a segge, és nem tudom setuppal se megoldani.
  • gordon 24
    Aha.. És eredeti game kell hozzá? Vagy megy másolton is?
  • gordon 24
    Meg azt szereetném még kérdezni, hogy az F1ch-hoz honnan lehet pályát leszedni és hogy kell berakni hogy müködjön is.. Sőt az is egy kérdés hogy lehet e uj bajnokságot összeállitani?
  • Freedom88
    egyikse. :) rFactor FIA GT mod! 2 hét múlva megyünk egy 4 órás futamot, 6x időgyorsitással vagyis pont 24 órás időtartam lesz.
  • gordon 24
    Hy.. Ez GTR2 vagy F1 ch mod?
  • Zsófy
    Sziasztok:D
  • Freedom88
    végülis ez lesz a Gt autóm....bryan indulni szeretnél vagy nem?
  • antijuve
    pedig nem is:)
  • Freedom88
    mintha én irtam volna le:)
  • antijuve
    ezt az érettségi izét én se értem.én is érettségizek,kettőből emelttel,de azért a futamon indulni fogok.és nem gyakorlok rá.mentem háromszor a pályán 1 órát vagy még kevesebbet,bőven elég.majd időmérő(ami szintén fél óra este,mikor már úgyse tanul sztem az ember),meg futam,ami háromnegyed 9kor lesz és tart egy órát.hát nehogy már.

én Iglivel se értek egyet h nah,érettségi,tanuljunk rá összesen két órát,aztán majd lesz vmi.de igazából Addi se érdekel,mert hozzá sincs közöm h mit csinál,mit nem csinál.ha így döntött,hát egészségére,igazából leszarom.

kilépsz,akkor kilépsz.ámen.vagy sajnálni fogod,vagy nem.én semmire sem akarlak rábeszélni.de egy este fél órát gyakni(nem mindennap) sztem nem olyan megerőltető.a versenyen tényleg kell koncentrálni,de ez már más tészta.szval döntöttél ahogy döntöttél,nem gondoltam volna régen h ez így lesz,de sebay